Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר קורטינה 74'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להגיש הצעת מחיר לבעל רכב שברשותו קורטינה שנת 74' לאחר שיפוץ שבוצע באוטו לפני כ-6 שנים. האוטו אינו כשיר כרגע לנסיעה מכיוון שבחמש שנים האחרונות בעל הרכב לא נסע בו כלל!

אני אשמח עם תוכלו לעזור לי בעיניין הצעת המחיר כי זהו הרכב הראשון שאני קונה

תודה מראש

פורסם

אומר לך כך:

קורטינה 74 יפה יד ראשונה ושמורה היטב אם כי דורשת צביעה, במצב נסיעה יום יומי, כולל מזגן פועל שהבעלים התקין בעצמו הוצעה לי ב 10 אלף ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אומר לך כך:

קורטינה 74 יפה יד ראשונה ושמורה היטב אם כי דורשת צביעה, במצב נסיעה יום יומי, כולל מזגן פועל שהבעלים התקין בעצמו הוצעה לי ב 10 אלף ש"ח.

תבין מזה שהרכב שאתה רוצה צריך לעלות הרבה פחות, לנו מושג מה המצב המכאני והמצב החיצוני של האוטו, צריך תמונות להעריך את האוטו, זה שהאוטו עבר שיפוץ לפני 6 שנים לא מעיד על מצבו היום.

ולעומת זאת יש כאן אחת נוסעת עם טסט ואחרי צבע וממש שמורה במחיר מציאה,

http://www.classicar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=77&ad_id=8226

בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

סה"כ לא מדובר במשהו נדיר כ"כ.

קורטינה שלא נסעה 5 שנים , זה אומר שצריך להחליף את כל החלקים ברכב.

ניתן למצא כאלה שנוסעות ,בכמה אלפי שקלים,ראה הודעה קודמת מלמעלה, 10 אלף לרכב יפה,מושקע ונוסע כמו שצריך.

אני לא הייתי נוגע ברכב ,גם לא בחינם,אלה אם כן יש לך סנטימנטים אישיים לרכב הזה ספציפית .

הייתה לי פורד טאוונוס,ואח"כ גם פורד קורטינה למשך 5 שנים לערך,אני מכיר היטב את הרכב.

פורסם
קורטינה שלא נסעה 5 שנים , זה אומר שצריך להחליף את כל החלקים ברכב.

לא הגזמנו. בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ניתן למצא כאלה שנוסעות ,בכמה אלפי שקלים.
תמצא לי אחת בבקשה. XL, שנת 74', גיר ידני. בבקשה בבקשה בבקשה!

זה אומר שצריך להחליף את כל החלקים ברכב.

חבר'שלי הכל טוב, הברנדה שבן(צי) קנה, הניעה לאחר 9(?) שנים של עמידה בשדה.

אנחנו לא מדברים פה על רכבים אירופאים עמוסי טכנולוגיה, שהלכו כלעומת שבאו, לפורדים ישנים יש נשמה ועם כל הכבוד לכול חובבי האקזוטיות שקוטלים רכבים "עממים" כאלו בעיקום אף, אני מאמין שיש פה חבר או שתיים שיספרו לך אין נסעו מתל-אביב לאילת, ובאמצע הדרך גילו שראש המנוע היה באלכסון... אני בעצמי שמעתי סיפור מטייס מיראז' (לשעבר), שבאמצע הדרך לרפידים (בסיס חיל האויר במרכז סיני), נקרע לו צינור שאטם עם צואה של גמל...

נ.ב

יש לי שתי כליות,

אני מוכן לעשות החלפה עם אחת מהן על קורטינה 74' במצב סביר.

הכליה השניה תינתן במקרה ויוכח כי הרכב יד-ראשונה ויש ספר-נהג בתא הכפפות.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

קשה להעריך מחיר,תעלה תמונה זה יעזור...

אני לא הייתי נוגע ברכב ,גם לא בחינם,אלה אם כן יש לך סנטימנטים אישיים לרכב הזה ספציפית .

גם אני אומר את אותו הדבר על הרכב שלך,אבל אני לא רואה שום סיבה לרשום זאת לבנאדם שמעוניין לקנות רכב כזה.:roll:

כמו שאמרו קודמיי,היום כבר לא פשוט למצא כאלה זרוקות למכירה בכמה אלפים.(ועל זה יעיד עידן שחרש את הארץ בחיפוש אחר אחת שעונה לתיאורים שלך...)

פורסם

למי שכתב : אני לא הייתי נוגע ברכב ,גם לא בחינם,אלה אם כן יש לך סנטימנטים אישיים לרכב הזה ספציפית .

הגזמנו קצת , לא ?

הרנו 4 שלי עמדה בתוך ערמת בוץ 7 שנים ובקושי גררנו אותה החוצה , קצת בנזין בקרבורטור וקצת שמן ומים ובמכה שישית הרכב הניע ונסע ......

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אתה צודק, אני חוזר בי, לי הייתה 82 ,לפעמים רואים אותם,לגבי 74 (הטוונוס שלי הייתה 74),בשנתונים האלה,זה רכב דיי נדיר וקשה מאוד למצא כאלה.

