Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקייי השאלה עכשיו היא אחרת (קודם כל תודה עופר....) האם ללכת על 3 חלקים או על 2 ...?

אני לא מתכוון לעשות בניות וכד' אולי איטום 2 הדלתות והאם זה המחירים הכי זולים שאפשר למצוא?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה תוכל למקם סט 3 חלקים בלי בניה?

אם אתה לא מתכוון לעשות בניות אין מה ללכת על סט 3 חלקים כי ל תוכל להפיק ממנו את המירב.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אני כנראה מוריד את התקציב שלי לקומפוננט ל300 דולר עקב בעיות תקציביות אבל אל תשכחו שאני באמריקה ויכול להשיג דברים איכותיים אז בבקשה תנו לי עצה נוקבת בלי להתחיל לבלבל אותי עם 700 שמות של חברות שבחיים לא שמעתי עלהם (בבקשה) ....

לי בארץ היה קיקר סדרה K אבל הוא לא התאים לי כל כך אני מחפש מידבאס דומיננטי וטוויטר שלא יצרח..

אני מבקש עצות לדגם ספציפי בבקשה

פורסם

בתקציב הזה אני חושב שהאינפיניטי קאפה פרפקט הוא סט מומלץ , אם אתה מחפש משהו יותר אגרסיבי תנסה לחשוב על סטים של פוקל או MBQ , תראה איזה סדרה נכנסת לך בתקציב..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...