Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות HU MP3 (אם אפשר שיציג את שמות השירים אבל לא חובה)

ורמקולים

מקדימה יש לי מקום ל"4

ומאחורה אין לי בכלל חור ואני יצטרך לקדוח אז כל מידה יהיה בסדר

אין לי ממש אפשרות לחרוג מהתקציב

אני לא ממש מבין בתחום ואם אפשר להמליץ לי על מערכת ומקום לקנות בו

תודה מראש על העזרה (כרגע אין לי בכלל מערכת באוטו ואני ממש מתחרפן):crazyeyes

פורסם

אם יכנס גם מגבר לתקציב עדיף(בשביל מגבר וסאב אני יכול למתוך ל2500 אם לא אז רק מגבר וסאב בהמשך-אני מעונין לשדרג את המערכת עם הזמן)

פורסם

לא נעים לומר לך אבל אתה בבעיה רצינית. מקום של 4", המשמעות שלו היא שאו שחותכים בפח או שקשה למצוא משהו שיתן מידבאס מספיק טוב שישתלב עם סאב זול . לא יודע מה הרכב שלך , אבל לא אחטא בהרבה לאמת אם אניח ע"פ התקציב שזה לא מרצדס /במוו/פורשה חדשה , ואם כך חיתוך ידרוש אטימה מסוימת ומתקין על שיעשה את זה כמו שצריך . מתקין על עולה כסף.

בקיצר לשמוע כמו שצריך אצלך זה צריך לעלות לפי דעתי האישית בלבד הרבה יותר מהתקציב הנוכחי.

וכאן מתחילות השאלות האם אתה חושב שתוכל בעתיד להקציב סכום נוסף ?

האם אתה רוצה המלצות למה שיש במחיר הזה ולא משנה איך ישמע ?

מה אתה נוטה , לשמוע חזק , או לשמוע מדוייק ויפה ?

אם תוכל להרחיב נוכל לענות לך יותר טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

טעות שלי הרמקולים מקדימה 5.25

בעתיד אני יוכל להקציב סכום נוסף(תוך חודשים שלוש לא יהיה בעיה להוסיף עוד אלפיה שתיים ואולי יותר למרות שלא שהתקציב יגביל אותי פשוט אני חושב ש4-4.5 אלף זה סכום מכובד בשביל מערכת

האוטו הוא דיאטסו אפלוז(שאני משתמש בו שבוע כן שבוע לא כי אחי עובד בערך שבוע בארץ שבוע בחול ושהוא לא בארץ אני עם האוטו שלו(ושם יש מערכת חבל על הזמן)

ובקשר לאחך אני שומע די חזק אבל חשוב שהיה גם מדויק

ודי חשוב לי המלצה להכשיו כי כרגע אין לי כלום אז לפחות שהיה התחלה (שהיה אפשר לשדרג אותה כמובן)

ודרך אגב מה הבעיה לשים את הרמקול מאחורה באיזה גודל שאני רוצה למה צריך גם מקדימה משהוא רציני

פורסם

מה זה MDF

כמה יעלה זה או בניה?

וברור ש6.5 עדיף השאלה היא אם 5.25 יספיק אותי או שכבר עדיף לי לקנות 6*9 לאחורה במקום

פורסם

6*9 מאחורה ביכלל לא קשור פה!

אם יש לך קומפוננט טוב מקדימה אתה (הנהג) לא תישמע את האחורה!

בקשר לבניה:

אולי יש אנשים בפורום שמוכנים לעזור(אולי בסכום סימלי) תבקש תשאל

פורסם
טעות שלי הרמקולים מקדימה 5.25

בעתיד אני יוכל להקציב סכום נוסף(תוך חודשים שלוש לא יהיה בעיה להוסיף עוד אלפיה שתיים ואולי יותר למרות שלא שהתקציב יגביל אותי פשוט אני חושב ש4-4.5 אלף זה סכום מכובד בשביל מערכת

האוטו הוא דיאטסו אפלוז(שאני משתמש בו שבוע כן שבוע לא כי אחי עובד בערך שבוע בארץ שבוע בחול ושהוא לא בארץ אני עם האוטו שלו(ושם יש מערכת חבל על הזמן) אולי תספר לנו איזו מערכת יש לו שהיא חבל"ז , כי אז נדע בדיוק מה הטעם שלך?

ובקשר לאחך אני שומע די חזק אבל חשוב שהיה גם מדויק

ודי חשוב לי המלצה להכשיו כי כרגע אין לי כלום אז לפחות שהיה התחלה (שהיה אפשר לשדרג אותה כמובן)

ודרך אגב מה הבעיה לשים את הרמקול מאחורה באיזה גודל שאני רוצה למה צריך גם מקדימה משהוא רציני ראית אי פעם הופעה שהזמר/תזמורת מאחוריך ? כול המערכות מנסות להגיע למצב שידמה הופעה חיה , בגלל זה במערכות היי אנד ההתקנה והכיוונים חשובים מאוד , כי רכב ופחנוע יפני במיוחד הם לא מקומות אקוסטיים שקל להשיג דמיון להופעה . אבל לקלקל את זה ע"י לשמוע מאחורה זה עוד יותר גרוע . מערכת טובה באמת נמדדת בין השאר שהיא לא צריכה שום דבר מאחורה .

בפעם הבאה שאתה נכנס למכונית של אחיך , אם יש לו רמקולים מאחורה , תוריד את הווליום שלהם ל0 ותשמע כך יום יומיים , ואתה תראה שכך המערכת נשמעת יותר טוב .

רמקול מקדימה יש את המורל פולס שחדש עולה בסביבות ה500 ש"ח . והוא יכול לעבוד בלי מגבר אלא דרך הר"ד

ר"ד תבחר בין הפנסוניק לבין הפיוניר היות ואני לא מכיר אותם לא אומר לך מה טוב יותר אבל שניהם טובים מאוד

בעוד חודש תקנה מגבר וסאב

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...