Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם איזה שיפורים אפשר לשפר במנוע דהייטסו 1000 סמ"ק מודל 1992. למיטב זכרוני היו שרייד טורבו בעבר, ניתן עדיין למצוא חלקים לטורבו בשוק?, יש אפשרות לשתול במנוע הנ"ל טורבו.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

למה ישר למכור?

לפי איך שאני רואה את הדברים לשפר זה לקחת רכב שאתה אוהב ולשפר אותו לא? אולי אני פשוט לא מבין את המשמעות של המילה לשפר...

לפי דעתי אין דבר יותר מהמם מליראות סוזוקי סוויפט או פיאסטה או שרייד חבוטות לוחצות חזק.

רק קח בחשבון שהנושא לא הכי חוקי בארץ, עושים עם זה הרבה בעיות, הרכב לא יהיה הכי אמין בעולם וכמובן שאת הכסף על ההשקעה ממש לא בטוח שתיראה חזרה במכירה.

לפי מה שידוע לי היסתובבו בארץ כמה שרייד טורבו, אני מקווה שמישהו עם יותר ניסיון וידע ממני יוכל לעזור לך בעניין.

שיהיה המון בהצלחה!!!

אופק.

פורסם

להביא מחו"ל מנוע של שרייד טורבו.

בארץ רוב הטורבו עברו הסבה לאטמוספרי (רק בישראל).

ומכאן גם הסיכוי למצוא מנוע טורבו תקין קלוש.

אותו נפח לא צפויות בעיות בטסט.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תבדוק שוב בזכרונך אם השרייד טורבו שהיו פה היו מנוע 1000 או 1300 כי גם זה משמעותי.

חוץ מזה, שתוספת טורבו תגרור אחריה שיפורים הכרחיים נוספים כמו חיזוק בלמים, קלאץ' ועוד.

פורסם

לשרייד טורבו היה מנוע 1.3.

רכב טיפה יותר חזק מהשרייד הרגילה, עם התנהגות בלתי ספורטיבית בעליל.

גם עם מנוע חזק במיוחד - הרכב הזה לא יהיה מהנה לנהיגה.

לפותח השרשור - לפני שאנשים משקיעים בתשובות - מה התקציב שלך להשקעה ברכב ? (סכום קניית הרכב זניח).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
את הכסף על ההשקעה ממש לא בטוח שתיראה חזרה במכירה.

יותר נכון להגיד - את הכסף על ההשקעה ממש בטוח שלא תראה חזרה במכירה

פורסם

אני לא בדקתי רזמל אלא יריתי מהזיכרון אז נצא מהנחה שאתה צודק כי בינינו זה לא מה שיקבע.

במילים אחרות- מי שירצה לעשות את השינוי יעשה אותו גם ל 1300 סמ"ק.

הבדיקה הנכונה כאן לדעתי היא ההנאה ולא ההשקעה, אז את הכסף לא תראה בחזרה במכירה אבל בהנאה בטוחני שכן.

זה יהיה רכב ייחודי במקומותינו.

דייהטסו שעושה "אפצ'י"

i'l drink 2 that

ובמבט נוסף נדמה לי שלא שמתי לבי לכך שהמודל הוא 1992 ולמיטב זכרוני הטורבו שווקה כאן בשנת 1987 ו 1988.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

רכב טיפה יותר חזק מהשרייד הרגילה, עם התנהגות בלתי ספורטיבית בעליל.

גם עם מנוע חזק במיוחד - הרכב הזה לא יהיה מהנה לנהיגה.

לפותח השרשור - לפני שאנשים משקיעים בתשובות - מה התקציב שלך להשקעה ברכב ? (סכום קניית הרכב זניח).

הסיפור הוא כזה: לי יש רכב מהעבודה מסוג טיוטה ליום יום,רכב קלאסי מסוג טריומף ספיטפייר אהבת חיי, לגבי השרייד הייתה שייכת לאחי( היום שייכת לי) לאחרונה אחי רכש רכב חדש והשרייד במקום לזרוק אותה לאשפה, חשבתי לשפר אותה בכדי ללמוד קצת על עולם שיפורי הרכב, ד"א השפעה ישירה מביקור בתערוכת אוטומוטור 2006. לגבי עלות ההשקעה כמה אלפים בודדים לא יותר.חשבתי גם בתור התחלה לשפר מערכות אחרות ברכב ואח"כ לשלב טורבו לדוגמא פילטר פתוח,לשלב הזרקת דלק,מערכת ניהול ע"י מחשב וכוליי.....

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

.

השרייד טורבו , שנמכרה בארץ באמצע שנות השמונים (דור שני מרובע ולא כמו השרייד של פותח השירשור, דווקא היתה אם מנוע ליטר (993 סמ"ק), אגב המנוע המשיך גם לדור השלישי , אך לא בארץ ) . היום נראית מכונית נחמדה ומשעשעת , מעצם היותה בעלת מנוע טורבו , ביצועים והתנהגות בכל אופן לא היו לה , לא אז ובוודאי לא היום .לאותה מכונית היו 68 כ"ס , לעומת 53 במנוע 1.0 הרגיל . אני מכיר רק אחת כזאות שנוסעת . בנוסף , לא ניתן להחליף בשרייד מנוע 1.0 ב 1.3 - המרכב והתושבות שונות ואין אישור של משרד הרישוי .

פורסם

בוקי, הצדק איתך לחלוטין. טעיתי, ולא הייתי אמור לטעות - זו היתה המכונית הראשונה שלי (של אמא שלי ליתר דיוק, בזמנו כשהוצאתי רשיון).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• אחראי פורום
פורסם

יש שרייד מודל 84 בפ"ת , שעפ"י מודעת המכירה שלה

הוכנס לה מגדש ועוד כמה שיפורים על הדרך.

חיצונית היא נראית פשוטה לגמרי , חוץ מכונס בלתי נמנע...

אולי אפשר ליצור קשר עם המוכר, לשאול איך היא שודרגה.

לעומתה- מטר מהעבודה שלי עומדת למכירה "שרייד 86 טורבו לשעבר"...

זו בוודאות טורבו (מד טורים,קישוטים מקוריים כאלה ואחרים) שכנראה

הוסבה לאטמוספרית , כמו שציינו פה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתור מישהו שהיתה לו שרייד לשעבר (1300), השיפור המומלץ ביותר ליציבות הרכב הוא לקבור את האוטו עד האמצע בארגז חול של גן ילדים, ואז לשבת מאחורי ההגה ולעשות "וורום וורום" עם הפה.

פורסם

תתפלאו אבל שרייד דור 2 עם מנוע של שרייד דור שלישי יכולה להיות מכונה מהנה מאוד, יש אחת נוסעת עם מנוע כזה בארץ שיובא דרך ישראל יפן, הם ישמחו לעזור לך...

haters will hate

פורסם

פעם דוד שלי התעסק עם מערכת הקרבו' בשרייד 93 1.3 (זה היה שהיתי צוציק, אז לא זוכר מה הוא עשה),

האוטו האיץ בצורה מ-א-ו-ד יפה, אפילו יותר חזק מהוולקן 2.0 שלי.

כל הכיף זה לקחת פרוייקטים לא שיגרתים ולהגיע לתוצאות מפתיעות.

אביחי

• תוכן חדש...