Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיירה לאירוע בטבעון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שלא תגידו לא שמענו, לא ידענו וכו'. השיירה לאירוע יום העצמאות בטבעון תצא בשעה 9:30 מצומת הסירה בהרצליה.

מכיוון שכל פעם אני שומע תירוצים מחברים (ובעיקר חברות מועדון, אהמ, אהמ) שאין להם רכב (או רכב אספנות להגיע איתו).

כל מי שמגיע לאירוע מוזמן לפרסם פה מאיפה הוא יוצא, האם הוא מצטרף לשיירה וכמה מקומות פנויים יש לו באוטו. בנוסף, אם יש פה מישהו שמאוד רוצה להגיע לאירוע אבל מתבייש לבקש טרמפ מוזמן ליצור קשר גם בהודעה פרטית או בטלפון שלי שמפורסם בחתימה שלי (אם הוא פוחד להיחשף) ואני כבר אשדך לו הסעה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כדי שלא תגידו לא שמענו, לא ידענו וכו'. השיירה לאירוע יום העצמאות בטבעון תצא בשעה 9:30 מצומת הסירה בהרצליה.

מכיוון שכל פעם אני שומע תירוצים מחברים (ובעיקר חברות מועדון, אהמ, אהמ) שאין להם רכב (או רכב אספנות להגיע איתו).

כל מי שמגיע לאירוע מוזמן לפרסם פה מאיפה הוא יוצא, האם הוא מצטרף לשיירה וכמה מקומות פנויים יש לו באוטו. בנוסף, אם יש פה מישהו שמאוד רוצה להגיע לאירוע אבל מתבייש לבקש טרמפ מוזמן ליצור קשר גם בהודעה פרטית או בטלפון שלי שמפורסם בחתימה שלי (אם הוא פוחד להיחשף) ואני כבר אשדך לו הסעה.

אתה יכול לתת יותר פרטים על הארוע עצמו אני בשמחה יגיע
פורסם

מחכה בקוצר רוח לאירוע[בתור צופה ותושב טבעון כמובן]

כל שנה מפתיעה אותי כמות הרכבים וכמובן הרכבים עצמם.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
האם ניתן להצטרף לשיירה גם עם רכב חדיש?

בהחלט. גם אני הצטרפתי לשיירה עם הקורולה לפני שהמנטה עלתה על הכביש. זה שאין לך רכב אספנות לא אומר שאתה לא יכול להשתתף באירועים של המועדון.

פורסם

אפשר להצטרך לשיירה עם רכב אספנות שעומד כבר שבע שנים על בלוקים/בוקים, אין לו טסט, והוא בצפון בכלל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן אפשר להצטרף עם גרר שגורר רכב אספנות שעומד על בלוקים ואין לו טסט 7 שנים.

לצערי אני לא ידעתי שצריך להירשם אז לא נרשמתי, ככה שלא אוכל לבוא. באסה...

haters will hate

פורסם

ההרשמה הסדירה הסתיימה.

חברים המעוניינים עדיין להצטרף מתבקשים לפנות ישירות למשה שטיין – 052-3706345, מארגן האירוע ואחראי שיירה בצפון.

אחראי שיירה במרכז- אלעד רוזנקר- 052-4347334.

פורסם

בנצי, יא חתיכת ^%#$& בן #@^& ו- )%^!.

ההרשמה היא לארוחה שתתקיים בצהריים. תרים טלפון למשה, אני הבנתי ממנו שהם הזמינו קצת יותר בשביל אנשים #&*% כמוך. בכל מקרה, תתקשר גם אליי כדי שאני אוסיף אותך לרשימה של השיירה.

פורסם

אני וזוגתי בפנים, 9:30 בצומת הסירה. עכשיו יש לי וויכוח פנימי האם לבוא עם האסקורט או עם הסיריון :roll: ??

haters will hate

פורסם
אני וזוגתי בפנים, 9:30 בצומת הסירה. עכשיו יש לי וויכוח פנימי האם לבוא עם האסקורט או עם הסיריון :roll: ??
נראה הכי טוב עם ריטה:-D

אירית

פורסם

פיירמונט עדיין במוסך, ואני הולך לפיקניק משפחתי...:? (טוב, לפחות חזרתי מטיול נחמד עם האופניים בבוקר).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...