Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב המדובר הוא סובארו ג'סטי 1.0 שנת 91,

הבלמים משום מה לפעמים בולמים ולפעמים... לא.

כמובן שאינני מחפש פיתרון , אם כי יותר כיון + מוסך טוב

הלחיצה קשה כאילו הרכב מכובה , ולפעמים רגילה לגמריי ועוצרת נהדר. למשל שהסל"ד על 2000 היא עוצרת יותר טוב , שהסל"ד על 1000 אז פחות ולפעמים כמעט ובכלל לא... מכיון שזה מאוד מסוכן רציתי לדעת איפה יש מוסך באיזור פ"ת שיכול לטפל בכך, עלויות משוערות , וכיון ממה זה נובע (בוסטר?)

עוד שאלה בנוסף, הרכב לא מתחמם :D , זתומרת לא עובר את הרבע .. וכבר הוונטה נכנסת .. האם יש בכלל טרמוסטט ? ואם כן, היכן הוא יושב ? (מי שמכיר את המנוע בעל 3 צילינדר שיכול לכוון אותי פחות או יותר)

תודה מראש.

פורסם

הטרמוסטט נמצא בתחילת הצינור המים שיוצא מהבלוק מנוע לכיוון הרדיאטור(הצינור העליון לא תחתון).

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא יודע איך להסביר לך את זה בשפה המקצועית, תראה מהבלוק מנוע בחלקו העליון אמורה להיות יציאה עם צינור גומי עבה שהולך שמתחבר לחלק העליון של הרדיאטור!

סתכל בתמונה:

thermostat.jpg

אתה רואה את החור בקצה שפונה כלפי מעלה? לשם מתחבר צינור הגומי מהמנוע!

סתכל בצדדים יש שתיי ברגים כמו בציור ובפנים נמצא הטרמוסטט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלום.

הטרמוסטט מורכב במקום מוסתר וקשה לראותו הוא ממוקם על סעפת היניקה מיתחת למגבר הטורים.

בזמן פתיחת הברגים הם עלולים להישבר {מחלה ידוע בג'סטי}

לגבי הבלמים: תיתכן שיש בעיה בבוסטר או בצינור הוקום שמיתחבר לסעפת היניקה בתיקווה שהמנוע תקין.

אם אתה מעונין אני מכיר היטב את המכוניות האלה ואתה יכול להעזר בי.

אם כן תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני מטפל בג'אסטי שלי( שבדיוק בנתונים שלך אגב ) רק אצל מוסך "איסלר את מוררו" ברחוב אפעל 4 באזור התעשיה קריית אריה בפתח תקווה (פרט לקרבורטור, שאותו אני משאיר לידי הזהב של צביקה).

פנה למוררו .

העבודה שלו מצויינת, יסודית, מכל הלב . פנה אליו אישית .

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

• תוכן חדש...