Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיף ב 20K ש"ח? או אלפא BMW VS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני שוקל להחליף את ה ZX שלי (1.6I 95) לרכב עם קצת יותר "אופי".

ישנה מגבלת תקציב - אני לא מעוניין להוציא למעלה מ 20K ש"ח.

הרכב חייב להיות בעל 4 דלתות (יש 2 ילדים קטנים)

ידני/אוטומט - לא משנה כל זמן ששילוב ההילוכים אינו "מעיק" (ע"ע פיאט של שנות ה 80...) - אישתי אמורה לנהוג ברכב מדי פעם :-)

הרכב אמור לשמש אותי ביום-יום לנסיעות ת"א-ראשון.

אני מעוניין ברכב אמין ופשוט יחסית - אני משתדל לטפל ברכבי לבד.

עד כאן רקע, נעבור לאופציות...

אלפא: חלום "ילדות" היה אלפא GTV 73, חסרות לה שתי דלתות ולכן אני פוזל לחדשות יותר - 146/33, אשמח לשמוע פרטים לגבי הרכבים הנ"ל, בעיקר בנושא בעיות מוכרות/יקרות.

BMW:

316/318 משנות ה 80, איך הן עומדות במבחן הזמן? מחלות/תקלות וכו'.

אופציות נוספות?

תודה,

סער.

פורסם

אם אתה מרוצה מה-ZX למה שלא תמתח קצת את התקציב ותחפש 306XSI או ZX וולקן (בדיוק בתקציב שלך)?

גם לא תלך יותר מדי אחורה בשנתון וגם תהנה מרכב אמין יחסית לאופציות שתיארת (GTV ובימר).

אם תמצא 146 במצב טוב אז זאת אופציה לא רעה בכלל, אל תצפה לעלויות אחזקה כמו של ה-ZX.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הי

ישנה מגבלת תקציב - אני לא מעוניין להוציא למעלה מ 20K ש"ח.

הרכב חייב להיות בעל 4 דלתות (יש 2 ילדים קטנים)

הרכב אמור לשמש אותי ביום-יום לנסיעות ת"א-ראשון.

אני מעוניין ברכב אמין ופשוט יחסית - אני משתדל לטפל ברכבי לבד.

עד כאן רקע, נעבור לאופציות...

אלפא: חלום "ילדות" היה אלפא GTV 73, חסרות לה שתי דלתות ולכן אני פוזל לחדשות יותר - 146/33, אשמח לשמוע פרטים לגבי הרכבים הנ"ל, בעיקר בנושא בעיות מוכרות/יקרות.

BMW:

316/318 משנות ה 80, איך הן עומדות במבחן הזמן? מחלות/תקלות וכו'.

אופציות נוספות?

תודה,

סער.

אף רכב שציינת יתן לך אמינות יום יומית למשפחה, בתקציב הנ"ל.

קשה לי לחשוב על רכבי "אופי" אחרים בתקציב הזה שיענו על הדרישות שלך

מצטער,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הזכרת משהו בנוגע ל"שילוב הילוכים מעיק".

טבעי שאמליץ לך ללכת על האלפא, אני לא אובייקטיבי. עם זאת, בניסיון להציל עוד שמץ זעיר של אובייקטיביות שנשאר לי, אני מוצא לנכון להזהיר אותך מגיר של 33, וביחוד מההילוך השני המניאק שלו, שעד שאתה לא לומד להכיר אותו, ימרר לך ולאישתך את החיים אגב חריקות מזעזעות (עד כמה שידוע לי, ב-146 המצב כבר יותר טוב).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...