Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל שברולט קורסיקה ויש ל כמה שאלות בנוגע לצמיגים של הרכב

1) לאיזה סוג צמיגים יש חשיבות גדולה יותר, קדמיים או אחוריים?

2) איך אני יודע מה המצב של הצמיגים והאם עלי להחליף אותם או שהם בסדר?

3) גיליתי שהצמיגים הקדמים הם לא אותו סוג של צמיג....כלומר חברות שונות!...האם יש לזה משמעות???

תודה.

פורסם

1. עשינו על זה המון דיונים, חיפוש יעזור.

2. על כל צמיג מוטבע קוד בן 4 ספרות האומר את שנת ייצורו ואת השבוע בשנה בה הוא יוצר. תחפש את הקוד הזה ונסביר לך בדיוק מה הוא אומר.

כמו כן בלי קשר לגיל הצמיג צריך לבדוק כי הוא שלם, ללא בליטות או חתכים עמוקים וכי הסולייה במצב טוב ולא שחוקה יותר מדי בכולה או בחלק מסויים שלה (דבר המצביע על צורך בכיוון פרונט + לא עובר טסט).

3. כן. יש לזה משמעות מבחינת האחיזה. אסור צמיגים מיצרנים ודגמים שונים על אותו סרן. תמיד צריך שיהיו אלה שני צמיגים זהים לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
1. עשינו על זה המון דיונים, חיפוש יעזור.

2. על כל צמיג מוטבע קוד בן 4 ספרות האומר את שנת ייצורו ואת השבוע בשנה בה הוא יוצר. תחפש את הקוד הזה ונסביר לך בדיוק מה הוא אומר.

כמו כן בלי קשר לגיל הצמיג צריך לבדוק כי הוא שלם, ללא בליטות או חתכים עמוקים וכי הסולייה במצב טוב ולא שחוקה יותר מדי בכולה או בחלק מסויים שלה (דבר המצביע על צורך בכיוון פרונט + לא עובר טסט).

3. כן. יש לזה משמעות מבחינת האחיזה. אסור צמיגים מיצרנים ודגמים שונים על אותו סרן. תמיד צריך שיהיו אלה שני צמיגים זהים לחלוטין.

איתמר.

היכן אני בודק את הקוד שאומר לי את שנת הצמיג?

האם אי חייב להחליף את הקדמיים כי הטוטו כבר לפחות 5 שנים במצב זה

פורסם

גיל ממוצע של צמיג הוא 4 שנים. לפחות 5 שנים אומר שכדאי מאוד להחליף את הצמיגים.

תחפש על דופן הצמיג (איפה שנמצא לוגו החברה וכל שאר הכיתובים) 4 ספרות מובלטות. שתי הספרות הראשונות יציינו את השבוע בשנה בה ייוצר הצמיג ושתי הספרות האחרונות יצייינו את שנת הייצור של הצמיג

לדוגמה: 2804 - שבוע 28 של שנת 2004.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הצמיגים הקדמיים עובדים קשה יותר מהאחוריים (האצה, בלימה והיגוי) אך במקרה של פנצ'ר ניתן לשלוט עליהם. על האחורים לא !

מכאן ההמלצה של כל הצמיגאים לשים את הזוג היותר טוב מאחורה.

בכל אופן אני מצטרף להמלצה שעל אותו סרן יהיו צמיגים זהים.

• תוכן חדש...