Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו ספורט מגאן F1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה אחת באוטומוטור היום (כן, הייתי :| ). ישבתי, נאה (אבל לא גולף).

הבחור בתצוגה אמר שקרסו הולכים לייבא אותה במחיר של 200K. זו לא המגאן ספורט הרגילה, אלא מה שמכונה בניכר CUP עם מספר תוספות מעניינות.

מישהו יודע על זה משהו? כמו שזה נראה לי, 200K נשמע נמוך מדי אפילו בשביל המגאן ספורט הרגילה, לאור כך שקרסו אמרו שהקליאו ספורט החדשה תעלה 190-200K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

200K? גם לי נשמע מאוד אופטימי. בטח זה 200+, כלומר 220 בערך, דומה למחיר של הגולף GTI. למרות ש-200 לקליאו ספורט נשמע גם מוגזם - כלפי מעלה.

לכל אלו שביקשו תמונות ונמחקו - לא סתם המציאו את גוגל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי תמונות מהתערוכה כרגע. יש את זה:

rnmeg051.jpg

זה בדיוק הצבע שהיה באוטומוטור. היא יפהפיה, אין ספק.

עוד תמונות תוכל למצוא כאן:

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/megane225f1/explore/#

בהנתן מחיר של 220K, אני חושב שהגולף נשמעת עדיפה, על הנייר. לא נהגתי במגאן (אבל כן בגולף). מתארים את הגרסה הרגילה כמשהו מגושם ולא ספורטיבי בעליל, למעט קו ישר. הCUP, וללא ספק הF1, אמורות לשפר את זה - השאלה עד כמה.

מבחינת תא נוסעים, אגב, הגולף לוקחת בנוקאאוט - לא שזה כזה משנה :)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

גם באוטומוטור 2004 היא הייתה (לא גירסת CUP) בצבע שחור.

אכן מבחינת עיצוב היא יותר יפה מגולף (דעתי האישית).

גם אז נאמר שתגיע לארץ... נקווה שהפעם הם יעמדו במילה שלהם.

קשה להאמין שהיא תימחר ב-200K. לדעתי המחירים יהיו דומים עד זהים לגולף GTI (אם אכן יביאו)...

Veni Vidi Vici

פורסם

איש המכירות אמר שהם פותחים את ההזמנות עוד שבועיים. כאמור, זה נשמע לי מעט פנטסטי (מלשון פנטזיה, כן?), אבל נחכה ונראה. במיוחד נחכה למוצא עטו של רוני מיודענו.

פורסם

הרכב אכן יגיע. המחיר אכן 200K אם כי כנראה מדובר במחיר משוער. הגעה משוערת לארץ תוך מספר חודשים בודד, אם כי החברה של רנו לא התחייבו על תאריך ספציפי.

פורסם

אם המגאן תעלה 200K, כמה תעלה הקליאו ? :x

(אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו עזובי הקיר?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

העיקר בשירשור של המחירים של הקליאו ספורט אמרו שקרסו יפסיקו להביא מכוניות ספורט.

אני מאוד שמח שיביאו עכשיו גם את הקליאו וגם את המגאן ובכלל לא חשוב הכמות שהם ימכרו העיקר שיהיה לאנשים את האפשרות לבחור.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אם כבר מדברים על הבטחות והצהרות באוטומוטור ...

בתערוכה היום היתה הפזו 207 GT

מנוע 1600

150 כוחות סוס

24 קג"מ בסל"ד 1400 ...

מחיר צפוי - 120000 לטענת נציג המכירות ... ... ...

אם לעוד מישהו נראה כאילו אנשים חולמים ומזייפים פה :?:

פורסם

הייתה..

בדיוק בכניסה לביתן של מרצדס..

מה שהיה חסר זה המנוע :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז יש מגאן F1,

יש גולף GTI,

יש C4 VTS,

כנראה תהיה הסיוויק טייפ R,

ואיפה הפוקוס ST?

הם לא מתכוונים להביא אותה, הא? חבל, כי בבריטניה היא זולה יותר מהגולף ומהאסטרה, מה שאומר שכאן היא צריכה לעלות 200 או פחות. זה, ביחד עם מנוע חמישה צילינדרים מוגדש שנלקח מוולבו, 222 כ"ס, המון מומנט, שלדה נהדרת ומראה מהמם.

פורסם
אז יש מגאן F1,

יש גולף GTI,

יש C4 VTS,

כנראה תהיה הסיוויק טייפ R,

ואיפה הפוקוס ST?

הם לא מתכוונים להביא אותה, הא? חבל, כי בבריטניה היא זולה יותר מהגולף ומהאסטרה, מה שאומר שכאן היא צריכה לעלות 200 או פחות. זה, ביחד עם מנוע חמישה צילינדרים מוגדש שנלקח מוולבו, 222 כ"ס, המון מומנט, שלדה נהדרת ומראה מהמם.

קודם שיביאו בכלל פוקוס ידנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפוקוס ידנית אין ממש הצדקה. לפוקוס ST יש הצדקה תדמיתית כלשהי.

• תוכן חדש...