Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמותת הבאגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצת נהגי הבאגי הוותיקים מעוניינת לעורר מחדש את עמותת הבאגים הרדומה ברשם העמותות אנו מבקשים מכל בעלי הבאגים שיש להם עיניין בהקמת העמותה לשלוח מייל אלינו לכתובת

[email protected] בכדי שנוכל להתכנס ולעורר את העמותה.

אסף

פורסם

אני לא מאמין איך הדברים עוברים, עשרות בעלי "חיפושיות החול" - באגי פנו אלינו בכדי להרשם ביניהם "זקני הדור" שמוכנים לעשות הכל בכדי להזיז את הנושא אז כך:

1. ישר כוח לאתר שמסוגל להביא קוראים שיכולים להפיץ את דברנו.

2. אנו פונים לכל מי שיש בידו באגי לפנות אלינו לקבוע פגישה בכדי שנוכל לבקר את הכלי.

3. הצטרף אלינו מהנדס רכב מהטכניון שמוכן לבקר את מבנה הרכב בהתאם לתקני הבטיחות הקיימים בעולם.

4. חשוב מאד שכל רכב ימצא תחת תקנון הבאגי אחרת מבאגי נהפוך לרכבי "דראג" וזה לא כוונת העמותה ל"דראג" יש עמותה משלו.

אז תמשיכו לכתוב לנו בקרוב - אנו מתכננים כנס של בעלי באגי.

אסף

פורסם

אשמח לדעת מי האנשים מאחרי העמותה.

האם אפשר לדעת מי עומד מאחרי העמותה? יו"ר? מייסדים? מה הרקע המקצועי של האנשים שמקימים את העמותה וינהלו אותה? מי ינהל?

האם יש או נוצר קשר עם מועדון מירוצי ישראל של ברוך שליט? האם עם עמותת נהגי המירוצים שבראשה דני לוי? או ההתאחדות? האם זו עמותה עצמאית?

אני לא בא להקשות, אבל חושב שאם מבקשים מאנשים להצטרף למשהו ראוי לתת להם את כל הפרטים. אני מתכוון גם לעמותת הבאגי (שמתי הודעה דומה גם בשרשור של עמותת הספרינטים).

נשמח לשמוע עוד פרטים.

בברכה,

אלון.

פורסם
אשמח לדעת מי האנשים מאחרי העמותה.

האם אפשר לדעת מי עומד מאחרי העמותה? יו"ר? מייסדים? מה הרקע המקצועי של האנשים שמקימים את העמותה וינהלו אותה? מי ינהל?

האם יש או נוצר קשר עם מועדון מירוצי ישראל של ברוך שליט? האם עם עמותת נהגי המירוצים שבראשה דני לוי? או ההתאחדות? האם זו עמותה עצמאית?

אני לא בא להקשות, אבל חושב שאם מבקשים מאנשים להצטרף למשהו ראוי לתת להם את כל הפרטים. אני מתכוון גם לעמותת הבאגי (שמתי הודעה דומה גם בשרשור של עמותת הספרינטים).

נשמח לשמוע עוד פרטים.

בברכה,

אלון.

אני בעל באגי בסוג BEE2 באגי אמריקאית יחד איתי יש עוד 6 בעלי באגי מתוך שיחות העלנו את האפשרות של הקמת עמותה ואז התברר שעמותה כזו הייתה ואנו מעונינים להחיות אותה אבל בישראל כמו בישראל מה שהוא רדום צריך להעיר אותו מהשנה שנירדם כלומר לשלם את כל השנים לאחור כולל קנסות אז ניראה שנקים משהו חדש.

נירשמו עד עכשיו אצלנו כמה עשורת אנשים אני לא יכול לומר לך עכשיו אם כולם רציניים.

ישנה קבוצה של תום קאר מה שניראה הרציני ביותר - יורם זרחי היה אחד האנשים שהקים את עמותת הבאגי הרדומה.

בגדול אני מהנדס רכב סיימתי בארה"ב ואני מיעץ כאן לחברי איך ומה לבנות יש תקנון בינלאומי בנושא זה שדווקא ישראלי כתב אותו והוא אחד הוותיקים בארץ שפועל בתחום הספורט המוטורי (ביקש לא לנקוב בשמו) התקנון בידנו כולל מפרט בניית הכלוב, משקלים, מנועים, וכל ציוד הבטיחות.

ברגע שנתקדם נודיע לכם.

אסף

פורסם
כשאתם אומרים באגי - אתם מתכוונים גם לתומקאר חד מושבי?

