Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לצערי עדיין אין חדש.

בנוסף לחיפושים בכל הערוצים האפשריים נשכר חוקר פרטי לטובת העניין,נקווה לבשורות טובות!

כל מידע נוסף יתקבל בברכה!

ושוב תודה גם לפונים בה"פ בהצעה לעזרה.

אלי

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לאיחולי מציאת הרכב.

לידיעתכם - האיסור על מסירת מידע בדבר מיקומו של אדם על פי המכשיר הסלולרי שלו הינו גורף ולא משתמע לשתי פנים.

יתרה מכך - גם אם יש לכם מישהו בתוך חברת הסלולר עם אופציית איכון המכשיר (לא בעייה , פעולה פשוטה), והוא ינסה לעשות זאת (לפחות באורנג') - הנסיון שלו יעלה לו במשרתו כי אנשי הבטחון של החברה מיודעים על כל נסיון איתור שכזה.

כן , גם אם מדובר בטלפון שלכם עצמכם. מנסיון כואב של שני מכשירים.

לפיכך - להשיג צו בית משפט. לצערנו חוק יסוד כבוד האדם וחירותו מגינים לא רע על מוחות קרימינליים. חלק ממחיר החירות.

פורסם

ועדיין הייתי מעדיף את החוק במתקונתו הנוכחית ולא בצורה אחרת, מנסיון ללא חוק זה, היתם יכולים לקבל ממני את פרוט הארוחות שלכם בכל יום, רשימת החברים שלכם, הסודות הקטנים, והגדולים, המגזין האהוב עליכם, רשימות הקניות שלכם, ותמונות עדכניות שלכם בזמן אמת......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ועדיין הייתי מעדיף את החוק במתקונתו הנוכחית ולא בצורה אחרת, מנסיון ללא חוק זה, היתם יכולים לקבל ממני את פרוט הארוחות שלכם בכל יום, רשימת החברים שלכם, הסודות הקטנים, והגדולים, המגזין האהוב עליכם, רשימות הקניות שלכם, ותמונות עדכניות שלכם בזמן אמת......
ואתה באמת מאמין, שמי, שבאמת ירצה- לא ישיג את כל זה?! כמו שכולנו יודעים - הכל בארץ שלנו רק עניין של המאמץ והמחיר... החוק אולי רק מעלה את הסף הקושי, לרמה של " advanced player"...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עוד סיבה טובה להיסתובב עם מזומן, לא להירשם לכל מני דברים וכו'...

סתם, קוריוז מבדח (עד כמה שזה מבדח) :???:

כשאישתי ילדה נירשמנו בבית החולים, זה המקום היחידי שהרשתי לה לרשום את הפלאפון שלה...

יומיים אחרי ש"נחתנו" בבית, טל'... לסלולרי...

"שלום, מדברים מחברת "ביו-תינוק" אנחנו רוצים להציע לכם חבילת אינטרנט לתינוקות...

"לא תודה" עונה אישתי ומנתקת...

רבע שעה אחרי זה, שוב טל'...

"שלום מדברים מחברת עוללים פעילים, רצינו לעניין אתכם בחבילת שרות תיקונים לתינוקות"...

"לא תודה" עונה אישתי, הפעם טיפה יותר בזעם...

בפעם השלישית, ביקשתי את האחראי מישמרת, כשקיבלתי אותו ביקשתי את שמו המלא, ואמרתי "זו הפעם האחרונה שאתם מיתקשרים לכאן , כתב התביעה בדרך מהעו"ד שלי. הפרת זכויות רפואיות זו עברה חמורה..."

למרבה הפלא, עד היום לא היתקשרו אליה אף חברה כזו או אחרת...

אהה, כמו כן, התוכן של שוברים של הוויזה הישתנה, מעכשיו הוא מכיל הרבה מידע על חיתולים, מגבונים ועוד מוצרי תינוקות...

עד כמה באמת המידע הזה סודי ולא פתוח לכלל?

אני חושב שעניתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חומר למחשבה:

הכניסו את השם הפרטי שלכם ביחד עם שם המשפחה למנוע החיפוש גוגל והקישו גרשים ("XXXX XX") בהתחלה ובסוף, כמו בדוגמה ולחיצו אנטר-צפו להפתעות, חישבו גם מה מכילה רשימת הקניות שלכם בחברת האשראי...וכיצד בכמה צעדים פשוטים ניתן להכיר את סדר יומכם... עכשיו, נניח שמישהו מכיר את המקומות בהם קניתם לאחרונה,(על פי רשימת כרטיס האשראי) תחנת הדלק למשל, כל תידלוק שלכם מצולם במצלמה 24 שעות, כך שבאופן עקרוני יש לי את התמונה שלכם ביחד עם מס' המכונית שנהגתם בה, הוצאת הפרטים הנ"ל תיתן לי כתובת, ביקור במשרדי ה"טאבו" יניב.......וכך הלאה והלאה והלאה.....עינו של האח הגדול פקוחה.....מה שצריך זמן סבלנות ורצון וכל החיים שלכם נפרשים ל....

עכשיו למי היו השגות בעניין החוק?-רן

פורסם
ראשית מאחל לבעל הרכב, שהרכב יחזור במהרה. ברצוני לדעת האים החוק הזה שמדבר על צנעת הפרט חל גם על עובדים שיש ברשותם פלאפונים של החברה, האם החברה במצב הנ"ל יכולה לעקוב אחר מיקום העובד?.
פורסם
ראשית מאחל לבעל הרכב, שהרכב יחזור במהרה. ברצוני לדעת האים החוק הזה שמדבר על צנעת הפרט חל גם על עובדים שיש ברשותם פלאפונים של החברה, האם החברה במצב הנ"ל יכולה לעקוב אחר מיקום העובד?.

כן, החוק שווה לכולם, בעלות על טלפון סלולארי לא מקנה שום זכות, ולא משנה מי הבעלים, אולם המעביד כבעל הטלפון יכול להזמין את פירוט השיחות של המכשיר כמו כל בעל סלולארי......

פורסם

אני הבנתי שמכשירים עם GPS הניתנים מחברה כלשהיא נותנים זכות לעקוב אחרי העובד המחזיק בפלאפון, כמובן שבהסכמתו ( ההסכמה זה חלק מהתנאי לקבל אז.... )

• תוכן חדש...