Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ל- roy306 המון המון תודה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שמחתי לקבל תגובה חיובית על הרעיונות שלי - כנראה ששמת לב שאני לא הכי מתמצא שבעולם ובמקום לקטול אותי כמו קודמייך כתבת לי רעיונות אחרים אז ח"ח

על הביקורת הבונה ולא על הקטילה יש לי מקצוען להתייעץ איתו פשוט לא היה לי את הזמן להגיע אליו או לשוחח עימו בטלפון לכן חשבתי שבנתיים אני יבקש עזרה מהחברה של הפורום

מסתבר שלא כולם כאן מבינים את הקטע של בקשת עזרה ויודעים רק לקטול

והמבין יבין .... כמו ששמת לב יש לי המון אינפורמציה מעורבבת שהופכת לג'וקים לגבי מה שאפשר לעשות עם הרכב למשל ....... האם ניתן להחליף לתיבה עם 6 הילוכים ????

ועוד המון רעיונות מטורפים ומוזרים ..... כמו להכניס מנוע של 206 GTI שזה מנוע 2.0 ליטר

וכולי וכולי ......

אם העביר היצרן את סדרה 1 להיות הנעה קדמית ולא העביר את סדרה 2 דיינו.

פורסם

על לא דבר.

 

רק שים לב התחלת לבלבל שוב, מונחים ועוד. השיפור הראשוני לרכב הוא החזרת המצב לקדמותו, אחרי זה, לפי דעתי - הנמכה והקשחה, יותר חדוות נהיגה.

 

אני שמח שעזרתי לך, אבל אין צורך להתעצבן ולרדת על אחרים, הם מנסים לעזור, כנראה שלא הבנת אותם. בכל מקרה אף אחד לא מנסה לפגוע בך, אז אל תפגע בו בחזרה.

 

נ.ב.

מנוע 2000 לא נכנס ב-106, יתהפך העולם. בטח אם זה המנוע של ה-GTI שהוא לא הכי להיט.

גיר 6 הילוכים יש ל-GTI6, הוא לא מתאים לך, אולי גיר ייעודי (ראיתי של-QUAIF יש גיר סיקוונסיאלי, יקר מאוד). בקיצור עזוב את זה, היתרונות קטנים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני לא הכתובת לשאלות כאלה, מצטער לא ניסיתי ולא ראיתי אחת. תנסה לשאול את יאשה או את תומר.

אם כבר זה אפשרי, אולי עם המנוע של ה-205GTI 1.9, זה אותו בלוק כמו ה-1.6 עם קוטר בוכנות גדול יותר, כך שאולי אם ה-1.6 יכנס, אז גם ה-1.9 (אבל תשים את המחשב הזרקה בתא כפפות, כמו שעשה זה עם ה-205T16 רפליקה).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

×
×
  • תוכן חדש...