Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ממש תקציב מוגדר

הרכב הינו סובארו DL מודל 88

כרגע יש לי רמקולים 6 וחצי אינטש של פיוניר (אין לי מושג איזה דגם)

ורדיוטייפ שבא עם האוטו

בראשי עלו כמה רעיונות

א. רדיו דיסק של אלפיין (לא זוכר שם של דגם)+רמקולים 6*9 של JBL ששמעתי שחברה דיי טובה

ב. אותו רדיו דיסק + טוויטרים (שבזה אני פחות מבין) + סאב ומגבר גם אין לי מושג של איזו חברה

כעיקרון אמרו לי שעדיף טוויטרים אם אני מתכוון לקנות סאב ומגבר

תודה על עזרה

פורסם

לא נראה לי שתוכל להשתמש במערכת ברכב הזה בלי שדרוג מצבר ואלטרנטור...(וזה גם תלוי איזה מערכת אתה הולך לשים.. סתם מערכת זאת אומרת קלה של עד 100 RMS כולל הכל נראה לי שתוכל להפעיל ולא יותר!)

חוץ מזה לפני שנציע לך תתחיל לקרוא בפורום ואז אנחנו נעזור לך כי אנחנו לא יודעים מה אתה אוהב SQ/SQL/SPL

אם אתה אוהב איכות באוטו או רק באס באוטו??

עכשיו אנחנו צריכים לתקציב כי בלי תקציב אין איך לעזור אנחנו יכולים לתת לך מערכת ב6K ואתה רוצה ב4 K ... אז תן תקציב מדויק ואננחנו נחזיר תשובה.

בברכה,

אמיר

פורסם

כמו שאמרתי התקציב הוא נמוך יחסית

אבל מצאתי מקום שמוכר בזול

התקציב הוא 1700 מקס'

ומה אני אוהב?

מעדיף איכות...

עוד פעם

אני לא מבין יותר מדי בעולם האודיו

אני מחפש לדעת אם זה נכון לקנות רמקולים 6*9 + מגבר וסאב או שטוויטרים עם מגבר וסאב יבצעו את העבודה טוב יותר...

ומה אתם אומרים על הרמקולים של JBL 6*9? ורדיודיסק של אלפיין?

פורסם
לא נראה לי שתוכל להשתמש במערכת ברכב הזה בלי שדרוג מצבר ואלטרנטור...(וזה גם תלוי איזה מערכת אתה הולך לשים.. סתם מערכת זאת אומרת קלה של עד 100 RMS כולל הכל נראה לי שתוכל להפעיל ולא יותר!)

חוץ מזה לפני שנציע לך תתחיל לקרוא בפורום ואז אנחנו נעזור לך כי אנחנו לא יודעים מה אתה אוהב SQ/SQL/SPL[כדאי מאד שאתה תתחיל לקרוא וללמוד לפני שאתה עוזר[מטעה] את המשתמשים ומוריד את מקצועיות הפורום!]

בברכה,

אמיר

אם אין לך מושג מה אתה אומר,תתאפק,ספור עד 10 ותימנע מלהגיב שטויות[וסלח לי על הביטוי אבל זה כבר עובר כל גבול].

ישנה תופעה בזמן האחרון של משתמשים חדשים בעלי ניסיון מזערי שפשוט לוקחים תיקים גדולים מדיי עבורם ומטעים משתמשים ובמקביל מורידים את רמת מקצועיותו של הפורום[בהחלט לא מה שהיה לפני שנתיים]

באמת כדי שהתופעה תתמזער,מי שאין לו מושג-שיעשה טובה וימנע מלהגיב ולהטעות אחרים ובמקביל לעשות מעצמו צחוק.

יום טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אמיר אני בטוח שקראת את התגובה שלי לגבי התגובה שלך בתרד הקודם..

תבין אנחנו לא נגדך אבל גם אתה צריך להבין שהפורום הזה הוא פורום שמכבד את עצמו, ותשים לב שיש המון משתמשים שקוראים, לומדים,שואלים שאלות, ואז כשאתה מתחיל להבין מה הולך פה, ויש לך את הידע הבסיסי תוכל להמליץ (עד תחום השכלתך בנושא), ורק אז נשמח לקבל את הדעה שלך, אבל לבנתיים, תשכיל! כמו שכולם עשו לפניך..

No Effence ..

**פותח התרד - אתה מעוניין במגבר וסאב? לא אפשרי,לא אם אתה רוצה מערכת שתתבאס בכלל להדליק אותה כל בוקר.. עם התקציב הנ"ל תשקיע ברדיו דיסק בינוני (700-800) +קומפ' בינוני (סגנון הפולס) +מגבר 2 ערוצים מבית פשוט ב400 ש"ח

(יד שניה). זה בערך הכיוון..**

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

טוויטרים אינם מחליפים 6*9!!

הווה אומר שאם מדובר באותו הכסף (1700 ש"ח)

ברור שעדיף HU אלפיין 6*9 +סאב ומגבר מאשר טוויטרים עם סאב ומגבר,

מכיוון שטוויטר אינו יכול להקיף לך את בל הצלילים ו6*9 כן..

אם תוכל לתת לנו שמות ודגמים של כל המערכת נוכל להגיד לך אם זה שווה אפילו את הסכום הזה!!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

הציעו לי רדיו דיסק של JBL (אין לי מושג איזה דגם) ורמקולים 6 9 של JBL שאמרו לי שדיי טובים..

כולל עבודה שזה להעביר את הרמקולים האחוריים של הפיוניר 6וחצי אינטש קדימה (כדאי בכלל?)

הכל ב-1000

פורסם

אז מה זה יכול להיות מה שהציעו לי ? והאם להיזהר?

כי ראיתי את הקופסא ולא אני לא מתבלבל עם JVC

היה כתוב בבירור JBL וזה היה רדיודיסק.. מוזר =/

• תוכן חדש...