Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ו pohuist שלא תבין אותי לא נכון אני לא אומר שתיבה פתוחה זה לא טוב ... הוא רשם kicker 400 וזה ישר מה שעלה לי בראש..

Ларик Сурапов

פורסם

3 20 - 25 ליטר לדעתי "פחות או יותר" מתאים לסאב שמוציא 400 אר אם אס

זה לא שאני מחליט, אלו מסקנות מהידע שלי .. אני סך הכל מנסה לעזור לו ..

מה הקשר בין הספק לבין נפח תיבה?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לדוגמא בנתונים של היצרן יהיה לו רשום שהוא צריך תיבה בגודל כזה פחות או יותר..

Ларик Сурапов

פורסם

אין שום קשר "בכללי" בין יכולת ספיגת הספק של סאב מסוים לבין נפח התיבה שלו.

הקשר הוא הפוך. לתיבה יש, בעיקר, השפעה על מגבלות תנועה של הסאב ופחות על מגבלות תרמיות (חשמליות) של הסאב. תיבה אטומה בנפח גדול תאפשר לסאב יותר "חופש תנועה" מתיבה אטומה בנפח קטן. לעיתים חופש תנועה מוגזם יכול לפגוע בספיידר ובגומי שסביב הממברנה עקב תנועה ארוכה מדי.

הפרמטרים לתיבה הם לפי T/S וניסוי התיבה ברכב שבו היא תותקן. ההספק המקסמילי של הסאב יהיה תלוי בתכונות הספציפיות שלו ובתכונות של התיבה בה הוא מותקן.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

oogee

אני מסכים איתך ב100 אחוז אבל תכלס לסאב כזה אתה לא תרגיש הבדל כל כך גדול בבאסים אם הוא יהיה בתיבה גדולה אטומה או קטנה ..

Ларик Сурапов

פורסם

לונארקס,

תיבות לא בונים בגלל שהסאב הוא 400 RMS או בגלל שתיבה גדולה עושה יותר רעש.

ברגע שהמר-בחור שפתח את הת'רד ייתן לנו את דגם הסאב - נוכל לתת לו את המידות המדוייקות של התיבה שהוא צריך (מידות יצרן).

לא ברור לי למה הת'רד הזה הולך סחור סחור על שאלה שהתשובה אליה היא כל כך פשוטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי את החוברת של הסאב שלך...

יש כאן את המידות המדוייקות לבניית תיבה לסאב הזה ספציפי!!

אני לא יכול להעלות את הקובץ לאתר כי הוא קצת גדול לאתר..

דבר איתי בפרטי ואני ישלח לך את הקובץ באיי סי קיו...

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...