Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפרדים מ-STi - הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל החברים על התגובות! :)

חבר'ה מוטי צודק, הקורבט החדשה מדהימה וטובה יותר בכל היבט מהמכוניות המוזכרות.

אך בתקציב הנ"ל היא לא נכנסת מה גם שלדעתי בארץ היא לא רלוונטית בעוד המראה שלה מוגזם לנוע על כבישי ארצנו.

דגמי הקורבט הישנים יותר לא שווים הרבה והחדשה מהווה קפיצת מדרגה של ממש ומציגה יכולות של מכונית על לכל דבר.

לבחור שהציע B4 SPEC B, האופציה הזו הועלתה כבר והמכונית לא מתאימה לי מאחר והיא גדולה מדי עבורי ולא תספק הנאה מספיקה למרות שאין ספק כי המדובר במכונה מוציינת.

היום אני מקווה לנהוג על Z4 שלושה ליטר (אוטומטית) ואז אצמצם אפשרויות.

למי שיש 3.2 A3 המדוברת או בוקסטר ומוכן לנדב נסיעת מבחן אני אשמח (כמובן שהוא יותר ממוזמן לעשות על המכונית שלי גם)

שוב, תודה

Down shift to drift

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך אייל....

ראיתי שבחירת מכונית בישבילך היא לא עסק קל, אנא ערוך רשימה של כל המכוניות שאתה מעוניין בהם , ונחסוך את כל הבלאגן שהתווצר פה.....

תודה,

ניב

פורסם

לקסוס.

אמינות אולטמטיבית.

מנועים חזקים ומראה סולידי.

גם אותן אפשר לשפר להספקים גבוהים, אולי תהיה בין הראשונים לעשות כן בארץ הקודש.

לדעתי, עשה עם עצמך חסד וגש להרצליה לראות את ה430.

קח בחשבון שיש תוספת כסף לא קטנה.

מקווה שזרקתי לך עצם.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בהנחה והתכוונת ל-SC430 (יש גם LS430 אבל זה כבר משהו אחר לגמרי) מדובר ברכב עם מחיר התחלתי (משוער) של 850 אלף ש"ח. יותר מכפול מהתקציב שהוגדר כאן. (בלי קשר לזה שבכל מקרה הוא לא יתאים לדרישות כאן).

גיא

פורסם

אני סבור שבימים אלה לקסוס מעמידה רכב משלה בטווח מחיר של 400 קיי שקלים.

ואם יתאים או לא תניח זאת לפותח הטרד.

זו הצעתי. טייק איט אור ליב איט.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

יש לי הצעה קצת שונה ממה שקבלת בינתיים

סאאב 9-2X ככה לא ממש תתרחק מהרכב שלך ממש, והמשפחה והחברות יראו בזה רכב סולידי (יחסית)

ראיתי אחת למכריב לפני כמה חודשים

אבל גם אם לא תמצה אחת בתקציב שלך אתה יכול לעשות יבוא אישי בשבילה ומה גם שהדגם החדש מגיע עם ה2.5 טורבו כמו שלך אבל עם הספק מתון של 230 כ"ס (וכפי שאתה יודע לא יהיה בעיה לשנות את זה)

אם תבחר ברכב הזה תקבל רכב מאוד פרקטי שיעמוד בערך בכל מה שביקשתה עד הכשיו, יהיה פי כמה מפואר ומאובזר מהSTI ועדין לא ירחיק אותך ממנה יותר מדי .

פורסם
תודה לכל החברים על התגובות! :)

חבר'ה מוטי צודק, הקורבט החדשה מדהימה וטובה יותר בכל היבט מהמכוניות המוזכרות.

אך בתקציב הנ"ל היא לא נכנסת מה גם שלדעתי בארץ היא לא רלוונטית בעוד המראה שלה מוגזם לנוע על כבישי ארצנו.

דגמי הקורבט הישנים יותר לא שווים הרבה והחדשה מהווה קפיצת מדרגה של ממש ומציגה יכולות של מכונית על לכל דבר.

לבחור שהציע B4 SPEC B, האופציה הזו הועלתה כבר והמכונית לא מתאימה לי מאחר והיא גדולה מדי עבורי ולא תספק הנאה מספיקה למרות שאין ספק כי המדובר במכונה מוציינת.

היום אני מקווה לנהוג על Z4 שלושה ליטר (אוטומטית) ואז אצמצם אפשרויות.

