Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמותת הבאגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי באגי מפיאסטה 1.1 :) זה נחשב???? הורדתי לה את כול הדלתות והגג ויש חגורות :).

תמיר

תיזהר שהידיים והראש גם לא יירדו.

תחזיק את החגורות חזק.

סע בזהירות!

שבת שלום

פורסם
ראשית הכוונה בנושא "מחסום ברוך לביא" הייתה בכוונה חיובית, וזה כולל גם את דני לוי שמוביל מהלך של ספורט מוטורי לרמות המקובלות בעולם וישר כוח לכל אחד שעוסק במלאכה זו.

שנית בימים הקרובים נפרסם סידרת כתבות בבניית באגי (באתר שנפרסם) שאותם אנחנו מתכוונים לאמץ שיהיו בסיס לכתיבת התקנון (דני תמתין בתגובתך עד לפירסום הכתבות).

תודה ל"עמותה לספורט מוטורי - מועדון מרוצי ישראל" לברוך שליט ורמי לימון על החומר שהועבר לידנו עזר לנו מאד בקידום העמותה ותקנון בניית הבאגי.

אסף

אסף שלום !

אם לא קשה לך צור איתי קשר, יש לי כמה שאלות אליך.

ובנוסף בקשה : הפורום הזה עושה מאמצים להיות מקצועי והגון.

בבקשה לא להכנס למלחמות, אני לא יודע מה אתה יודע על דני לוי ברוך לביא ברוך שליט

או עלי. אני יכול להגיד לך בבירור שכל אחד המאנשים האלה מכיר היטב את החומר ועושה את המיטב לפי הבנתו.

למרות הוותק של חלק מהאנשים כאן כולנו עדיין בראשית הדרך וצריך הרבה סבלנות בכדי להתקדם.

בכבוד רב רמי לימון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום רב לאסף !

שלום רב לכל מי שעוסק בספורט מוטורי בכלל.

מועדון מרוצי ישראל הוא המועדון הוותיק ביותר והמקצועי ביותר בתחום.

אני מאמין שאתם אנשים מבוגרים הרוצים לעסוק בתחום בצורה מקצועית,להביא את תחום הבאגים לרמת בטיחות שתוכלו להתחרות ואו לטייל בביטחה.

אני מזמין אתכם ליצור קשר איתי רמי לימון יו"ר מועדון מרוצי ישראל/העמותה לספורט מוטורי בישראל בכל תחום לגבי תקנונים או עזרה באירגון, מבטיח לסייע ככל שידרש.

נוכל לסייע גם בארגון אימונים ובהמשך תחרויות .

בהצלחה רבה

נייד 054-4494171

בכבוד רב רמי לימון

רמי שלום

אנחנו לא מכירים ואני בדרך כלל לא כותב בפורום הזה (אולי הגיע הזמן להתחיל)

ברוך לביא מכיר אותי ברוך שליט אני לא בטוח שזוכר אני בזמנו התחרתי במרוצים שהמועדון אירגן לפני 10 שנים ויותר בקטגורית הבאגים.היום אני בשלבים אחרונים של בנית חיפושית "באחה" מתוך כוונה לחזור לנושא .בזמנו ברוך שליט ואד ממ.מ.ס.י(מצטער איני זוכר את שם המשפחה) ערכו אצלי "ביקור בית" על מנת לאשר את הרכב . אשמח מאד במידה והדבר יתאפשר שוב על מנת לא להגיע לרגע המרוץ/אימון ואז לגלות שמשהו לא בסדר.כמו כן מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להרשם....חברות ב.. עלויות דמי השתתפות וכדומה

אשמח על תגובתך

דורון

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

לצורך העניין שלשמו פנית, צור קשר עם ברוך לביא 0522498507 הוא ילווה אותך בתהליך

זכור שאם פניך לתחרויות במסגרת תיקנית (לאור אישור חוק הנהיגה הספורטיבית) עצתי לך לעבור דרכו

הוא משמש היום כסמכות העליונה המקצועית והבלתי תלויה בהתאחדות הספורט המוטורי.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

שלא כמו רכבי המרוץ באגי מבחינת הבנייה היא בעייתית מאחר וכל אחד בונה את הרכב איך שהוא רוצה.

התקן הבסיסי של הבאגי מגדיר מרחק סרנים, רוחב, צינורות.

בזמנו נכתב תקן לבניית באגי אבל יחד עם זאת כל באגי צריך חישוב של "אלמנטים סופיים" - חוזק השילדה וזה נעשה דרך תוכנות שנותנות מענה לנושא זה.

ככל הידוע לי אסף בא בקשרים עם מספר מהנדסים בתחום זה והם ייתנו את המענה דרך הטכניון.

ולכל אלו שבונים בארגי

עברו הזמנים לצינורות עם תפר יש הגדרה ברורה לקוטר הצינור עובי דופן וכן חיזוקים לראות באגי עם צינורות מים זו כתובת על הקיר אני מעוניין להתאבד שימרו על עצמכם נושא הבטיחות הוא החלק החשוב ביותר בכל הפעילויות המוטוריות ומוטב להשקיע היום כי מחר יהיה מאוחר.

ברוך שליט

• תוכן חדש...