Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליגת ג'ימקאנה בLIVE FOR SPEED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר לכם סיפור,

אתמול, לאחר שראיתי עם אח שלי את תוואי המסלול של MDC 4, הופעל עלי לחץ רב למצוא דרך לעשות כלשונו "track edit" (עריכת מסלול) במשחק המחשב המציאותי live for speed (שלא יהיה לכם טעויות זה לא need for speed).

בכל מקרה, מי שלא מכיר את המשחק חבל, מי שכן מכיר לשם לב,

מצאתי את האופצייה במשחק ועשיתי בנייה למסלול ויצא לא רע בכלל,

בכל מקרה, לפני דקות אחדות עלה רעיון במוחי,

ליצור ליגה במסלולים שאנחנו נייצר (קובץ מסלול ערוך שוקל בערך 200K),

וכך פעם אחר פעם, ליצור מסלול חדש ומתאגר עם אלמנטים של ג'ימקאנה ותאמינו לי שבכמה דקות אני עושה מסלול באורך של כל הג'ימקאנות שהיו עד היום בארץ,

ולמי שמכיר את המשחק, יש כאן המון מאפיינים טכנים קטנים ולכן זה יכול לעשות את ההבדל בין נהגים שונים ובין רכבים שונים (מאותו הסוג).

קיצר מה שאני בא להגיד, שזה בר ביצוע, ואני מת לבצע את זה, אני אפילו יכול לשחרר לכם מסלול אימון עוד הערב, רק שאני בסה"כ רוצה עזרה, עזרה מאנשים שיש להם את המשחק ועזרה מאנשים בלתכנן מסלולים ג'ימקאנה כדי לעשות את הדבר הזה רציני ביותר ומציאותי ביותר ולא סתם לשם קונוסים...

אז ככה, מי שיכול לעזור שיצור איתי קשר בהודעה הזאת או בהודעה פרטית, עדיף שזה יהיה פה, חשוב לראות אם בכלל יש לדבר הזה ביקוש (למי שלא יודע, את המשחק ניתן להוריד מהאתר הרשמי בגרסא המלאה, רק שהיא נעולה בתור DEMO(כל הסיפור איזה 120מגה), ולא שמעת את זה ממני אבל יש קובץ קטן של קראק ששוקל 50K ופותח את כל המשחק..)

אז קיצ קץ מה שאני צריך זה עיצוב לג'ימקאנות, ואני מבקש לעשות את זה מאתגר וארוך בערך 2 דקות זה די ארוך ומאתגר..) הרבה אלנמטים..

ומישהו שיעזור לי לבחון מסלולים לראות אם הם בסדר וכו'..

אז אם יש לכם עצות תגובות וכו' בכיף אני אשמח לשמוע..

עמרי.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

UP

בכוונה כי בטח אנשים לא יסתכלו על ההודעה אם אני רק יערוך את ההודעה הקודמת,

בכל מקרה, הכנתי סרטון קצר של 2 קטעים טכנים שאני עובר, מי שמזהה הרעיון במסלול הוא MDC4..

הרכב שאני נוסע בו אפשר להגיד מקביל לאימפרזה GT וזה מה שיש לי הגיד.. קצת קלאצ' קצת אנדברייקס איזה יופי של דבר ב180..

תהנו..

http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=810CDB5179D903A9

http://rapidshare.de/files/18364184/LFSGargoyle.wmv.html

סרטון קטן 4 מגה (לא מאכזב באיכות)

פורסם

ראיתי עכשיו את הסרטון והאמת שנראה מדליק לאללה, דווקא יכול להיות מעניין מאוד לנסות את זה.

אני כרגע מוריד את המשחק מהקישור שצירפת, אשמח אם תוכל להכווין אותי לקראק........גם בה"פ.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הנה הקראק

http://rapidshare.de/files/3677650/LFScracker.exe.htm

רק חשוב לציין שכשרציתי להעלות את הקובץ הוא אמר לי שמישהו העלה אותו כבר..

אז הסיכון על אחריותכם.. למרות שאני אישית הורדתי את הקובץ מהאתר והפעלתי אותו והכל נראה תקין..

תדווחו.. לא אמורה להיות בעייה..

זהו אתם לא צריכים אותי יותר רשמית חחחח.. ;-)

פורסם

האמת שגם אני משחק.

לא ידעתי על האפשרות הנהדרת הזו.