כן בהחלט עם שינוי שיעמוד בתקני המרוצים כפי שיוחלט.

אסף

פורסם

באגים ככלל לא יכולים להשתתף במרוצי ראלי כפי שהם נערכים בארץ - קטעי קישור וכד'.

אין בעייה להשתתפותם של הבאגי במרוצים קצרים, מדבריים וכד'.

במרוצי מועדון מרוצי ישראל בשנת 1999 הם השתתפו לאחר שהולבש להם פנסים וציוד בטיחותי נוסף

חלק גדול מרכבי הבאגי לדעתי ולדעתי בלבד אינו עומד בתקני הבטיחות הנדרשים וחששם הוא שאם ירשמו הם יהיו צריכים להשקיע בציוד בטיחותי - קשה לעבור את ברוך לביא.

מופנים אלינו שאלות רבות בנושא וחלק גדול מאלו שהיו מעונינים להצטרף הודיע כי הנושא לא מתאים לו בגלל דרישות הבטיחות, מי שישאר יהיה הבסיס לחידוש עמותת הבאגים

לא ידוע לי הקשר עם עמותת הנהגים אם יה זה לברכה אין שום ניגוד אינטרסים בין הקבוצות.

אסף

פורסם

שלום רב לאסף !

שלום רב לכל מי שעוסק בספורט מוטורי בכלל.

מועדון מרוצי ישראל הוא המועדון הוותיק ביותר והמקצועי ביותר בתחום.

אני מאמין שאתם אנשים מבוגרים הרוצים לעסוק בתחום בצורה מקצועית,להביא את תחום הבאגים לרמת בטיחות שתוכלו להתחרות ואו לטייל בביטחה.

אני מזמין אתכם ליצור קשר איתי רמי לימון יו"ר מועדון מרוצי ישראל/העמותה לספורט מוטורי בישראל בכל תחום לגבי תקנונים או עזרה באירגון, מבטיח לסייע ככל שידרש.

נוכל לסייע גם בארגון אימונים ובהמשך תחרויות .

בהצלחה רבה

נייד 054-4494171

בכבוד רב רמי לימון

פורסם

אכן אין ניגודי אינטרסים בין עמותת נהגי המירוצים לאף גורם ולהיפך

מכיוון שהצד המקצועי בטיחותי והידע העצום שיש לחברי העמותה הן בבניית רכבים ,יובל מלמד,עידו כהן,

ארז אברמוב ואנוכי (כולנו חברי העמותה) לבין נהיגת מירוצים ברמה הכי גבוהה בעולם (פריס דקאר,WRC ) שמנו נר לרגלינו והדרכנו צוות מקצועי מבין, עם קשר לטכניון חיפה בנושא הבטיחות.

אני מצר על כך שחלק מנהגי הבאגים מדברים על "מחסום ברוך לביא" ומצד שני אני גאה

שיש היום צוות טכני ברמה הגבוהה ביותר שעומד להעזר בקרוב ע"י בעלי תעודות הסמכה מאיגוד המוסכים

ולהפוך את ענף בניית הבאגים החובבני למקצועי.

מטיילי שטח? תהנו, מירוצים? רק באגים בטיחותיים, כך נהוג בעולם, זו התורה שננחיל פה.

האם ארז אברמוב יכול לבנות באגי לשכונה ולעבור בדיקה טכנית למירוץ?

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ראשית הכוונה בנושא "מחסום ברוך לביא" הייתה בכוונה חיובית, וזה כולל גם את דני לוי שמוביל מהלך של ספורט מוטורי לרמות המקובלות בעולם וישר כוח לכל אחד שעוסק במלאכה זו.

שנית בימים הקרובים נפרסם סידרת כתבות בבניית באגי (באתר שנפרסם) שאותם אנחנו מתכוונים לאמץ שיהיו בסיס לכתיבת התקנון (דני תמתין בתגובתך עד לפירסום הכתבות).

תודה ל"עמותה לספורט מוטורי - מועדון מרוצי ישראל" לברוך שליט ורמי לימון על החומר שהועבר לידנו עזר לנו מאד בקידום העמותה ותקנון בניית הבאגי.

אסף

פורסם

אם באגיז לכביש גם תופסות או יכולות לתפוס חלק בעמותה,שלח לי מסר בפרטי.אני בעלים של אחת ומקושר ל90 אחוז מבעלי הבאגי-כביש בארץ.

עוז.

פורסם

יש לי באגי מפיאסטה 1.1 :) זה נחשב???? הורדתי לה את כול הדלתות והגג ויש חגורות :).

תמיר

• תוכן חדש...