Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת באגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי באגי למכירה כנראה שכבה במחסן קרוב לשנתיים אני לא מבן גדול כלכך אבל היא נראית די שלמה מנוע אולי הלך, צמיגים קצת מפונצ'רים אך כל השאר נראה בסדר.

כמה בערך יעלה לשכם אותה (מנוע, זוג צמיגים אולי), ומה התהליכים בהם אני צריך כדי להשיג רשיון ולנסוע עליה חוקית (יש לה מספר)?

היא נראית בדיוק כך:

http://img122.imageshack.us/img122/8080/o161200602221202374ld.jpg

תודה חברס:smile:

פורסם

איך אתה קובע שהמנוע הלך ? מנוע של איזה רכב מורכב בבאגי המדוברת ? (בדרך כלל סובארו או חיפושית )

לגבי חוקיות - לא חוקי , אין מספרים , אין דרך לנסוע באופן חוקי לא על הכביש ולא בשטח .

הבאגים החוקיים היחידים בארץ הם של טומקאר.

פורסם

אם נפשך חפצה בבאגי חוקית אז האופציות בארצנו הן:

חיפושית שעברה הסבה ונוסעת עם טסט - לוודא שברישיון כתוב מרכב אחוד-פתוח.

סיטרואן מאהרי - משהו שנראה כמו ערימה של חתיכות פח גלי.

ויש גם איזו רנו פתוחה ומוזרה שדי דומה לסיטרואן.

הVW באגי היא הכי נפוצה שזה גם לא כ"כ הרבה, אני לא חושב שיש יותר מ20 בארץ ויש שיגידו שאני אופטימי.

ככה נראית הבאגי החוקית - ושוב לוודא ברישיון, כי ידוע לי על כמה ללא רישיונות תקינים

8.jpg

haters will hate

פורסם

בנצי , שכחת את המיני MOKE ...

וברצינות , לא בכל פינה יש סיטרואן מהארי ובאגי חיפושית , ואני לא חושב שהשואל בכלל מתעניין בהם .

באגי חוקית, עם יכולת מעולה בשטח , רשאית לנוע גם על הכביש ועוד עם רישיון לטרקטור מגיל 16 ,היא כמו שכתבתי - תומקאר . רק מה - הם עולים לא מעט, גם כמשומשים..

פורסם

ולא מורשים לנסיעה בכביש מהיר...

עוד אופצייה מעניינת יכולה להיות בניה של BAJA BUGGEY.

יש כמה שנוסעות וההסבה מסתם חיפושית לBAJA היא לא סיפור.

haters will hate

פורסם
הבאגים החוקיים היחידים בארץ הם של טומקאר.

אז זהו, שיש פה ושם יציאות של כל מיני, ויש אפילו כמה בצפון, ותתפלא, יש אחת עם מנוע איסוזו שלפי הטענה עם 250 כ"ס, (לא מנוע של רכב). ויש לה רישיון לכביש, והוא נוסע על הכביש, ברישיון רשום מנוע חיפושית 1300.

ויש עוד...

ולא, לא מדובר בבאגי עם בודי פיברגלס, אני מניח שהיה לה פיברגלס, ועברה שינוי.

פורסם

כמובן שיש כמה כאלו , שבל כשכתבתי "חוקי" התכוונתי ל"חוקי" ולא ל"מנוע איסוזו 250 כ"ס שמופיע ברישיון כחיפושית 1300".

• תוכן חדש...