Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברצלונה אלופת אירופה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה באסה... שונא אותם, הייתי בעד כל קבוצה ששיחקה נגדם.

אהבתי את הקטע שארסנל משכה בזמן שעיצבנה את ברסה, בסוף המצב השתנה וארסנל נילחצה ובארסה משכה בזמן. ידעתי שזה יחזור אליהם...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אז על זה היה הצעקות אתמול בלילה מכל השכנים?

תגידו לי, אתם לא מסוגלים לראות כדור בלי להתחיל לנהום? אפילו החתול שלי כבר עבר את השלב הזה בהתפתחות שלו.

פורסם
אייל איך אתה דווקא זוכר את המשחק הזה של ברצלונה? :-D

אני דווקא זוכר משחק אחר שלהם בליגת האלופות...ב1994...נגד מילאן שהיה משחק יפה :wink:

משתדל לשכוח.

0-4 בלתי נשכח... (לצד השני)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממה ששמעתי כל הגולים היו בתחילת 7 הדקות של המשחק כל השאר סתם העבירו זמן על המגרש!?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

את האמת אני אוהד ברצלונה וארסנל ככה שאתמול הייתי דיי חצוי לגבי מי אני אוהד, אבל ארסנל שיחקו ממש ממש יפה והתקפי. אבל אתמול על פי המשחק הגיע לארסנל לנצח, חוץ מזה שאת האמת נשבר לי מרונאלדיניו שאתמול סתם הלך בקיר ולא עשה שום דבר מועיל, והשיפוט אתמול אוי השיפוט, אפילו שיפוט של ליגה ב' בין מכבי עוספיה והפועל ג'לג'וליה כבר טוב יותר.

טוב נו לפחות נשאר עכשיו הנ.ב.א ושפיניקס יתחילו להתעורר ולנצח :).

ROOONEEYY

• תוכן חדש...