Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב בסגנון של jl audio 12w7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה לחפש סאב שיתאים בסגנון הסאונד שלו ל12w7 של JL.

הייתי קונה את ה12w7 אבל הוא ממש יקר (עם מונו של 1000/1 זה יוצא איזה 10000 שקל שזה טירוף במיוחד אם גונבים את זה).

אני מוכן קצת לרדת ברמה של האיכות אבל להשאר עם סגנון הסאונד העמוק והנמוך.

מה גם שכל הסאבים באיזור 750w עובדים ב2 אוהם שמוזיל קצת את העלות של המונו המיועד (הייפוניקס או קיקר).

אשמח להצעות לסט אפ זול יותר מ10000 (משהו באיזור 6000-7000).

(והאם כדאי לשקול קנייה של 10w7 עם מונו של 500/1 ?)

פורסם

תגיד , רציתי לדעת האם שמעת את ה id max של עופר ? ואם כן מי מבינהם יותר טוב הJL או הID ?

ואם לא אולי כדאי שתנסה לשמוע . דרך אגב אשמח לשמוע אם מישהו שמע ויודע.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הייתי בכיף הולך על IDMAX שזה סאב שקיבל המון חוות דעת מצוינות במגזינים אבל אני לא יודע איפה למען השם אפשר לקנות אותו (ושאפשר לשמוע בלי להתחייב על קנייה) ! .

פורסם

לאייל ,מנהל הפורום יש את הסאב הזה ככל שזכור לי,פעם באחד המפגשים שמעתי אצלו ברכב ונידהמתי לחלוטין.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ה IDMAX אכן יעשה את העבודה , זה סאב מעולה שמשלב SQ ו SPL בצורה מרשימה מאוד.

לגבי איפה לקנות ולשמוע - לצערי אין בארץ יבוא סדיר שלו ולכן האופציה היחידה היא או למצוא מישהו שמוכר יד שניה או לעשות יבוא אישי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
ה IDMAX אכן יעשה את העבודה , זה סאב מעולה שמשלב SQ ו SPL בצורה מרשימה מאוד.

לגבי איפה לקנות ולשמוע - לצערי אין בארץ יבוא סדיר שלו ולכן האופציה היחידה היא או למצוא מישהו שמוכר יד שניה או לעשות יבוא אישי.

אם מותר לשאול איך עשית יבוא אישי ? נסעת לשם והבאת בעצמך ? כי אני מבין שחנויות שמוכרות את זה לא מוכרות לישראל.

בתודה ושיהיה לכולנו חג שמח . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

resonant engineering מסדרת RE

תסדר אותך טוב

רק צריך למצוא מאיפה להביא את הסאב הזה

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם מותר לשאול איך עשית יבוא אישי ? נסעת לשם והבאת בעצמך ? כי אני מבין שחנויות שמוכרות את זה לא מוכרות לישראל.

בתודה ושיהיה לכולנו חג שמח . יהודה

אני לא עשיתי יבוא אישי , קניתי אותו מאיל.

בכל מקרה אפשר לקנות ולשלוח אותו לארץ . לא יודע מה יוצא המחיר בסוף , אבל אני לא חושב שבארץ יש אופציות עדיפות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני לא עשיתי יבוא אישי , קניתי אותו מאיל.

בכל מקרה אפשר לקנות ולשלוח אותו לארץ זו הבעיה איך? עם מסטסטופ לא רוצה כ"כ להתחיל , וחוץ מהם אני לא יודע על דרך אחרת למישהו שאין לו קרובים שם.. לא יודע מה יוצא המחיר בסוף , אבל אני לא חושב שבארץ יש אופציות עדיפות.

נראה אם נצליח. אם למישהו יש מה להוסף/לעזור אני אודה על כך

בברכת חג שמח וכשר לכולנו . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

סאב שמעוד אהבתי. והוא מדוייק מאוד.

הוא האינפיניטי קאפא פארפאקט. 12.1

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חג שמח לכולם!

יש שירות שנקרא Casual Courier שבו אדם מכריז על עצמו כמוכן לשאת חבילה מסוימת תוך כדי נסיעה פרטית שלו (תוך כדי לקיחת עמלה מסוימת שסוגרים עליה מראש).

מצורף לינק -

http://www.casualcourier.com/Default.aspx

לי אישית אין נסיון איתם אבל השירות עצמו מאפשר "לתפוס טרמפ" עם אנשים שמגיעים מחו"ל (לצורך העניין מארה"ב) לארץ ולהביא חבילות.

ניתן לדוגמה לבצע משלוח אל ה"שליח" הבייתה והוא יאסוף את החבילה ויביא אותה עימו ארצה.

מנהלים - ניתן לשקול להוסיף לינק זה ל"קישורי אודיו" שכן אני בטוח שהרבה חבר'ה בפורום ימצאו בשירות זה שימושי מאוד.

אז שוב, חג שמח.

מתן.

פורסם

אני חוזר ברשותכם לשאלה בכותרת של הת'רד.

האם למישהו יש נסיון עם 13w6 ? האם הוא פחות טוב רק קצת מה12w7 ?

האם שילוב של 13w6 ושל hifonics brutus 1206 יכול לתת לי תוצאות טובות בהוצאה של בערך כ5000 שח עבור הסאב והמונו (לא כולל התקנה כבלים וכו) ?

בבקשה דעתכם מומחים יקרים.

נ.ב. - כשאני אומר תוצאות טובות הכוונה היא לתמורה לכסף,איכות סאונד ועוצמת באס.

קנה המידה להשוואה הוא שילוב של 12w7 וhifonics brutus 2006 שיעלו אולי 8000 שקל שזה סכום גדול מכדי שאני אסכן אותו מידי לילה בגניבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...