Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מנועי 1.6 של VAG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כשבוע התיעצתי עם חברי הפורום בנוגע לרכב לנהג חדש אחרי סינון אפשרויות שהעלתי

הגעתי לשתי מכוניות גולף וA3, רק שנוצרה לי אי הבנה בקשר לגרסאות אני מתכוון לרכוש אחת מהשנים 2000 עד 2001

גולף 2.0 - שמעתי שיש בעיות אמינות בגיר אוטומט, זה נכון?

גולף 1.6- נראת לי אופציה מצויינת לנהג חדש אך השאלה שלי היא בכמה היא יותר חלשה מ 2.0

ההגיון אומר שצריכת הדלק נמוכה יותר אך האם הכוח של הרכב יהיה נמוך בהרבה מ2.0

אני לא רוצה לכבות מזגן בעליות באותה מידה אני לא מתכוון להתחרות במירוצי רחוב

מה אתם ממליצים?

אודי 1.8- גם היא אפשרות

תודה לכולם!!

פורסם

מניסיון עם הגולף בשני המנועים מנוע ה1.6 לא מרגיש כל כך חלש, למרות נתון הכ"ס הקטן יחסית

הרכב זז דיי טוב, וכל עוד לא תעשה "מירוצי רחוב" הרכב בסדר.

מנוע ה2.0 ל' קצת יותר חזק, אצלי בירושלים מנוע ה2.0 ל' מרגיש יותר נוח עם העליות מאשר

ה1.6 ככה שאני הייתי הולך על המנוע הגדול (וזה יכול לבוא לידי ביטוי בצריכת דלק עדיפה במנוע הגדול).

בעיות בגיר? אני לא מכיר בעיות כרוניות בגיר, פעם אחת אחי הרס את הגיר כשהוא עלה על אבן

והיא הפגעה בפח שמגן על הגיר וזה מה שגרם לגיר להתקלקל- אבל זה מקרה נדיר שלא מעיד על

כלום.

המנוע של הA3 הוא החזק מכוכלם, יש לו 125 כ"ס- אין לי ניסיון איתו אבל שמעתי דברים טובים

עליו.

לפי דעתי תמצא גולף 2.0 ל' בגרסת ג'נריישן- כיום המחירים יחסית זולים בהשוואה לאאודי שתעלה

לך הרבה יותר מגולף מקבילה.

1.8T 8)

פורסם
שלום לכולם לפני כשבוע התיעצתי עם חברי הפורום בנוגע לרכב לנהג חדש אחרי סינון אפשרויות שהעלתי

הגעתי לשתי מכוניות גולף וA3, רק שנוצרה לי אי הבנה בקשר לגרסאות אני מתכוון לרכוש אחת מהשנים 2000 עד 2001

גולף 2.0 - שמעתי שיש בעיות אמינות בגיר אוטומט, זה נכון?

גולף 1.6- נראת לי אופציה מצויינת לנהג חדש אך השאלה שלי היא בכמה היא יותר חלשה מ 2.0

ההגיון אומר שצריכת הדלק נמוכה יותר אך האם הכוח של הרכב יהיה נמוך בהרבה מ2.0

אני לא רוצה לכבות מזגן בעליות באותה מידה אני לא מתכוון להתחרות במירוצי רחוב

מה אתם ממליצים?

אודי 1.8- גם היא אפשרות

תודה לכולם!!

שלום לך,

תראה למרות שאין הרבה הבדל מבחינת הספק בין ה 2.0 ל1.6 יש הבדל משמעותי מבחינת קג"מ,ושם ה 2.0 יסחוב יותר טוב -בעיקר בעליות,מה שיוביל גם לצריכת דלק יותר טובה בנסיבות הנ"ל.

ידידי,מזגן בעליות לא תאלץ לכבות באף אחד מהרכבים הנ"ל.

לגבי בעיות האמינות בגיר האוטו' בדגם ה 2.0 {גולף}-אני לא חושב,לא שמעתי על בעיות רציניות.

למרות שמה שכן שמעתי הוא שלדגם יש צריכת שמן גבוהה,הוא פשוט זולל אותו.

יש גם גולף 1.8 125 כ"ס,

מה ששמעת לגבי הגיר האוט'-זה בדיוק ההפך,תחילה חיברו את מנוע ה 1800 לגיר האוט' ולא יצא שילוב טוב,ואז הפסיקו את ייצור ה 1800 בשנת 2000,כאשר בארץ הוא נמכר רק ב1999.

