Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

מדובר בשני המכשירים HU :

Pioneer DEH-P880PRS נגד Alpine CDA-9855

מה ההמלצה שלכם ? אני כעקרון ממליץ לכולם ובעד רק במכשירי אלפיין, אבל המכשיר של פיונייר החדש באמת הכריח אותי לחשוב פעמיים לפני המלצה קבועה שלי ...

מש"ק זרזור

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיוניר נראה מעניין אבל לא יצא לי להתנסות איתו או לראות אותו מותקן ברכב כלשהו.. אני אישית הייתי הולך על האלפיין.

אגב ראיתי לפיוניר מכשירים חדשים תומכים בלוטוס משהו מעניין מאוד..

פורסם

כמה הוא עולה הפיוניר ?

עלי להודות שגם אני הייתי בכיוון של האלפיין , אבל אם הוא באמת עושה מה שהוא מבטיח , נראה לי שאם ההבדל לא גדול כדאי ללכת על הפיוניר הפעם . DAC של בור בראון זה כבר מספיק וטיים אלינמנט והכול נראה שכדאי.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש לך אולי קישור לפיוניר?

בגדול אלפיין יותר איכותית מפיוניר וברמה אחת מעל אבל מעניין אותי לדעת באיזה פיוניר מדובר כי את הדגם הנ"ל אני לא התנסתי איתו הוא הכרתי

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

הנה קישור למפרט באתר פיוניר:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_291159496_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent

אקוליזר גרפי, דואלי L/R - 16 ערוצים,

מעבד 24 ביט BurrBrown,

AUX מובנה במכשיר,

HPF-ב -7 נק' שונות 50/63/80/100/ 125/160/200Hz כולל slope 6db או 12db ,

LPF -באותן 7 נק' , כולל slope 18db, רק לערוץ הסאב.

יציאות קדם מגבר-Hi-Volt 5V.

אני חושב שהמפרט מצויין, ועולה על מרבית מדגמי האלפיין החדשים ,

הבחירה שלי-פיוניר.

בברכה, חיים.

-

פורסם
אני לא הייתי מחליף את האלפיין 9855R שלי, בשביל שום פיוניר באשר הוא.

אני גם, בשום פנים ואופן לא הייתי עובר לפיונייר ! , אבל בישביל הקטע הייתי לוקח את המכישר עם הבלו-טוט לכמה ימים ...

מש"ק זרזור

פורסם

מה יעזור לך בלוטוט? בשביל הסלולארי? עזוב אותך שטויות....

חובב סאונד אמיתי, בשביל גימיק של סלולארי מהפאנל לא היה עובר.

Maserati.

פורסם

אלפיין טובים רק יש איתם בעיה ענקית הם מרגישים מאוד זולים ממש זול הכפטורים הענקיים האלה בצד ניראים מחומר מאוד מאוד זול הפאנל נראה כאילו זה הפלאסטיק הכי זול שהם מצאו וצריך לחפש פלסטיק מגעיל כזה

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם
אלפיין טובים רק יש איתם בעיה ענקית הם מרגישים מאוד זולים ממש זול הכפטורים הענקיים האלה בצד ניראים מחומר מאוד מאוד זול הפאנל נראה כאילו זה הפלאסטיק הכי זול שהם מצאו וצריך לחפש פלסטיק מגעיל כזה

אל טעם וריח .....

sergey הפעם הזאת אני מסכים אתך...(אפילו שזה לא קורה הרבה)

ומוסיף הם ממש אבל ממש לא ידודתים למשתמש!

ליאור

פורסם
POHUIST אני שמח שמצאנו שפה משותפת

הזולות של אלפיין ממש מטריפה אותי איך אפשר לדפוק ככה רדיו דיסק איכותי לעשות אותו ממיחזור של בקבוק מיי עדן

sergay ,

טיפ קטן...

בפורום הזה אנשים אוהבים יותר מידי אלפיין (וגם את המראה) אז לא צריך להגזים.

אני הבעיה הכי גדולה איתו כמו שאמרתי הוא ממש לא ידודתי למשתמש....

ליאור

פורסם

אין פה דבר כזה אמת...

אתה לא יכול להגיד לבן אדם זה מכוער כי אולי זה העיצוב שהוא אוהב...

מה שאתה אומר זה הטעם האישי שלך.(במקרה שלי אני גם לא חובב אלפיין)

פשוט לא צריך להגזים אם התגובות.

ליאור.

פורסם

מתרחשת כאן תופעת עדר ומין סטיגמה שדבקה באלפיין שהוא העלית של המכשירים ואין בכלל מה להשוות אותו לשום מכשיר אחר.

כמו שלאלפיין יש דגמים פשוטים וזולים, כך גם יש דגמים פשוטים וזולים לפיוניר, קנווד, סוני וכל שאר החברות המוכרות.

כמו שלאלפיין יש דגמים מורכבים ויקרים, כך גם יש דגמים מורכבים ויקרים לפיוניר, קנווד, סוני וכל שאר החברות המוכרות.

צאו מהסרט כאילו אלפיין זה הכי טוב ופיוניר עושים דולפינים יפים.

המכשירים היקרים של שלל החברות הן בגדול באותה רמה, בעלי אותן פונקציות שמספיקות בהחלט לרוב המכריע של חובבי הסאונד. הם ממש לא מכשירי היי-אנד סופר איכותיים, אבל הם מספקים יופי של איכות סאונד ואפשרויות שליטה במחיר נמוך יחסית למכשירי היי-אנד אמיתיים.

אז אלפיין זה לא המכשיר-הכי-טוב-בעולם-אחי-אין-לך-בכלל-מה-להתלבט-קח-אלפיין.

אני מבטיח ומוכן להתערב שבמבחן עיוור אף אחד לא ישים לב להבדל בין ה 9855 המהולל לפיוניר סדרה 9XXX לדוגמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...