Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לקראת הטסט שיש לי לעשות מחר לאוטו החלפתי את כל הנורות שלא האירו כראוי, שמתי וישרים חדשים, הסתכלתי טוב וטב וכל הצמיגים לא יבשים, לא משושפשים יותר בצד אחד, הגה לא מושך שמאלה או ימינה בנסיעה, אין רעידות בהגה, ברקסים תקינים לחלוטין, בולמים עובדים טוב, בדקתי עכשיו גם ע"י נדנודים חזקים של הרכב והמרכב נעצר בשנייה ולא המשיכו נדנודים אם כי הרמתי קצת את הגומי שמכסה את הבולם והוא היה קצ שמנוני ואני מפחד שיפילו אותי טסט על בולמים.

הרכב הוא כאמור לאנטיס 1.8 מודל 2000 שהיום סגרה 130K

עוד משהו, סוף שבוע עשיתי לרכב טיפול קטן בטיפול החלפתי שמן ופילטר שמן מנוע אחרי 7K ופילטר אויר שישב ברכב שנה ועשה 21K

פלאגים הוחלפו לפני 10K לכן לא החלפתי.

תגובות, רעיונות, דעות?

זה המקום

תודה מראש.

פורסם

לפני הגיעך אל מכון הרישוי סע עם המכונית בסבובי מנוע גבוהים, גם כדי לחמם את הממיר הקטליטי וגם כדי לנקות קצת משקעי פיח במע' המנוע והפליטה. אל תדומם מנוע בהמתינך בתור כדי שהממיר הקטליטי ישאר חם מאוד בזמן בדיקת גזי הפליטה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רפי... זה משהו שאני תמיד עשיתי ואמשיך לעשות.

יש לבדוק עוד משהו חוץ ממה שכבר אמרתי פה?

האם יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לבולמים בקשר לתקינותם? האם לנקות טוב טוב לפני הטסט את השמנוניות שיש על הבולמים?

פורסם
בדרך כלל מכוני טסטים לא ממש מיחסים חשיבות לבולמים.

אם הם במצב סביר אז אין לך מה לדאוג

ספר זאת לכל אלו שנפסלו בטסט על בולמ"ז(דוג' מהיום - יונדאי H-100, 4 בולמים).

לאנטיס זו אחת המכוניות שנפסלות על בולמ"ז קד' ביחוד בשנים 00-02.

עלות החלפה כ-1.5K ש"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הייתי ממליץ לך לנקות את כל הרכב באופן יסודי ,וכמו שאמרת בייחוד את האיזור המדובר בבולם,מה שישפר את הגישה של הבוחן בזמן בדיקת הרכב.

פורסם

זה באמת משהו שאעשה בבוקר. אני רק מקווה שהוא לא ישים לב שהבולמים פתאום נקיים.

בעניין ה 4 גזים.

הרכב שלי במצב פנטסטי אם כי גמע 130K על ממיר מקורי, בולמים מקוריים בקיצור הכל מקורי.

אני כולי מפחד מהעניין במיוחד בגלל העניין שאוהבים להכשיל לאנטיס בגלל שיש להם בולמים ש"מזיעים" והולכים מהר יחסית לרחבים אחרים.

מצערת ניקיתי לפני איזה 8K והמנוע כולו במצב חדש ללא פיח ועובד עגול וחלק כמו חדש

לא נראה לי שתהיה בעייה בגזי פליטה כי רוב הנסיעות של הרכב עם בין עירוניים וממוצע של 3 אלף סל"ד

מחר אבל אני הולך לקרוע לאוטו ת'צורה וידאג שהממיר יהיה רותח!

חשוב לציין שבשום פנים ואופן אין להדליק מזגן... זה סתם ידע למי שיסתכל.

פורסם
זה באמת משהו שאעשה בבוקר. אני רק מקווה שהוא לא ישים לב שהבולמים פתאום נקיים.

בשביל למנוע את זה צריך כמו שאמרתי לנקות את כל הרכב באופן יסודי כך שלא יראה משהו חריג..

פורסם

הכוונה היא לניקוי כל החלק התחתון של הרכב ,כל האיזורים שבדרך כלל לא זוכים "להתרחץ" מדי פעם לפעם,הייתי ממליץ לך על שטיפה בלחץ אם יש לך נגישות לאחת כזאת זה יעשה את העבודה באופן מושלם,וגם כמובן שגם שטיפה חיצונית יותר קונבנציונאלית לא תזיק.

פורסם

אוקיי

תודה

עוד עצות?

טיפים?

אני כל כך מתוח ומפוחד... ה' ישמור!

עוד שאלה: אני כבר 3 שנים הולך למכון הדרום בסגולה

הם בסדר שם?

האמת שבכל שלושת השנים נכשלתי כל פעם על משהו אחר.

פורסם

אין מדבקות אדום לבן מאחורה.

ולעולם גם לא היו.

לוחיות רישוי תקינות לחלוטין. הוחלפה אפילו נורה אחת שעבדה אבל מרוב שהיא השחימה כנראה במשך השנים מהחום ולא עשתה אור חזק החלפתי.

• תוכן חדש...