וגילו שהשילוב גיר +מנוע הכי טוב משתלב במנוע ה 2.0.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

בוקר,

אני מכרתי את הגולף שלי שנת 2000 עם מנוע 1.6L הספק של 100 כוחות-סוס הרכב נוסע מעולה ולא תרגיש שהרכב "חלש" בעליות.

כמובן עם יש בידך יותר כסף קנה עם מנוע 2.0L בעל מומנט גדול יותר.

אנשים שהגיר שלהם נדפק ישר מתנפלים וכותבים גולף רכב לא אמין, אני מחזק את יידך הרכב מעולה והתקלות שהתגלו תוקנו באחריות היצרן (סיפור החלונות).

מומלץ מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם
בוקר,

אני מכרתי את הגולף שלי שנת 2000 עם מנוע 1.6L הספק של 100 כוחות-סוס הרכב נוסע מעולה ולא תרגיש שהרכב "חלש" בעליות.

כמובן עם יש בידך יותר כסף קנה עם מנוע 2.0L בעל מומנט גדול יותר.

אנשים שהגיר שלהם נדפק ישר מתנפלים וכותבים גולף רכב לא אמין, אני מחזק את יידך הרכב מעולה והתקלות שהתגלו תוקנו באחריות היצרן (סיפור החלונות).

מומלץ מאוד.

בהחלט סיכום של מה שאמרתי מבעלים לשעבר של רכב מקונצרן פולקסוואגן.

מחזק!

פורסם
שלום לך,

תראה למרות שאין הרבה הבדל מבחינת הספק בין ה 2.0 ל1.6 יש הבדל משמעותי מבחינת קג"מ,ושם ה 2.0 יסחוב יותר טוב -בעיקר בעליות,מה שיוביל גם לצריכת דלק יותר טובה בנסיבות הנ"ל.

ידידי,מזגן בעליות לא תאלץ לכבות באף אחד מהרכבים הנ"ל.

לגבי בעיות האמינות בגיר האוטו' בדגם ה 2.0 {גולף}-אני לא חושב,לא שמעתי על בעיות רציניות.

למרות שמה שכן שמעתי הוא שלדגם יש צריכת שמן גבוהה,הוא פשוט זולל אותו.

יש גם גולף 1.8 125 כ"ס,

מה ששמעת לגבי הגיר האוט'-זה בדיוק ההפך,תחילה חיברו את מנוע ה 1800 לגיר האוט' ולא יצא שילוב טוב,ואז הפסיקו את ייצור ה 1800 בשנת 2000,כאשר בארץ הוא נמכר רק ב1999.

וגילו שהשילוב גיר +מנוע הכי טוב משתלב במנוע ה 2.0.

שיהיה בהצלחה.

החלפת מנוע ה1.8 בגולף לא נבעה מאי התאמה בינו לבין הגיר האוטומטי. הסיבות היו אחרות וכבר פורטו לא פעם בפורום זה. עובדה שהמנוע המשיך לככב, בשילוב הגיר האוטומטי, בדגמי אודי וסיאט.

באשר לשאלותיך. איני משוכנע שהגיר במנוע ה 1.6 וה 2.0 שונה. מכל מקום נסיוני הפרטי אינו מלמד על בעיה אינהרנטית כלשהיא בגיר האוטומטי בדגם ה 2 ליטר של הגולף ( כאן ברשותך אני חייב להקיש על עץ ). כמובן שישנם גירים כאלו ששבקו טרם זמנם. אבל בפרוש לא מדובר על תופעה. אם תחפש תמצא גם מזדות וטויוטות עם גיר גמור.

גם באשר לצריכת שמן מופרזת, אני לא נתקלתי בבעיה. יחד עם זאת הבנתי שקיימת סדרת מנועים מסוימת שבה הורכבו הרינגים הפוך ומכאן צריכת שמן מופרזת ( שווה לברר נקודה זו אחת ולתמיד. נשמע לי יותר כמו אגדה אורבנית ). ברר אם המנוע במכונית שאתה בודק, שייך לסידרה זו.

למנוע הגדול יותר יתרון אחד משמעותי על אחיו הקטן ( וגם על מנועים רבים אחרים ) והוא גמישות יוצאת דופן. אבל זה צוין כבר ע"י קודמי. מכל מקום, בהצלחה.

• תוכן חדש...