Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השתדרגתי בHU ועברתי לאלפיין CDA9853

כל המערכת כרגע מפורקת כיוון שהרכב נכנס לפחחות וצבע כללי ואני משפר את ההתקנה של הפודים והתושבות של הטוויטרים.

שמתי לב שבHU שיש שני כפתורים מלמטה שקשורים לאופן העבודה של הקרוס לאקולייזר

על כפתור אחד יש אפשרות של 3way או סאבוופר וערוץ קדמי ואחורי

אני יודע שהמכשיר מכוון על 3way ואז שלושת הערוצים מתחלקים לנמוך בינוני וגבוה

והתצורה השני היא שליטה על סאב וקדמי ואחורי - אבל הבורר שם נראה לי מבוטל - בכל מקרה אני מאמין שאני אסתדר עם שתי התצורות בצורה טובה

אבל האם יש איזשהוא הבדל בין הערוץ השלישי כאשר הוא מכוון על נמוך לבין כשהוא מכוון לסאב?

והשאלה לגבי הכפתור השני רשום עליו או norm או eq/div והוא מכוון לפי מה שאני זוכר על norm

מה זה אומר מבחינת המכשיר? האם האקולייזר מבוטל? האם יש אופציות נוספות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מה שהבנתי ממה שכתבת שאלת 2 שאלות:

1.במצב 3WAY יתווסף לך בעצם LP למיד כדי שתוכל לתחום אותו גם מלמעלה לעומת

המצב הרגיל(HP למיד,HP להיי ו-LP לסאב).

2.ההבדל בין ה-NORM ל-EQ\DIV מדבר בעצם על שימוש בפרוססור חיצוני ע"י חיבור

כבל AI NET(שמגיע עם המכשיר),כאשר אחד כזה מחובר מעבירים למצב השני,

כשאין מכשיר חיצוני מחובר יש להשאיר את המתג על מצב NORM.

מתן

פורסם

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...