Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפרדים מ-STi - הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר שנים רבות אני נוהג על מכוניות ספורטיביות.

למען האמת מעולם לא נהגתי על מכונית מן השורה (פרט לתקופה בה הייתי שכיר ונהגתי ביונדאי הייטק :)).

מאז היו אלו אלפות למינהן, פיאט קופה, במוו ואז...סובארו.

מאז 2003 אני חסיד של סובארו- מה-GT הראשונה שקניתי ועד לאסתי השחורה והאהובה שבבעלותי כיום.

לאחרונה נשקלת האפשרות של מכירה ומעבר לרכב אחר מאחר ולוחצים עלי (משפחה, חברים ונשים:)) למכור ולקנות משהו יותר אנושי כדבריהם.

אני נורא מתלבט מאחר ואני מאד נהנה כרגע אך למען האמת גם מעט עייפתי מ"מצב קרב" תמידי.

הרכב המדובר משופר בכל היבט אפשרי, מתלים, בלמים, מנוע וכו'.

כך שאני רגיל למכונה, סופר מגיבה, סופר קשיחה ואגרסיבית (לטוב ולרע) עם הרים של מומנט והספק-עושר עילאי מבחינתי שעבורו וללא הוא לא הייתי מגיע בכל בוקר למשרד.

אני באמת לא מצליח לחשוב על אלטרנטיבה הגיונית כלומר פחות קרבית אך עדיין מהנה במושגים שפויים.

איך עושים צעד משמעותי כזה?

עבורי זו תהיה תפנית דראסטית ואינני יודע כיצד אבצע אותה, איך ועל מה לחשוב ומהיכן להתחיל.

אני רגיל לצאת ב-2 לפנות בוקר בשורטס, גופיה ונעלי בית לנסיעונת ברחובות ת"א הריקים...

קשה לי לחשוב על מכירה מאחר ואני מאד קשור לאוטו (כן, כן) אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהגיע הזמן לפסק זמן של לפחות שנה כדי לחזור לשפיות.

אשמח לשמוע תגובות, הצעות ורעיונות.

המיוסר,

אייל

Down shift to drift

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הבעיה? אימפרזה זאת רכב משפחתי. המשפחה רוצה שתעבור לרכב "נורמלי" בגלל שאימפרזה ספורטיבית ו"מסוכנת"?
כן מאד משפחתי.

פרט לעובדה שעם הזמן העצמות שלך נשברות ואתה מתעייף מהחדות של האוטו.

אם הית קורא היית מבין גם שהאוטו משופר ובלתי נסבל לנסיעה יומיומית.

"STI זה רכב משפחתי"...טוב שלא הוספת - כיפי, נוח ומפנק תתחת בטירוף. ממש לינקולן LS.

לך תנהג על אחת, אפילו סטנדרטית, רכה, שקטה, רגועה וחסרת מחץ באופן יחסי כמובן... ממתין לתגובתך לאחר שתרד מהרכב.

נו בסדר אולי זו היתה טעות לבקש תגובות בפורום הנ"ל.

:)

Down shift to drift

פורסם

מה עם הגרמניות?

סדרה 3

אאודי 4 (גרסאות הS\RS)

או אולי B4 SPEC B

כדי לא להתרחק יותר מדי :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איך נפרדים ?? עוברים לאיבו ....... סתתם .......

האישה לוחצת ?? משפחה ?? חברים ???

פרה פרה נדפוק את כול העדר , מכיר ??

האישה - היא נהגה על אסתי ? היא יודעת איך היא מרגישה ? האם האישה יודעת על איך שאתה קשור לרכבים ספורטיביים ?? אם היא יודעת אז כול זה היא צריכה להבין גם אותך .... שאתה נהנה מלנהוג על אסתי .......

חברים - תגיד להם זה האוטו ( או מפלצת .....) שלי שאני אוהב ואיתה אני עד סוף החיים ....

אם אתה מרגיש באמת חזק שצריך לרדת מסל"ד יעיל ,אופציה של לרדת המקשיחות והרים של הספק ומומנט שובר חישוקים היא B4 3.0L או SPEC B לכמה זמן ,להרגע ואז לחזור לאיזו יפנית קרבית חדשה אחרת .....

