Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כפי שהיה ידוע לחלקכם ,הסט אפ הראשון של המערכת היה נחמד ביותר,ללא יוצא דופן,מערכת יחסית מלאה ונחמדה ,אבל נפלה לידי הזדמנות והצלחתי לשדרג אותה עם רכיבים איכותיים ביותר.

מה שנשאר עכשיו שבמפגש הבא מישהו מהפורום(עופר בבקשההההה) יכוון לי אותה למקסימום איכות,כי הכיוון שלי לא נראה לי מגיע לזה.

הסט אפ הוא:

HU: Kendwood kdc-mp925

AMPS : XETEC vector v350.6 6ch

,FRONT : Rockford Fosgate FNX-2614 75 rms

' Lanzar vibe 4

REAR : Pioneer ts-6996 80w rms

Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12'

מה דעתכם?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
תתחדש!

ותהנה

תודה תודה

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

כן,בנתיים היא נשמעת סבבה למרות שצריך לכוון אותה על ידי מישהו מבין...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
כן,בנתיים היא נשמעת סבבה למרות שצריך לכוון אותה על ידי מישהו מבין...
קודם כל תתחדש אחלה אלמנטים!!

זה מובן שאתה רוצה מישהו "מומחה" שיכוון לך אבל לדעתי אתה זה ששומע ברכב ולכן חשוב שתכוון ע"פ השמיעה שאתה אוהב.

אחרי שהרכבתי את המערכת שלי שינתי את הכיוונים כ 4 פעמים...

אריק

פורסם
קודם כל תתחדש אחלה אלמנטים!!

זה מובן שאתה רוצה מישהו "מומחה" שיכוון לך אבל לדעתי אתה זה ששומע ברכב ולכן חשוב שתכוון ע"פ השמיעה שאתה אוהב.

אחרי שהרכבתי את המערכת שלי שינתי את הכיוונים כ 4 פעמים...

כיוונתי אותה אבל אני מרגיש כאילו אני מפספס איפשהו מהפוטנציאל שלה..ואולי מישהו עם אוזן קצת יותר רגישה ידע מה בדיוק אני מפספס..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

כשאני כיוונתי את המערכת שלי הסדנא השתמשה בדיסקים שמיוחדים שהאיכות שלהם פשוט מדהימה!!

בדיסקים מדברים כמו בסרט באיכות של DVD מדברים שם ועוזרים לכוון את המערכת, אולי זה מה שאתה צריך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...