Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה מומנט ירד אבל מרגישים בתחילת נסיעה עם פילטר פתוח שלאוטו לוקח זמן להאיץ.

שהחלפתי לפילטר הרגיל נדהמתי לגלות שהאוטו יוצא יותר מהר מהמקום..

לא הכללתי חברות אבל אני אומר שאצלי זה לא היה מועיל.

אולי בגלל שככה זה בהונדות לא יודע.

אני הייתי ממליץ על ראם אייר אבל יש בעיה עם הגשמים בחורף.

אם מישהו יוכל להמליץ על דרך שהגשם לא יכנס זה יעזור לי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה חברים!!!

בקשר להתקנה אז אין לכם מה לדאוג אני יעשה התקנה בת ז**ה סמכו עליי אני ישקיע בדבר..

הכי הכי חשוב לי זה שאני לא יקנה פילטר זבל ואז אני ידפק...

מי שיכול לתת לי רשימה מפורטת של פילטרים

אפילו רשימה מסודרת מהפילטר הטוב שיותר לחרא ביותר ואת מחירי הממצוע שהם מוצעים בשוק

ח'ברה מי שיודע ויכול לעזור אז אני מבקש יפה בבקשה בבקשה למה זה מאוד מאוד חשוב לי...

תודה רבה רבה לכולם...אתם עוזרים לי מאוד

פורסם

שתה כוס מים, קח נשימה, תירגע ותקרא שוב את מה שכתבתי, אני מנסה לעזור לך.

כתבת את המשפט הבא -

"בקשר להתקנה אז אין לכם מה לדאוג אני יעשה התקנה בת ז**ה סמכו עליי אני ישקיע בדבר.."

צחקתי על ההתקנה, שאין צורך שתתקין את הפילטר אצל אחת שאמא שלה לוקחת כסף עבור שירותים מיניים (יעני, בת ז**ה, בצחוק) ונתתי לך קישור למאמר שכתבתי בעבר יחד עם תמונות של כל שלב ושלב, איך בונים תיבת אויר טובה לפילטר פתוח.

שיהיה לך יום טוב.

מוטי

עריכה - סבבה, תהנה בפרוייקט ואל תשכח לצרף תמונות בסוף :-)!

פורסם

מוטי רציתי להגיד לך ממש ממש תודה על הכל ואני מצטער שככה התפרצתי פשוט לא הבנתי...

תודה על העזרה

פורסם

מוטי רציתי לדאול אותך שאלה..איזה חברה הפילטר שלך? כמה הוא עלה לך? איפה קינית אותו?

והכי חשוב האם אתה מרוצה ממנו?

תודה רבה על העזרה

פורסם

שמע ידידי,

עזוב אותך מפילטר אויר, זה באמת לא בראש מעינייך כרגע.

יש לך 323F שנת 92? סבבה.

האם הצמיגים חדשים ואיכותיים? מתי הוחלפו לאחרונה בולמים ובאיזה מצב הם?

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך כרגע היא להשקיע בצמיגים איכותיים, בולמים איכותיים ואולי על הדרך גם בקפיצים חדשים (ואולי אפילו מונמכים).

זה יתן לך כ"כ הרבה מעבר למשהוא שבחלקו הוא אביזר דאוין ועוזר באופן מורגש רק כשהוא חלק ממכלול חלקים משופרים.

בברכה,

יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תדאג לי חבר תיהיה בטוח שהכל חדש!!

ד"א אבא שלי מכונאי כך שאין מה לדאוג לפני פחות מחודש אבא שלי עשה לי בולמים וצמיגים חדשים וכל מה שמסביב! תאמין לי שאני לא מזניח שום דבר! אני מאוד משקיע באוטו ולא סתם בא לי רעיון לדפוק פילטר אז אני קונה כמו משוגע! תאמין לי כל דבר בא אל מקומו! ויש את אבא שלי שעוזר לי כך שלא צריך להיות שום בעיה!

בכל זאת תודה על ההתעניינות והעזרה!

פורסם

אה ושכחתי להגיד לך למה שכתבה בקשר לפילטר שהוא ביכלל לא מורגש

תשמע אני מתחיל לשפר את האוטו שלי עכשיו ובכך זאת צריך להתחיל במשהו והמשהו הראשון הזה הוא פילטר פתוח אגזוז פלגים פטניום כבלי הצתה מנירוסטה ועוד כמה דברים קטנים שיוכלו לעזור לי להמשך השיפור של האוטו!

