Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 - האם בשבילי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתקרב היום ובו אשדרג את רכבי לרכב בתקציב של עד 80K.

לפני כשנתיים סופחה אלי למשך שבוע אלפא 147 (120 כ"ס) ואני חייב להודות שדי התאהבתי.

אני מכיר את ההבדלים ויודע שהיא אינה קליאו 172/ אימפרזה/ לאון 20VT4/ סדרה 3 או כל רכב אחר שמעורר את בלוטות הטעם והויכוח של חברי הפורום ועל כן אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למספר שאלות בנוגע לאלפא ולה בלבד וכדלהלן:

1. האם מחירי הרכישה נעים מתחת למחירון / מחירי מחירון / מעל מחירון?

2. האם ידועות ברכב בעיות מכניות או אחרות / האם זה כמו "אלפא של פעם" (מתפרקת???) ?

3. האם ברכב שמור ניתן לצפות (ואף לקבל) איכות הרכבה שנשמרה, ללא צקצוקים והתפרקויות?

4. מהם מחירי הביטוח שניתן להשיג לרכב זה?

5. מהם נתוני צריכת הדלק לרכב זה?

6. האם ישנם עניינים ספציפיים לגרסאות 120 / 150 כ"ס שעלי לקחת בחשבון?

7. האם ישנם הבדלי איבזור מהותיים בין הגרסאות השונות?

ובקיצור - האם צפויים לי חיים טובים עם הרכב או שאני עלול להכניס עצמי לצרה שלא אוכל לצאת ממנה?

אודה לכל נתון ודעה בעניין.

תודה וסוף שבוע נעים,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

1. תלוי ברכב, אני הייתי משלם על שמורה גם מעל מחירון.

2. לא כמו אלפא של פעם (ויש שיגידו שחבל), לגבי בעיות ספציפיות שאל ב iaroc.org.il

3. איכות ההרכבה טובה, ככל שיצא לי לבחון

4. לא יודע

5. תחפש ב carfolio.com

6. כנ"ל כמו 2, שאל במקום בו יש יותר בעלי הרכב הנ"ל

7. ב alfaromro.co.il מפורטים הבדלי האבזור בגרסות השונות.

רכישת רכב כזה היא שיקול רגשי יותר מרציונלי (כמו כל רכב להנאה), לי היא עושה את זה ולדעתי אפשר לחיות איתה במחיר סביר, בטח בהשוואה לסדרה 3 למשל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום לכולם,

מתקרב היום ובו אשדרג את רכבי לרכב בתקציב של עד 80K.

לפני כשנתיים סופחה אלי למשך שבוע אלפא 147 (120 כ"ס) ואני חייב להודות שדי התאהבתי.

אני מכיר את ההבדלים ויודע שהיא אינה קליאו 172/ אימפרזה/ לאון 20VT4/ סדרה 3 או כל רכב אחר שמעורר את בלוטות הטעם והויכוח של חברי הפורום ועל כן אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למספר שאלות בנוגע לאלפא ולה בלבד וכדלהלן:

1. האם מחירי הרכישה נעים מתחת למחירון / מחירי מחירון / מעל מחירון?

2. האם ידועות ברכב בעיות מכניות או אחרות / האם זה כמו "אלפא של פעם" (מתפרקת???) ?

3. האם ברכב שמור ניתן לצפות (ואף לקבל) איכות הרכבה שנשמרה, ללא צקצוקים והתפרקויות?

4. מהם מחירי הביטוח שניתן להשיג לרכב זה?

5. מהם נתוני צריכת הדלק לרכב זה?

6. האם ישנם עניינים ספציפיים לגרסאות 120 / 150 כ"ס שעלי לקחת בחשבון?

7. האם ישנם הבדלי איבזור מהותיים בין הגרסאות השונות?

ובקיצור - האם צפויים לי חיים טובים עם הרכב או שאני עלול להכניס עצמי לצרה שלא אוכל לצאת ממנה?

אודה לכל נתון ודעה בעניין.

תודה וסוף שבוע נעים,

דניאל

שלום דניאל,

תראה ברגע שאתה קונה 147 אתה בעצם מוותר על מרווח ל2 ילדים מאחורה מבוגריםמאחורה,כמו גם אחד הדברים המדהימים ברכב זה הוא הגיר הידני,לגבי הסלספיד -במצב אוטומאטי הוא גרוע ונותן דפיקות בגב כמו של אשה שנוסעת בהילוכים. :)

סך הכל רכב טוב,בטיחותי,ומהנה לנהיגה.

פורסם

בטיחותית היא לא. אפילו ממש לא.

3 כוכבים במבחן האירופי וציון נמוך במיוחד בפגיעה מלפנים...

פורסם
שלום דניאל,

תראה ברגע שאתה קונה 147 אתה בעצם מוותר על מרווח ל2 ילדים מאחורה מבוגריםמאחורה,כמו גם אחד הדברים המדהימים ברכב זה הוא הגיר הידני,לגבי הסלספיד -במצב אוטומאטי הוא גרוע ונותן דפיקות בגב כמו של אשה שנוסעת בהילוכים. :smile:

סך הכל רכב טוב,בטיחותי,ומהנה לנהיגה.

תודה על המידע,

אני נמצא בשלב בחיים שבו גם רכב שיש בו רק שני מושבים יספיק (שלא לומר - עדיף) 8-).

לעניין הסלספיד - אני מאמין שהיה ואמצא אקזמפלר מושלם מכל הבחינות שהבעיה היחידה שלו הוא גמד ממוחשב שלא יודע לתפעל קלאץ' , כנראה שאצטרך "לסבול" .... :wink:

שבת שלום,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני עמדתי לא מזמן בהתלבטות של רכישת רכב בתקציב דומה.

לקחתי את ה147 כאופציה, אך דיי התאכזבתי. הרכב לא מלהיב במיוחד כמצופה מאלפא ,

בסופו של דבר את הבחירה שלי עשיתי (כפי שתוכל לראות בתמונה / חתימה) ואני מרוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך אפשר להשוות בכלל גולף ל 147 ועוד להגיד בכלל שהרכב לא מלהיב במיוחד

אין מה להשוות בין גולף 2.0 ל 147 2.0 TS מבחינת כח והתנהגות האלפא עדיפה בשנהים.

פורסם

מזל שאדוני לא משוחד... :-D

התלהבות זה עניין סובייקטיבי.

ה147ים שראיתי ככל הנראה היו במצב ירוד או משהו בסגנון לפי מה שאתה מתאר , ולפי מה שמבחני הרכב אי שם בסביבות שנת 2001 תיארו.

מה שכן, שכחתי לציין דבר חשוב מאוד : ההשוואה היתה בין 147 לגולף GTI דור רביעי.

בסופו של דבר אחרי שננעלתי על הגולף, התייאשתי ממציאת GTI ראוייה וקניתי לבינתיים גולף ג'נריישן ידנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...