Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע כללי לגבי מורגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לקבל מידע לגבי הרכב הנל:

כל מידע יתקבל בברכה

כמו כן אם מישהו יודע מהו המחירון עפ קראוס לייבוא תבוא עליו הברכה!

תודה

thumbnail.php?Id=85&&ThumbnailBackgroundColor=5

פורסם

רכב יפה ונדיר במחוזותנו. וגם יקר מאד.

הרכב הספציפי שבתמונה שייך לעובדיה ונמצא בבעלותו שנים רבות. על פי הצהרותיו ב 5 שנים האחרונות הוא מעוניין למכור אותו.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

אין לי מחירון, אבל

אם לא תקבל כאן תשובה לגבי מחירו בקראוס, בדביק של מחירון קראוס אני מנחש שישמחו לענות...

פורסם

מציע להתחיל מכאן:

http://www.morgan-motor.co.uk/

ואפשר להמשיך לאינסוף. למיטב ידיעתי יש מורגן אחת עם לוחיות רישוי צהובות (המכונית במקור ממזרח ירושלים, ופעם בעבר, הייתה סדרה מיוחדת של לוחיות עם שש ספרות שהתחילה ב-6 של אזור ירושלים שיוחדה למכוניות שבמקור נשאו לוחיות רישוי ירדניות עד אחרי יוני 1967 ובעניין זה יוכל נמרוד רחמימוב להרחיב, והרבה), והיא בבעלות חבר מועדון ותיק מרחובות.

איל

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

מוכרות לי בארץ שתי מכוניות מורגן - האחת היא הכחולה מרחובות שהוזכרה קודם, מתחילת שנות החמישים, והשניה היא מאמצע שנות השישים ונמצאת כבר שנים רבות באזור באר-שבע. בפעם האחרונה שראיתי אותה היא היתה בצבע לבן-בז' (וזה היה לפני הרבה שנים...).

אלו מכוניות יקרות ונדירות.

כמו תמיד, שימוש קצר באופצית החיפוש של הפורום היה מניב לך את הקישורים הבאים:

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

באחד האירועים בבית ג'וברין הגיעו אלי זוג שרצו לפרסם בלוח המועדון אחת מבציר 1985/6 שנמצאת בירושלים...

העברתי להם את הטלפון ולא יודע מה עלה בגורלה מאז.

זו שבתמונה שייכת כאמור, לעמרם עובדיה, יש לו חנות לאביזרי רכב, ועוד כל מיני ג'אנק של אספנים, במרכז רחובות. בכניסה לחנות תמיד רכב עתיק. שוב שווה לבדוק אם המכירה עדיין אקטואלית ומה המחיר..

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...