Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה פנימית בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

בעוד כחודש אני טס לתאילנד ותהיתי אם מישהו מכיר חברת טיסה זולה שמטיסה מנמל התעופה מבנגקוק לקוסמוי.

אודה באם תפנו לחברה מסוימת/אתר שמשווה בין כמה חברות.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני טסתי מקוסאמוי לבנקוק בחברה התאילנדית

אני לא זוכר כמה זה עלה לי

אבל יש להם קטע כזה, שאם אתה לוקח את הטיסה של 6 או 7 בבוקר המחיר הוא חצי משאר היום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לקו סמוי מגיע רק חברה אחת בגלל זה המחיר גבוה.

אפשר תמיד לטוס לסורטני שזה הפלגה של בערך שעתיים לקו סמוי.

אפשר להשיג טיסות בערך עד 1500 בהאט לכיוון.

אבל אם השגת טיסה הלוך ושוב לזוג ב9000 בהאט לסמוי זה אחלה מחיר.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול אותי.

פורסם

רק בנגקוק איירוויז מגיעה לקוסאמוי.

הסיבה היא שהחברה הזאת הקימה את שדה התעופה בקוסמוי בכספה שלה ויש לה עליו מונופול.

כרטיס טיסה להזמין אך ורק דרך האתר אינטרנט שלהם. הכי זול והכי אמין.

אגב, בנגקוק איירווייז היא אחת מחברות הטיסה הטובות בעולם, עם רמת שירות ודיוק מדהימים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מונופול,האמת שלא היה לי מושג,טוב לדעת..

תודה לכולם...אפשר כמה שאלות?

יש לי 6שעות לשרוף בשדה התעופה בבנגקוק,יש מה לעשות שם?

השדה קטן או גדול?

יש מקומות לנוח לממתינים?

פורסם

יש שני מקומות שיש להם מונופול בתאילנד, זה בסמוי ופטייה.

הדרך הכי זולה לטוס בתאילנד זה חברת ONETWO-GO מחיר לכיוון נע בין 1350 ל1600 באהט.

שדה התעופה בבנגקוק די גדול, שש שעות זה הרבה זמן תביא

איתך איזה ספר או MP3

יש סיכוי שאני חוזר לשם עוד בערך חודש חודשיים.

אני כבר מת לחזור.

פורסם

השדה ענק, יש בו גם קולנוע ובית מלון (די יקר אבל ברמת 5 כוכבים). תסתובב ותעשה שופינג או שתצא לעיר ותחזור. קח בחשבון שהנסיעה למרכז יכולה לקחת גם שעה ומשהו אם יש פקקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם הכרטיסים שלך הם לבנגקוק איירוויז, בטרקלין המפואר שלהם בשדה התעופה בבנגקוק יש כיבוד קל ועמדות אינטרנט חינם. בהחלט חוויה מיוחדת היה לטוס איתם :wink:.

אגב, חזרה מהאיים, אוטובוס היא לא כזו חוויה טראומטית.

נסענו באוטובוס קומותיים (של וולבו) מפואר ביותר עם כסאות נוחים בטירוף וסרטים נחמדים לאורך כל הדרך... בתמונה.

איתמר.

IMG_0567 (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרגת אותי עם הוילונות....

חבר שלי והבת זוג שלו לא הפסיקו להקיא אחרי נסיעה באוטובוס כזה...והוא הסביר לי שהפרש המחיר והחסכון בזמן שווה הכול...(הכוונה לטיסה)אחוז הגניבות והכיוסים גבוה?

אני לא יודע מה לקחת איתי(מזומן,כ"א,טרוולצ'קס)

תודה לכולכם על האינפו'

פורסם

בתאילנד רס"ן שמועתי עובד שעות נוספות.

אמרו לנו לא להעיז לנסוע באוטובוסים ורכבות כי מכניסים סמים מרדימים למערכת המיזוג ואז מכייסים את כולם.

או שבאמצע הדרך קופצים חבורות לכביש ומאיימים בסכין על כל הנוסעים לתת להם תכשיטים וכסף.

בולשיט. אנחנו פשוט לא השארנו חפצי ערך בתיק (וגם אז אף אחד לא נגע לנו בהם).

שם הרגשתי הרבה יותר בטוח מאשר בארץ.

איתמר.

פורסם
השדה ענק, יש בו גם קולנוע ובית מלון (די יקר אבל ברמת 5 כוכבים). תסתובב ותעשה שופינג או שתצא לעיר ותחזור. קח בחשבון שהנסיעה למרכז יכולה לקחת גם שעה ומשהו אם יש פקקים.

קולנוע:shock: איפה בדיוק יש קולנוע בשדה? אני חייתי די הרבה זמן בתאילנד ובחיים

לא שמעתי על זה, אתה בטוח? לצאת לעיר זה קצת בעיה כמו שאתה אומר זה יכול לקחת

יותר משעה אם יש פקקים.

פורסם

אם כבר נוסעים שם באוטובוס אז עדיף מהתחנה המרכזית

לקחת אוטובוס של 24 מקומות VIP זה ממש נוח,

אתה יושב על כסא שיותר קרוב לכורסא יש שם דילת שמביאה לך שתיה וסנדוויץ.

ויש גם שירותים ודי וי די. בקיצור שווה.

פורסם

לגבי הנסיעה לדרום - יש גם רכבת, היא מגיעה לסוראט תאני ומשם אוטובוס, מיניבוס וכו' לקראבי אם אתה הולך לצד המערבי או כנ"ל לסמוי, קו פנגאן וכו' וצד המזרחי. עולה יותר מאוטובוס אבל יש מיטה ממש ואם אתה חושש מכייסים וכו' - שם יותר בטוח.

אגב, אני לא מבין מה יש לכייס לגנוב מהתיק שלך חוץ מתחתונים, שהנחה שאתה לא משאיר שם כסף ומצלמות.

מזומן אין לך מה להביא, תביא טרוולרס צ'קס וכרטיס אשראי.

אל תשכח שיש לך מס יציאה בעזיבה מתאילנד 500 באהט שאפשר לשלם בבאהטים בלבד.

לגבי הקולנוע כנראה שהתלבלבלתי עם סינגפור, נטחן לי המוח כבר מכל השדות במזרח :wink:

אם תסע לעיר, יש את הקומבינה הישראלית הנפוצה של לעלות לקומה 3, איפה שהנוסעים הנכנסים, ולקחת מונית שהרגע הורידה נוסעים כשהיא חוזרת ריקה לעיר. 200 באהט ואף פחות ואתה בעיר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...