Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה לא נראה ממש הגיוני אבל זה מה שכתוב לי על הקבלה מהמוסך

עכשיו ....מעבר למה שכתוב בקבלה הוא לקח לי הרבה כסף שחור ולכן לא ברור לי על מה שילמתי לו את הכסף השחור ...הרי בקבלה מפורט הכל , עבודה +חומרים

פורסם

לא ברור לי כל כך מה הוא כולל

באתי למוסך בגלל שהמנוע התחמם והמים שהוספתי נעלמו קצת מהר מדי ולא הייתה לי נזילה

המוסכניק אמר שיש לי סדק ראש מנוע צריך שיפוץ וזה עולה לפחות 2000 ש"ח

הוא שלח את הראש לשיפוץ ,ניקה את הרדיאטור עשה עוד טיפול 10000 ,טיימינג החליף משאבת מים

ולקח לי 5610 ש"ח!!!!!!!!!! שילמתי לו 3000 במזומן ווהשאר באשראי

בקבלה כתוב הסכום 2610 ומפורטים שם כל העבודות כולל הכל .....פשוט נראה לי שה3000 הוא פשוט שם בכיס הפרטי שלו בתור בונוס (טיפ למוסכניק) ובסעיף של שיפוץ ראש כללי כתוב 250

פורסם

זה נישמע מחיר סביר. השאלה היא מה הוא בידיוק עשה ובאיזה רכב מדובר. אם המוסכניק מעלים מס' ולא כותב לך בקבלה את כל מה שנעשה תדפוק אותו על זה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

נתחיל מזה-

האם ביקשת בכלל קבלה על כל הסכום??

זו זכותך המלאה

מה היה ההסכם לפני כניסת הרכב למוסך?

אל תלך ישר לגרוע מכל ראשית בקש ממנו קבלה על כל הסכום ואם הוא מיתנגד אזי לך איתו ראש בראש.

ירון מאיר

פורסם
זה נישמע מחיר סביר. השאלה היא מה הוא בידיוק עשה ובאיזה רכב מדובר. אם המוסכניק מעלים מס' ולא כותב לך בקבלה את כל מה שנעשה תדפוק אותו על זה.
לא סביר לחלוטין.

מעבר לשיפוץ הראש - שאר העבודה היא חלקים בלבד (צריך להיעשות בכל מקרה אחרי פירוק ראש).

בקש חשבונית עם פירוט מלא. אם יבקש ממך להוסיף מע"מ - ספר לו ששלטונות המס ישמחו לשמוע על מעלליו.

פורסם

פירוט או צילום החשבונית החלקית, שקיבלת, מבלי לציין את שם המוסך, כדי לא להשחיר את פניו, לפני שמתבררים העובדות לאשורם, יעזור מאוד, בכל מקרה , תשלום של 5610 שקל על שיפוץ ראש מנוע, הוא סכום הגובל באבסורד, בגנבה ובשוד לאור היום" והנה שוב מוכחת העובדה של" פרירים שלא מתים רק מתחלפים" ומגיעים לפורום על מנת לשאול לאחר שדפקו אותם ובגדול!!

במחיר הזה היית קונה מנוע מיבוא , ועדיין נשאר לך עודף!

למה הישראלים מנסים לחסוך בטיפול בראש מנוע, ועושים לבד, ומפילים אום לראש מנוע, והכל במטרה לחסוך, ולהנות מהחדווה של עבודה עצמית, ובאים אחר כך לפורום, בצעקות עזרה, לעומת אנשים אחרים

שהולכים למוסך, ושם עושקים אותם במחיר, והם משלמים, מבלי להתווכח, ובאים לפורום, להתיעץ, במקום להתווכח במקום על בעל המוסך?!

לאלוהים הפתרונים,

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני אמנם לא יודע מחירים של מנועים של סופר לנסר,אבל לדעתי מוגזם ויקר בטירוף !לצורך העניין אני עשיתי עכשיו שיפוץ ראש (מילוי בנקודה קטנה,שטח ויישור,השחזה של הראש\שסתומים, בדיקת מובילי שסתומים,פירוק כל השסתומים ובדיקה שלהם,החלפת גומיות שסתומים,מחזיר שמן של ראש מנוע,יחס דחיסה) שילמתי על הכל כולל סט שלייף מלא 550 שקלים (ללא מע"מ).

ולמען הסר ספק,העבודה בוצעה במקום מוכר שנחשב למצויין בתחום.

כדי שתבין פרופורציות של המחיר ששילמת (שוב,אני לא יודע מחירי מנוע שלם מייבוא של סופר לנסר,אבל עדיין), עשיתי שיפוץ לראש מנוע שלי,קניתי קלאץ' חדש מקורי,קניתי מנוע שלם חדש מייבוא, ביצעתי טיימינג מלא (מותחנים,רצועות,משאבת מים),טיפול מלא למנוע החדש עם שמנים מאוד יקרים (לדוגמא- שמן גיר שעולה 95 שקלים לליטר), החלפת צינורות בלויים במנוע.

כל זה ייצא לי בסופו של דבר כ-5500 כולל מע"מ (כמובן אחרי הנחות רבות,וחלק שולם במזומן).......

קיבלת פרופורציה על הגניבה ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקשת המשלום הייתה 5610

הקבלה היא על סך 2610

ההסבר היחיד להיעלמות 3000(ששילמתי מזומן כלומר שחור) ש"ח זה עלות שיפוץ ראש מנוע (שהוא כנראה הרבה יותר מ-250 ש"ח)

לא הסתכלתי מיד בקבלה אלא רק יום למחרת ואז ראיתי שמשהו לא בסדר

מעבר לזה שאני יכול ללכת עם זה למס הכנסה ....אני רוצה להגיש תלונה באיגוד המוסכים לראות אם הם יצליחו להוציא ממנו הסבר על הכסף הזה ....לכן שאלתי האם שיפוץ ראש מנוע יכול להיות 250 ש"ח

יש לציין שעוד לפני שהמוסכניק נגע באוטו הוא אמר לי שהתיקון של ראש המנוע הוא לפחות 2000 ש"ח

פורסם
"זה נישמע מחיר סביר."

אופל לא נראה שאתה מבין בעניני תיקון. או מחירי תיקון של מנועים.למרות שיש לך בפורום

2031 הודעות ,עדיף שלא יודעים לא להגיב.

את הטיימינג ממילא מפרקים כשמורידים ראש,ומה זה משנה אם בהרכבה שמים רצועה חדשה ?

בעבודת ראש לא מחשיבים החלפת טיימינג.

זה בדיוק המקרה,כמו שצביקה כתב:" פרירים שלא מתים רק מתחלפים."

הציון למחיר,מקום ראשון בפורום,בגנבה לאור היום.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...