Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. GTO-75.4 JBL מגבר

ב. קומפוננט 6.5 אינטש Morel Dotech MKII 6

ג. Alpain 9855 HU

ד. PYLE PLSQ212 סאב

 

א. 900

ב.900

ג.350$ היכן אתה קונה אותו במחיר הזה בארץ? או בחו"ל

ד. 800

 

יוצא זול בגלל הHU

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מידן איפה אתה? אם ה HU הסביר שלך? אם זה (9855) HU סביר בשבילך אז מה זה HU טוב? אני לא מדבר על HU מציון! הבחור מדבר על מחיר של 4200 במחיר כזה זה מערכת טובה מאוד. אולי חוץ מהסאב אני לא מתנגד. אתה בחור טוב מידן אבל יש לך בעיה אחד. אם לא מוצא חן בעיינך משהו אז אתה שולל את הכל.

"HU סביר... בלה בלה בלה... תיסתקל על התקציב!!!

עוד משהו אתה לא בידיוק יודע מה הבחור מחפש אולי פייל יתאים לו גם.

בקיצור כשאתה קורא את ההודעות ו פיתאום אתה רואה משהו שאתה חייב להגיב ו חושב שזה הפעם שאתה תירד על מישהו ו תרא את הידע שלך אז תחשוב ליפני זה ותשאל את עמך האם כדי לעשות זאת בצורה כזאת או אחרת!

בהצחה!

אאא... איזה HU יש לך מידן?

פורסם

רוב הקניה מתבצעת בחול =]

 

אני רק התלהבתי מהמראה של הסאב אבל בגלל תגובות שלכם החלטתי לעבור לסאב וופר 12 אינטש Kicker CVR12 זה יותר טוב?

 

בעתיד אם לא אהיה מרוצה התכנון הוא מעבר למונו + 6*9.

 

RomanX => תודה רבה על הגיבוי.. אבל זה בסדר אני מקבל גם דעות של אחרים.

 

חח ואל תראו את התגובה של שלו ככה =] הבנאדם תותח ואני רוצה לומר לו ממש ממש תודה רבה על העזרה ברכישה הזאתי =]

וכמובן תודה לכולכם..

 

עכשיו נשאר רק אישור על הסאב =]

כרגע כלום =[

×
×
  • תוכן חדש...