בקיצור נמרץ שב תחשוב טוב טוב ,מה אתה באמת רוצה יותר ! אל תשכח גם שעם הזמן החושים נהיים מעורפלים לרמות כאלו של כוח והפסק ולכן צריך להרגיע אותם מעט לתת להם פסק זמן לנוח

ד"א יש לך עוד מכוניות בבעלותך חוץ מאסתי כי יש לי רעיון ........

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא הבנתי אז בדיוק לאיזה רכב אתה רוצה לפנות.

אתה רוצה רכב למשפחה, דהיינו מרווח גם מאחורה עם ארבע דלתות?

אתה רוצה רכב נוח ומפנק עם הרגשה של מנהלים אבל עם הרבה כוח ומומנט?

ידני? אוטו'?

אולי גם תקציב?

בברכה, אייל.

Maserati.

פורסם

החזר את הרכב למצב מקורי. התקן boost control על מנת להוריד גדישה, אם לא מתחשק לך לקרוע את האספלט והמשך להנות מהאסתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פיזבן - אל תצחיק אותי בבקשה ....... לא נראה לי שבעלים של STI שעמל ושיפר את הרכב והשקיע לא מעט כסף יוריד את השיפורים.......:roll:

פורסם

amisha,fizban ו-arcanide

תודה על תגובתכם.

להחזיר את הרכב למצבו המקורי לא בא בח-ן מאחר והושקעו ברכב למעלה מ-90 אלף ש"ח ואין עבורי טעם לנהוג על אסתי מקורית-שכבר הופכת מבחינתי לרכב פחות מעניין ובעצם לא עשיתי בזה כלום.

אני פשוט רוצה להחליף חווית נהיגה לגמרי.

אני לא אהיה שלם עם עצמי נוהג באסתי מקורית.

אין לי משפחה מאחר ואני רווק לכן אין מגבלה של דלתות או אפילו רודסטר יכולה לבוא בח-ן.

כשאמרתי משפחה חברים ונשים התכוונתי להורים ומשפחה קרובה, חברים ובחורות מזדמנות אם אפשר לקרוא לזה כך.

ההעדפה היא כמובן לגיר ידני- אך אוטו' נשקל בחיוב...לשאלתך arcanide.

Down shift to drift

פורסם
פיזבן - אל תצחיק אותי בבקשה ....... לא נראה לי שבעלים של STI שעמל ושיפר את הרכב והשקיע לא מעט כסף יוריד את השיפורים.......:roll:
ד"א אם כ"כ קשה לך להיפרד מה STI - אני אעזור לך - אני אבוא לקחת אותה ממך לכמה חודשים .........ואז אני אחזיר לך אותה .........אמך תהיה מרוצה , אתה תוכל לראות את הרכב לפעמים ולנהוג שוב ...... אני אנהג על STI ואתן לך את האופל קורסה שלי באותו הזמן ..... :hihi:

everybody wins .........:beerchug:

עריכה :

ד"א תמיד יש איזו דגיגה בים שאוהבת רכבים כאלו ..... חייבת להיות ..... ורגע זה שאתה נוהג על רכב עם סטרואידים בכמויות הופך אותך ל-לא אחראי ? לילד ?? מתלהב ??

אגב : ההבדל היחיד בין ילדים וגברים הוא המחיר של הצעצועים שלהם ..... אז לך יש צעצוע יקר ומושקע שאתה אוהב......

פורסם

amisha, אני אשקול בחיוב.

למרות שיש לי סיוטים מהקורסה, קיבלתי בזמנו שלילה מנהלתית כשנסעתי 120 בדרך נמיר. :)

roee, וודאי - סביבות ה-350K, מה עכשיו DAD?

אגב, חדש מהחברה לא בא בחשבון.

Down shift to drift

פורסם
amisha, אני אשקול בחיוב.

למרות שיש לי סיוטים מהקורסה, קיבלתי בזמנו שלילה מנהלתית כשנסעתי 120 בדרך נמיר. :)

roee, וודאי - סביבות ה-350K, מה עכשיו DAD?

אגב, חדש מהחברה לא בא בחשבון.

קרא את הודעתי שוב - ערכתי ...... לדעתי אם תרצה להרגע - 530 של BMW יפיפה , אני מכור לאוטו הזה כשאני רואה אותו , הנעה אחורית , הגה נפלא , נוחות ויוקרה ......

אם תרצה להתייעץ עוד על דברים שלא לגלי האתר - יש הודעה פרטית - אתה מוזמן .......

• תוכן חדש...