אני מעוניין לדעת, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ההגדרות הטובות ביותר לרכבים ששם?

יש שם רכבים שבמצב "DEFAULT" (ע"ע סטוק), בלתי ניתנים לשליטה.

ולך, עומרי, דרך איזו תוכנה אתה מקליט את המסך באיכות טובה?

פורסם

אני מהחרשנים של המשחק (כל כך חרשן שפעם העלתי תרד בספורט מוטורי אבל מחקו אותו), אבל לצערי אין לי מושג איך להשיג את הגרסה המלאה.

בסה"כ נשמע רעיון מצוין, ואם מישהו יכול להעלות מדריך איך להשיג את הגרסה המלאה זה יהיה מעולה :-)

9.JPG

18.JPG

פורסם

volvo 240 - תשחק ברשת מול משתמשים אחרים ותנסה לבקש מהם שישלחו לך את ההגדרות שלהם לרכבים.. ככה אני עושה.

אחלה משחק! אבל לא מצאתי את האפשרות ליצור מסלול.. מתי אתה פותח את המסלול לתחרויות?:)

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
האמת שגם אני משחק.

לא ידעתי על האפשרות הנהדרת הזו.

אני מעוניין לדעת, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ההגדרות הטובות ביותר לרכבים ששם?

יש שם רכבים שבמצב "DEFAULT" (ע"ע סטוק), בלתי ניתנים לשליטה.

ולך, עומרי, דרך איזו תוכנה אתה מקליט את המסך באיכות טובה?

קודם כל התכנה שהשתמשתי בא להקליט מהמסך היא Fraps (אני חושב שזאת גרסא פרוצה אני לא בטוח), רק תשם לב, כשהקלטתי סרט בתוכנה במצב "חצי מסך" ב20FPS לשנייה (פריימים לשנייה) יצא לי בערך 80-120 מגה לדקה אם אני לא טועה, אז תדע שאתה צריך הרבה מקום..

(אח"כ ערכתי את הסרט בעזרת הווינדוס מובי מייקר -windows movie maker) הוספתי כתוביות וגם שמרתי את זה באיכות של 1MBPS אני חושב, וכמו שאתם רואים יחסית לגודל הקבצים האיכות מצויינת.

לגבי רכבים, אז ככה, כמו שמישהו אמר, אתה יכול לבקש מאנשים שאתה פוגש ברשת, אבל הדרך היותר פשוטה ונכונה היא בפורומים, חיפוש קטן בגוגל מניב תוצאות לדוגמא זאת (דרך אגב חיפשתי "live for speed car setting)

זה אם אני לא טועה הפורום הרשמי של המשחק, שם תוכל בקלות למצוא עשרות ערכות למצבים שונים למכוניות לדוגמא, מצב דראג, מצב דריפט וכו'.

עכשיו דרך אגב, כאשר אתה בוחר אוטו אתה כבר יש לך ערכות שהגיעו עם המשחק שאתה יכול לבחור אני חושב שלכל אותו יש מה שנקרא HardTruck ו Race או משהו כזה, תבדוק ואתם.

http://www.lfsforum.net/forumdisplay.php?f=26

מקווה שעזרתי.

עמרי.

פורסם
volvo 240 - תשחק ברשת מול משתמשים אחרים ותנסה לבקש מהם שישלחו לך את ההגדרות שלהם לרכבים.. ככה אני עושה.

אחלה משחק! אבל לא מצאתי את האפשרות ליצור מסלול.. מתי אתה פותח את המסלול לתחרויות?:)

אפשרות לשנות מסלול פשוט תכנס למשחק דרך מצב single player בזמן המשחק תלחץ shift+u

ואז אתה מגיע למצב עריכה, מקווה שתסתדר שם.

לגבי המפה שאני הכנתי, אני יעלה אותה אח"כ אחרי שאני ישווה אותה למפה שמישהו אחר הכין ואמר שישלח לי..

פורסם

המשחק הזה פשוט מעולה, אבל אני עם הרכב ההתחלתי בקושי מצליח לשחק. כל פניה אני נכנס מהר מדי, ואז חזק על הלבמים ואז היגוי יתר ואז ספין. גם אם אני נכנס לאט יחסית -נגיד 80 קמ"ש האוטו נכנס לתת היגוי ואז אותו הדבר. למישהו יש אילו שהם טיפים למכונית אולי טובה יותר, או לנהג טוב יותר :)?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...