אני דואג להכל!

פורסם

שמע בחורציק, אתה ריגשי, חבל"ז !!!

אף אחד לא תוקף אותך, בסה"כ מנסים להבין מה מצב האוטו שלך, אז אם בולמים/ קפיצים וצמיגים חדשים ואיכותיים אז אתה בדרך הנכונה.

אם בא לך להתקין פילטר אויר, בכיף, לך על זה.

יתן לך רעש נחמד, המנוע יתפס יותר חלק ומהר בסל"ד ואם יש במזדה (אני לא מכיר) חורים בעקומת ההספק/מומנט אז יש סיכוי שהפילטר קצת יחליק אותם.

מעבר לזה, תוספת משמעותית של הספק הוא לא יתן, 1-2 כ"ס תוספת זה ריאלי.

אחרי הפילטר השלב הבא הוא מערכת אגזוז שלמה (סעפת,צנרת ודוד אחורי). אל תיתפתה להוסיף רק דוד אחורי כי זה לא מוסיף הספק ומושך אליך שוטרים בכמויות.

לעניין הדודים האחוריים הרעשניים, זה סתם דאווין פיגורי, יש דודים מעולים עם נתוני זרימה מרשימים מאוד והם שקטים לחלוטין.

בברכה ובהצלחה,

יניב

פורסם

אני לא ריגשי פשוט כשאני מדבר על להתחיל לשפר את האוטו שלי ומשתף אותכם אז אני יודע מה אני עושה וממה להתחיל ולא סתם רוצה להוסיף דברים לאוטו שלי שכל שאר המכונית לא מתוחזקת כמו שצריך וחצי מהדברים צריך להחליף

לפני שרציתי להתחיל לשפר את אוטו ידעתי שאני יצטרף לעשות את כל הדברים מסביב כמו שאתם אמרת לי בהודעות הקודמות וכך עשיתי..

אני מצטער אם הייתה אי הבנה ולא הסברתי את כל התהליך שעשיתי לפני שהחלתתי לשפר את האוטו..

ובקשר למערכת אגזוז שלמה (סעפת,צנרת ודוד אחורי) רציתי לשאול:

אני רוצה לקנות דוד אחורי כמה יעלה לי חוץ מהדוד האחורי גם סעפת וצנרת לבד?

לאיזה מחיר אפשר להגיע עם חלקים טובים ועבודה טובה..

אם אפשר תתנו לי יעוץ ממש לפרטים הקטנים ושמות החברות כך שאני יוכל להתחיל לעבוד על זה..

תודה לכולם ושוב סליחה אם פגעתי במשהו לא התכוונתי פעם הבאה אני יסביר את עצמי יותר טוב..

יום טוב לכולם

פורסם

ד"א חברים רציתי לשאול אני מעוניין להתקין ולעשות את השיפורים לאוטו בכפ"ס איפה שפעם שוקי דרימס קאר היה ועכשיו זו סדנאת שיפורים אחרת...מה אתם אומרים עושים שם עבודה טובה?

פורסם
אל תדאג לי חבר תיהיה בטוח שהכל חדש!!

ד"א אבא שלי מכונאי כך שאין מה לדאוג לפני פחות מחודש אבא שלי עשה לי בולמים וצמיגים חדשים וכל מה שמסביב! תאמין לי שאני לא מזניח שום דבר! אני מאוד משקיע באוטו ולא סתם בא לי רעיון לדפוק פילטר אז אני קונה כמו משוגע! תאמין לי כל דבר בא אל מקומו! ויש את אבא שלי שעוזר לי כך שלא צריך להיות שום בעיה!

בכל זאת תודה על ההתעניינות והעזרה!

אבא שלך מכונאי ואתה הולך לשלם לאחרים על העבודה?

בקשר למערכת האגזוז, שאל את אבא, הוא בטח יכול להשיג מחירים יותר טובים מאיתנו...

להתקין אגזוז יכול לעשות לך כל מוסך או מכון אגזוזים, אין צורך בסדנת שיפורים לשם כך.

יניב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...