Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חסכוני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו ספייס תתאים לך מאד.

• מחיר זול לעומת טויוטה יאריס
  • חסכונית בדלק
  • ארבעה כוכבים במבחן ריסוק ENCAP
  • מרווחת

בחר את הדגם עם תיבת ההילוכים הרציפה. מומלצת.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מוכן לצאת מהקבעון של היפניות (ואם הגודל שלה מספיק לך), פיאט פנדה יכולה להתאים לך בול. צריכת דלק מגוחכת, אפילו עם גיר אוטומטי (למעשה תיבה רובוטית), 4 כוכבים בNcap. בתקציב שלך תוכל אפילו להרשות שנת 2005 (עם קצת מיקוח...)

אם היא לא מספיק גדולה לצרכיך (או אם אתה בכל זאת מתעקש על יפנית), הונדה ג'אז עם גיר רציף (שגדולה הרבה יותר, כמעט משפחתית במרחב הפנימי) מומלצת גם כן (צריכת דלק נמוכה, אפילו עם גיר רציף, ו 4 כוכבי בטיחות), אבל באותו תקציב תצטרך לרדת בשנתון ל 2002.

הבעיה של שתיהן היא שקשה מאוד למצוא אותן, ואם כבר מוצאים - הן נחטפות מהר מאוד.

פורסם
מגאן אוטומטית היא לא קנייה טובה, הגיר מאד רגיש, ולא מסתדר עם דברים פשוטים ונפוצים כגון שלוליות בחורף (נשם הגיר ממוקם מאד נמוך ו"נושם" את המים פנימה...).

בקיצור אם כבר מגאן, אז ידנית בלבד, וגם להן אמינות ממוצעת בלבד. אכן.

אורי

הבעייה הנ"ל נפתרה מזמן ע"י היבואן.

המגאן היא לא רכב אמין מאוד ואחזקתה לא תמיד זולה. לזכותה ציוני בטיחות גבוהים וצריכת דלק טובה.

Veni Vidi Vici

פורסם

קצת משוגע,לאחר שקראתי את תגובתך בשירשור שלי על התיבה הרובוטית (שוב פעם תודה) צמצמתי את האפשרויות שלי ל3 דגמים:

1.פיאט פונטו 8V

2.פיאט פאנדה

3.הונדה JAZZ

האם יש סיבה שתגובתך בשירשור זה , אינה כוללת את הפיאט פונטו? מה ,הפאנדה עדיפה על הפונטו(אמינות,נוחות...) ??

הכל יחסי בעולם...

פורסם
קצת משוגע,לאחר שקראתי את תגובתך בשירשור שלי על התיבה הרובוטית (שוב פעם תודה) צמצמתי את האפשרויות שלי ל3 דגמים:

1.פיאט פונטו 8V

2.פיאט פאנדה

3.הונדה JAZZ

האם יש סיבה שתגובתך בשירשור זה , אינה כוללת את הפיאט פונטו? מה ,הפאנדה עדיפה על הפונטו(אמינות,נוחות...) ??

כן, הסיבה היא שhagaii כבר הציע אותה, ולא רציתי לחזור על המובן מאליו.

עכשיו ברצינות, אם אתה יכול להסתפק בפנדה מבחינת הגודל, היא תהיה עדיפה על הפונטו מבחינת צריכת דלק (פשוט מכיון שהיא קטנה וקלה יותר). עוד יתרון הוא שבתקציב שלך תוכל לרכוש פנדה בת שנה, בעוד שבפונטו תצטרך לרדת בערך ל2003, כאשר את הדגם עם הגיר הרציף התחילו לייבא רק ב2004. אם תצליח בכל זאת למצוא פונטו רציפה מ2004 ולהתמקח עם הבעלים כדי להגיע לתקציב שלך - אשריך. יצויין גם שבשביל לרכוש ג'אז בתקציב שלך תצטרך לרדת עוד יותר בשנתון - סביבות 2002.

בכל מקרה, גם הפנדה, גם הפונטו וגם הג'אז מתאימות בול לצרכים שלך כפי שהגדרת אותם. עכשיו עליך רק למצוא אחת שמורה. בהצלחה ותתחדש!

פורסם

כמה שאלות נוספות ברשותכם:

א.האם אפשר למצוא דגמים אלה בסוכנויות הטרייד אין?

ב.האם הסיכוי למצוא אוטו שמור בסוכנות טרייד אין טוב או שעדיף לוותר על הרעיון?

ג.לא מזמן נפתחה סוכנות חדשה בשם "הילוך שישי" האם למישהו יש ניסיון איתם?

תודה מראש למגיבים

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אלו לא דגמים שסוכנויות הטרייד אין אוהבות לסחור בהן, אבל תנסה - מה יש להפסיד?

תנסה בטרייד אין של סמל"ת ושל הונדה, תבדוק באתרים באינטרנט, במיוחד yad2.

