Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו ברכב שלי זז קצת ממקומו ולחץ החזרתי אותו פנימה אחרי דקה בערך פיוז נשרף הפיוז לא ברדיו אלא בצד של כל הפיוזים אח"כ הרחתי ריח של שרוף ופתחתי לראות אני רואה שאני מוזיז את הצמה יש קצרים כאלה ויוצא עשן מהצמה ממה זה קורה???!!!!! ומה עושים??

פורסם

יש כמה אפשרויות =\ יכול לההיות שכשהמערכת יצאה היא משכה לך חוטים ושכשהחזרת אותה החוטים נגעו אחד בשני...

או שכששהחזרת אותה הצמה נשרטה וגרמה לקצר.. יש מצב שניסו לגנוב לך אותה ומשכו אותה בכוח? =\

יש מצב שהפיוז שהיה אחראי על המערכת שהוא מגיע גם עם תאורת פנים לפעמים היה חזק מידי?

אם הנזק הוא רק שרפות קטנות ופגיעה קלה בבידוד אז בידוד יכול לעזור... אם זה רציני יותר יתכן ותצטרך להחליף צמה או את החוטים שלה

כרגע כלום =[

פורסם

נשמע באמת כאילו שמישהו ניסה לגנוב לך את המערכת - שכחת להפעיל אזעקה או משהו כזה? תבדוק שכל הנעילות שלך אכן עובדות - אולי אתה נועל את האזעקה אבל אחת הדלתות לא נסגרת בגלל דפק במנוע של הנעילה המרכזית שלה...

מה שהיה לך זה קצר בצמה של הרדיודיסק - אם יצא עשן תבדוק את המערכות ברכב

הדברים שיותר סביר להניח שיקרו זה שאתה תגלה בלילה שאין לך תאורה בדשבורד או בחלק ממנו, המצת או חלק מתאורת תא הנוסעים עלולה לא לפעול ויתכן גם שידלק לך החיישן של כריות האוויר - הדברים האלה בדרך כלל עוברים ביחד עם הצמה של הסטריאו. תבדוק גם את אורות האזהרה שלך.

ובאופן כללי - תתחיל לעבור על כל מערכת החשמל של הרכב ותראה איזה דברים לא עובדים לך עכשיו.

לפני כן - רצוי שתנתק את הרדיודיסק ותיגש למתקין או חשמלאי רכב שיבדוק את הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

golf v6,

כניראה שהחיבורים של ה - HU לא היו טובים, ולכן כאשר הזזת את המכשיר היה קצר ונישרף הפיוז. יש לתקן את החיבורים, לבדוק שאין קצרים, ולהתפלל שלא ניגרם נזק ל - HU.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני הוצאתי והחזרתי את הצמה וז התחילו כל מיני קצרים ועשן לפי מה שאמר לי חבר שלי היה לחץ על הצמה וחוט נגע בחוט לכן זה קרה האם איזולירבנד יכול לפתור את הבעיה?

2) מה יהיו ההשלכות של מה שקרה?

3) ולמה פיוז אחד נשרף למה נשרף פיוז?..

אודה על תגובתכם

פורסם

תקרא את התגובה שרשמתי לך - זה ההשלכות העיקריות...

הרדיו דיסק מוגן בפיוז - תתפלל שלא קרא משהו לכריות אוויר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוגן בפיוז זאת אומרת אם יקרה קצר פעם ברדיו דיסק במקום שיישרפו חלקים במערכת פשוט מאוד הפיוז יגן והוא יישרף....

פורסם

הייתי מציע לך בידוד מתכווץ על פני איזולירבנד.

חשוב לנתק את המינוס מהמצבר לפני שעובדים עם החשמל ברכב.

בהצלחה,

מתן.

• תוכן חדש...