Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס על חלקי חילוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו יודע (באחוזים) כמה יעלה מכס וכל מיסוי נוסף אחר למשלוח חלקי חילוף לרכב מאנגליה לישראל.

מדובר בכ-50 קילו ציוד

פורסם

ובאותו עניין (וסליחה שאני נדחף...), האם יש הבדל בין אנגליה לארה"ב, ובין חלקים חדשים למשומשים?

תודה,

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם
משהו יודע (באחוזים) כמה יעלה מכס וכל מיסוי נוסף אחר למשלוח חלקי חילוף לרכב מאנגליה לישראל.

מדובר בכ-50 קילו ציוד

26 אחוז + מע"מ, על המחיר המופיע בחשבונית + משלוח.

לשאלת ההבדל בארץ המקור, כשמייבאים מארה"ב, אם החלק מיוצר בארה"ב ומצורף לו מסמך המאמת את ארץ המקור (מסמך נוטריוני, לא משהו שמישהו פרטי יוציא לכם בקלות...), יש פטור ממכס, אך בכל זאת משלמים מע"מ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור, מה שאתה אומר לא הגיוני כ"כ... לחבר קרוב שלי לקחו 52% על חלקים למיני, שיוצרו בבריטניה, ויובאו משם! אני הייתי איתו בדואר הראשי בת"א כדי לשחרר את החבילות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

גם לפי מה שידוע לי זה 52%

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ליאור, מה שאתה אומר לא הגיוני כ"כ... לחבר קרוב שלי לקחו 52% על חלקים למיני, שיוצרו בבריטניה, ויובאו משם! אני הייתי איתו בדואר הראשי בת"א כדי לשחרר את החבילות.
מה לא הגיוני? הוא מדבר על חלקים שיוצרו בארה"ב...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם לפי מה שידוע לי זה 52%
אל תתבלבלו.... יש מכס, יש מס קנייה ויש מע"מ.

לפעמים התחשיב יכול להגיע ל-30-40 ואף 50 אחוז מסך הערך.

השאלה הייתה לגבי מכס על חלקי רכב.

מס הקניה משתנה בהתאם לחלקים והמע"מ כמובן, באופן יחסי.

אתמול גם אני הייתי במכס והבאתי חלקים למיני שלי (כן, יש לי מיני, פרטים בהזדמנות) שיובאו מאנגליה. שילמתי 26 אחוז מכס ומע"מ

שלשום, הייתי במכס והבאתי חלקים ל-TTS, על חלקים בשווי 115 אירו ו-65 אירו משלוח, שילמתי 495 ש"ח בסה"כ..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תודה על התשובות אך אני עדיין מבולבל, עדיין אני לא יודע בוודאות מהו הסכום באחוזים למיסוי על יבוא חלקי רכב (במקרה הנוכחי למיני מיינור שנת 1979) מאנגליה (חלקים חדשים).כמו כן האם כדאי לי לקחת עמיל מכס שיטפל לי ביבוא.

אני אמור לקבל את כל החלקים כ 50 קילו תוך 20 יום.

• תוכן חדש...