סתם שאלה: למה בסוף ירדת מהפונטו?

פורסם

קצת משוגע,

מבחינת השנתון,ממה שהבנתי ממך ,סיכוי יותר גבוה למצוא פאנדה "צעירה" יותר מאשר פונטו

כמו כן כמו שהבנתי תיבה רצופה בפונטו התחילו לייצר ב 04 והתקציב שלי (מקס' 65K) מאפשר לקנות 03 ומטה

וגם צריכת הדלק הנמוכה יותר בפאנדה מאשר בפונטו היא פקטור מאוד חשוב מבחינתי

עכשיו השאלה היא ,מבחינת בטיחות מה עדיף פונטו או פאנדה???

הכל יחסי בעולם...

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=131837

אגב, אני במקומך הייתי הולך על הקליאו. מאוד חסכונית בדלק, מאוד בטיחותית ומאוד נוחה ומהנה. רק ששמעתי שיש בעיות עם התיבה האוטומטית. מישהו יודע מה קורה עם התיבה בקילאו לאחר מתיחת פנים?(2002+)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
קצת משוגע,

מבחינת השנתון,ממה שהבנתי ממך ,סיכוי יותר גבוה למצוא פאנדה "צעירה" יותר מאשר פונטו

כמו כן כמו שהבנתי תיבה רצופה בפונטו התחילו לייצר ב 04 והתקציב שלי (מקס' 65K) מאפשר לקנות 03 ומטה

V שלום,

הסיכוי למצוא פונטו גבוה יותר, לדעתי, מכיוון שנמכרו יותר פונטו מאשר פנדה.

תיבה רציפה קיימת בפונטו ספייס החל משנת 2001 וזאת תמיד עם מנוע ה- 80 כ"ס בלבד במחירונים זה נקרא - SX75, ELX, CLUB בשילוב המילה אוטומט או אוט'. תיבה רובוטית קיימת החל משנת 2004 בלבד וזאת בשילוב מנוע ה- 60 כ"ס בלבד.

לדעתי למרות העובדה שמחיר המחירון של פונטו אוטומטית רציפה משנת 2004 הוא כ- 65K אז אולי כן ניתן לקנות אותה ב-60K.

מבחינת בטיחות - הפונטו עדיפה על הפנדה.

אם הנסיעות שלך הולכות להיות הרבה מחוץ לעיר אז אולי כדאי ללכת על הפונטו 80 כ"ס.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

קודם כל, לפיאט פנדה יש 3 כוכבי בטיחות שזה הרבה פחות מהסטנדרט שמקובל כיום.

לדעתי מכל הרשימה שהבאת הטויטה יאריס היא המומלצת ביותר. לסבי יש כזו אחרי שהייתה לו גם רנו קליאו ופולקסוואגן פולו. רכבו של סבי מפגין רמת אמינות גבוהה מאוד, עלויות טיפולים (יחסית לצ'מפיון וקארסו) נמוכות יותר, צריכת דלק מצוינת, הרכב (בעיקר מהשנתונים הישנים) מאוד מהנה לנהיגה, בעלת ביצועים מצוינים (1,3) לזכות היאריס עומדת גם התוצאות (גם באחוזים) הטובות ביתר במבחני הריסוק של NCAP, בהשוואה לכל המכוניות שהוצאו לך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
קצת משוגע,

אני מצטער אם הניסוח שלי היה חריף מדי. לא התכוונתי לפסול את הפונטו, רק לומר שיהיה לך יותר קשה (=תצטרך להתמקח באגרסיביות) למצוא את הדגם המבוקש (תיבה רציפה) בתקציב שלך (במיוחד כשקודם כתבת שהוא 60K, ועכשיו העלית ל65K...). זה לא אומר שלא כדאי לך לנסות.

הפנדה אכן יותר חסכונית מהפונטו (בעיקר כי היא יותר קלה ממנה) אבל הפונטו והג'אז יותר בטוחות מהפנדה (גם כן מאותה סיבה) - לפנדה 3 כוכבים באנקאפ, לעומת 4 כוכבים לג'אז ולפונטו.

את הנתונים הנ"ל אני כותב בהסתייגות (חיובית) מסויימת: הפנדה והפונטו נבחנו עם כרית אויר אחת בלבד, בעוד שבארץ הן נמכרות עם 2 כריות אויר כסטנדרט (ולסמל"ת בהחלט מגיעה מלה טובה על כך), הג'אז נבחנה עם 2 כריות אויר, בעוד בארץ יש דגם עם 2 כריות אויר ודגם מאובזר יותר עם 4 כריות אויר, כלומר בשלושת המקרים, הבטיחות בפועל יכולה להיות טובה יותר מהציון הרשמי.

אני מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מדי... עכשיו תפסיק לכתוב בפורום ותתחיל לחפש את האוטו הבא שלך! :wink:

• תוכן חדש...