אני התכוונתי כשאמרתי להחליף את כל הרכב = רכב שעמד 5 שנים ,יכול מאוד להיות שהוא יניע לך,זה קורטינה אל תשכח, אבל אם אתה גם תרצה לנסוע איתו מידיי פעם, תצטרך לשפץ את כל המכלולים של הרכב,שיפוץ יסודי לכל דבר.

אם זה מה שאתה מתכוון לעשות מלכתחילה , אז אני חוזר בי,אתה צודק.

שלא תבין אותי לא נכון...אני מת על הרכב הזה.

פורסם

השאלה הנישאלת היא היכן זה מיסתיים,כלומר,האם מספיק יישור קו רציני,או שצריך להחליף את כל המשאבות,גומיות,מחזירי שמן וכולי.

אם אכן נידרשת עבודת שיקום מסיבית,הרבה היא לא שווה,מאחר ומכוניות כאלו יכולות להיות בור ללא תחתית.

שוב,הערך העיקרי של הקורטינה הוא סנטמינטלי בעיקרו,כמו לאחוז גבוה ממכוניות שנות ה 70'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תידרש עבודת שיקום מסיבית.

למה מכרתי אותה?

אני אספר לך:

הייתה לי קורטינה ירוקה מושלמת,שיפצתי אותה ברמה יסודית,קניתי אותה במצב נסיעה יומיומית אבל אני קצת משוגע ,לאט לאט הבאתי אותה למצב מושלם מכל הבחינות.

המכה הייתה, עשיתי איתה תאונה בכביש גהה עם סמי טריילר, הסמי נכנס בי מאחורה וסיחרר לי את הרכב, שלוש סיבובים ונכנסתי במעקה בטיחות האמצעי,בדיוק מול בר אילן,עידיין שאני תמיד עובר שם, יש שם 2-3 מעקים שהחליפו בגלל התאונה שלי.

כל זה,ולא הייתה פגיעת שאסי,הרכב הזה הוא כמו טנק, לא קרה לי כלום.

אח"כ שיקמתי את הרכב שוב למצבו המקורי.

שבוע אח"כ עשיתי עוד תאונה, הורדתי מגן של מעבר חציה,עשיתי סיבוב פרסה מהיר מידיי והורדתי שני מעקות,זה קרה ברחוב דגל ראובן,עד היום ניתן לראות שיש שם כמה מעקות ו2 מהם יותר חדשות=זה ממני.

הנזק: כנף,פנס איתות ופנס קדמי.

שבוע אחרי אני נכנס לחנייה של אח שלי ומשהו עוקף אותי ופוגע לי בדלת נהג.

הנזק : דלת + צבע.

אחרי התאונה הזאת ,הגעתי למסקנה שאין לי מזל עם הרכב הזה, ומכרתי אותו.

הוא היה במצב כ"כ מושלם שמשהו מהמשפחה לקח אותו .

עד היום מחזיקים בו מי שקנה אותה ממני (עברו מאז 12 שנים)!!!

זה למה מכרתי אותה.

עדיין בלב יש לי מחשבות על הקורטינה הזאת,תמיד כשאני רואה אותה,פשוט תענוג,הייתה לי מושלמת,82,גיר רגיל,נוסעת כמו שד.

היום היא במצב לא כ"כ טוב, עברו 12 שנים ואף אחד לא ממש טיפל ברכב...אבל הוא נוסע כמו גדול.

פורסם
השאלה הנישאלת היא היכן זה מיסתיים,כלומר,האם מספיק יישור קו רציני,או שצריך להחליף את כל המשאבות,גומיות,מחזירי שמן וכולי.

אם אכן נידרשת עבודת שיקום מסיבית,הרבה היא לא שווה,מאחר ומכוניות כאלו יכולות להיות בור ללא תחתית.

שוב,הערך העיקרי של הקורטינה הוא סנטמינטלי בעיקרו,כמו לאחוז גבוה ממכוניות שנות ה 70'.

חן

אני חושב שתסכים איתי שתמיד עדיף רכב נוסע ובמצב סביר על רכב שלא מניע ולא ברור מצבו...לא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עידן, מדובר ב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=531709#post531709

היא באיזור רחוב "רבי שלמה יוסף גניחובסקי" או "הרב קובלסקי" בפרדס כץ (בני ברק) בשעות הערב, לידה חונה בד"כ ברנדה שנת 80 בצבע כחול בהיר יפה מאוד גם כן.

http://www.e-map.co.il/output/emapSDE_AIMSPUB249641363316.png

את הטלפון איבדתי לצערי. תנסה לעשות סיבוב למצוא אותה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרכב הבא שלי הוא רק E30 1800 אוטומט. לא רואה משהו אחר ("מטורף. לא רואה בעיניים")

מה עוד, שכרגע רכישה של רכב נוסף לא באה בחשבון, אני בקושי מחזיק את הרכב הנוכחי. עיקר בגלל העובדה שבחשבון הבנק שלי אפילו קורי העכביש נכנסו לאובר, והתקופה המגעילה של פסח (לא הכשירו את האולם, והיה חופש של שבועיים נטולי עבודה) וספירת העומר, שבה אין את כל טיפי חתונות ה"אמזלג-מרציאנו" הנדיבות, לא מטיבות עמי... :cry:

אני עושה גם תריסים,

תתקשר, נעשה לך מחיר טוב. :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...