למי שיש 3.2 A3 המדוברת או בוקסטר ומוכן לנדב נסיעת מבחן אני אשמח (כמובן שהוא יותר ממוזמן לעשות על המכונית שלי גם)

שוב, תודה

החדשה אכן עולה על הקודמת (כצפוי וגם רצוי) אבל גם הדור הקודם שיוצר משנת 97 ואילך הוא ראוי כרכב ספורטיבי, בעיקר כשאנשים זורקים פה שמות של מכוניות כמו B4... באמת... מישהו אשכרה חושב שאיזו סובארו משפחתית מגודלת שיש לה מנוע חצי מעניין מסוגלת בכלל להתמודד עם מכונית ספורט עם מנוע אדיר?

הדובדבן שבהמבורגר היא ה-Z06 שהיא הדגם הסופר ספורטיבי של הקורבט, קצת יותר יקרה ותחילת ייצור רק ב-2001, אבל מפלצת אמיתית.

מוטי

פורסם
החדשה אכן עולה על הקודמת (כצפוי וגם רצוי) אבל גם הדור הקודם שיוצר משנת 97 ואילך הוא ראוי כרכב ספורטיבי, בעיקר כשאנשים זורקים פה שמות של מכוניות כמו B4... באמת... מישהו אשכרה חושב שאיזו סובארו משפחתית מגודלת שיש לה מנוע חצי מעניין מסוגלת בכלל להתמודד עם מכונית ספורט עם מנוע אדיר?

הדובדבן שבהמבורגר היא ה-Z06 שהיא הדגם הסופר ספורטיבי של הקורבט, קצת יותר יקרה ותחילת ייצור רק ב-2001, אבל מפלצת אמיתית.

וממה ששמעתי עם מתלים סופר קשיחים שבכבישי ארצנו יתכן ותצא עם כאבי גב , האם זה נכון או שאני טועה ? כי אם כן היא עוד יותר קשוחה מהSTI שיש לו כעת . וסתם לשם ענין איך היא לעומת הבוקסטר?

מוטי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני סבור שבימים אלה לקסוס מעמידה רכב משלה בטווח מחיר של 400 קיי שקלים.

ואם יתאים או לא תניח זאת לפותח הטרד.

זו הצעתי. טייק איט אור ליב איט.

אז אתה סבור לא נכון. אמרת 430 קודם, לא? אין שום דבר שמגיע לארץ עם סיומת 430 בעלות של 400K ש"ח. פשוט אין. יש כמה דגמים אחרים, אבל הם לא מתאימים לנושא של השירשור ונופלים מבחינה דינאמית מהמקבילות מגרמניה (לפי מבחנים בחו"ל לפחות).

גיא

פורסם

אם כבר יורדים מ-STi , אז רק לרודסטר. מקסימום כיף אבל בפן אחר.

כשתהייה לך משפחה, תצטער על התקופה הזו. לא רואה סיבה לנסוע ב-A3 בשלב הזה של החיים. משפחתומטית תוכל לקנות תמיד. (וה-A3 היא סוג של, למרות היותה איכותית, נעימה וחזקה. יש דברים שכח לא יכול להחליף :!:. לצערי יש כאלה שמודדים כיף [רק] ב-0 ל-100.).

פורסם
אם כבר יורדים מ-STi , אז רק לרודסטר. מקסימום כיף אבל בפן אחר.

כשתהייה לך משפחה, תצטער על התקופה הזו. לא רואה סיבה לנסוע ב-A3 בשלב הזה של החיים. משפחתומטית תוכל לקנות תמיד. (וה-A3 היא סוג של, למרות היותה איכותית, נעימה וחזקה. יש דברים שכח לא יכול להחליף :!:. לצערי יש כאלה שמודדים כיף [רק] ב-0 ל-100.).

נחמד ששמת את הדיון בחתימה, אבל קוראים לי מאירן ולא מאור :-)

STI 2004

פורסם
וממה ששמעתי עם מתלים סופר קשיחים שבכבישי ארצנו יתכן ותצא עם כאבי גב , האם זה נכון או שאני טועה ? כי אם כן היא עוד יותר קשוחה מהSTI שיש לו כעת . וסתם לשם ענין איך היא לעומת הבוקסטר?

בברכה יהודה

המיתלים קשיחים לרמה סבירה ביותר, ותאמין לי שמי שנוסע על STI עם קוילאוברים לא נהנה מ"איכות" נסיעה של קאדילאק.

הבוקסטר... כיף של רודסטר, ואת זה אי אפשר לקחת ממנה.

מבחינת ביצועים נטו למי שמחפש רכב מהיר הקורבט תבלע אותה בלי מלח.

מוטי

• תוכן חדש...