Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוזר שאף אחד לא אמר dynaudio סט שלושה חלקים שלהם עולה 700 דולר בארה"ב וזה אחד היצרנים היותר טובים...

שלא לדבר על scanspeak או zapco אני לא יודע על קומפוננט של סקאן ספיק ? אתה בטוח במה שאתה אומר ? אם כן אשמח מאוד אם תאיר את עיני , זה צריך להיות משהו טוב

בארה"ב אפשר גם לקנות בקצת מעל ה200 דולר את הקאפא פרפקט 6.1 החדש של אינפיניטי

ויש שם המון יצרנים שבארץ לא מכירים כמו ממפיס, MTX שכמעט ואין בארץ ועוד...

חברות טובות ומומלצות נוספות boston acoustics ו - hertz

חברה אמריקאית שהולך לה מאוד חזק בשנים האחרונות soundstream הולך חזק לא הייתי אומר , המגברים הקודמים סדרת הEGA טובים יותר מהסדרה הנמוכה הנוכחית . הם עברו שינוי בעלות , וכנראה הבעלים החדשים רוצים לחסוך בעליויות ולהרוויח מה שיותר ע"מ שיוכלו לשלם את ההשקעה , אז נראה לי שהחברה תרד ברמה עוד יותר במהלך השנים הבאות

באופן אישי - אני הכי אוהב את מוראל.

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאונדסטרים היא חברה טובה באופן כללי, וכמו כל חברה מכובדת יש לה סדרות גבוהות בינוניות ונמוכות. אז ברור שבמחיר מגבר מסדרה נמוכה שלה, שעולה בארץ אלפי שקלים, ניתן להביא מגבר מסדרה גבוהה יותר בארה"ב בהרבה פחות כסף. אל תשכח גם את עולם האוצרות הבלתי נדלה ששמו אי-ביי.

לסקאן ספיק אין סטים של קומפוננט, לויפא ופירלס דווקא יש (ובאיזה מחירים...).

אך אם פותח הת'רד יהיה מוכן להשקיע 700$ בסט קומפוננט - אמליץ לו דווקא על סט מסדרת הרפרנס של סיס-לוטוס (seas היא גם חברה לייצור דרייברים בלבד, אותה רמה של מורל, דיינאודיו, ושאר החברות הדניות). סט מדהים (לפי ביקורות בחו"ל המידבאס בד"כ ניצב בהשוואה לרולייטור) אך לדעתי מתומחר יקר. יקר מדי.

אם בכל זאת חשקה נפשך - http://www.mobilesq.com/store/product_info.php?products_id=29

שים לב שאתה יכול לבחור את סוג הטוויטר, אלומיניום או משי.

"...לו הייתי רוטשילד יב-ב-ב-ב-ב-ב-יי..."

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שלא הייתי פה הרבה מאוד זמן.....

אז ככה חשבתי ללכת על הפוקל אוטופיה ...

האם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו?

פורסם
מצטער שלא הייתי פה הרבה מאוד זמן.....

אז ככה חשבתי ללכת על הפוקל אוטופיה ...

האם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו?

אתה מודע לזה שפוקל אוטופיה עולה בארץ 16K-18K אם אני לא טועה...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

בתקציב שציינת , ולאור העובדה שאתה רוכש בארצות הברית , הייתי בראש ובראשונה מרכיב סט שיהיה מורכב מסקאן-ספיק , או הולך על סט של דיינאודניו. שניהם יתנו תוצאות מעולות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז כנראה טעיתי כנראה בסט.....אבל התכוונתי לסט של פוקל

התקציב שלי לסט הוא עד 500 600 דולר ועופר האם תוכל בבקשה לתת לי אולי קישור לדגם מסויים?מחירים ?

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לרכוש אוטופיה דור קודם שנקרא 165W

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=1168

כיום כבר קשה יותר ויותר להשיג אותו מאחר והוא אינו מיוצר מזה תקופה.

המיד-באס בסט 165W מדהים, הטוויטר שלו זה עינין של העדפה אישית לחלוטין - יהיו כאלו שיתלהבו וכאלה שיחשבו שהוא "זוועת עולם". לרכוש סט כזה, יותר מכל סט אחר שני מעלה על דעתי, לפני שאתה שומע אותו זאת טעות.

הדור החדש של האוטופיה -> אוטופיה בריליום נמצא רחוק מאוד מהתקציב שלך.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני הייתי מברר על דימונד אודיו. הסדרה HEX. מחירים בסביבות ה 300 דולר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הייתי בודק את BOSTON Z6 ,DLS ULTIMATE UR

או מורל אליט +סופרימו .

לDIAMOND AUDIO סדרת HEX היו ETON מייצרים את הרכיבים.

דרך אגב הם החליפו את הליינים של הקומפ' והדגם הנוכחי הוא D9 .

RAINBOW PRO אמור להכנס לתקציב .

פורסם

אני לא יכול לבדוק כאן כלום אין לי איפה ואני לא מכיר חנויות אסז אם תוכלו להציר לי דגמים ספציפיים

אני מחפש טוויטר לא צואח אלא רך .... התקציב הוא עד 500 600 דולר והאם שווה לי לחכות עוד 3 חודש ולקנות בארץ את האלייט?

פורסם

לפותח ההתרד..

התקציב שלך ממש לא מובן...

אין לך מכלל רכיבים.. אתה רק מתחיל להרכיב את המערכת וכבר אתה מקציב 1000$ וכ- 600$ לקומפוננט..

ואת ה-400$ הנותרים לאן לשייך...? למגבר לסט קומפ' בלבד? או לשאר המערכת בכלל...? שזה נגן CD, מגבר/ים , סאבים...

או שיש לך צ'ק פתוח... שזה תענוג :razz: אפשר להמליץ לך על מערכת גם ב- 100000$....

תהיה יותר ברור ונעזור...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני חוזר לארץ עוד 3 חודש ואני צריך רק קומפוננט והד יוניט ועליו כבר החלטתי שיהיה ה9855 של אלפיין אז הקומפוננט זה הדבר האחרון שיש לקנות (בארץ יש סאב סולו S12L7 מגבר מונו JL500/1 וקיקר 350.4 וסט אחורי של אלפאסוניק PCZ6.5?

פורסם

מישהו בבקשה עם דגם ספציפי ומקום שאני אוכל להזמין אותו או אפילו חנות שאני אוכל לשמוע אותו...

• תוכן חדש...