Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונות דרכים+שלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה ונכנסתי עם הרכב בעמוד חשמל בקיצור כל הרכב נשרף,והיה בלגאן עם החשמל,אבל מה שאני לא מבין זה למה שללו לי את הרשיון לחודשיים,ולא לחודש?

וגם כמובן משפט שאמור להגיע...

פורסם

ע"פ החוק בתאונת דרכים עם פגיעות ברכוש שוללים ל60 יום.

בתאונה עם נפגעי גוף למשל זה 90 יום.

30 יום זה על עבירות מסוימות.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

בואו נעשה סדר קטן כרגע אני בדיוק בשלילה חודשיים

אם היית מעורב בתאונה שהמשטרה מעורבת בה אוטומטית שלילה ל30 יום אם אין לך תרוץ מוצדק לקצין

אם היית מעורב בתאונה עם נפגעים אין על מה לדבר בכלל אוטומטית שלילה ל60 יום

ואם תאונה עם הרוגים אוטומטית אתה מקבל 90 יום שלילה

פורסם
בואו נעשה סדר קטן כרגע אני בדיוק בשלילה חודשיים

אם היית מעורב בתאונה שהמשטרה מעורבת בה אוטומטית שלילה ל30 יום אם אין לך תרוץ מוצדק לקצין

אם היית מעורב בתאונה עם נפגעים אין על מה לדבר בכלל אוטומטית שלילה ל60 יום

ואם תאונה עם הרוגים אוטומטית אתה מקבל 90 יום שלילה

יש לי עוד שאלה , אם חלילה ושוב אני אומר חלילה וחס

אתה מעורב בתאונה עם נפגעים , ואולי הרוגים

אתה מקבל שלילה במקום , גם אם סביר להניח שאתה לא אשם

ואתה לא אשם.

??

פורסם

סעיף 47(ה) לפקודת התעבורה -

(ה) היה לקצין משטרה יסוד להניח כי יוגש כתב אישום נגד הנהג שביצע את העבירה לפי סעיף קטן (ב) ינהג כלהלן, לפי הענין:

(1) בעבירהשגרמה לתאונת דרכים שבה נהרג אדם - יפסול את הנהג מהחזיק ברשיון נהיגה לתקופה של 90 ימים;

(2) בעבירה שגרמה לתאונת דרכים שבה נחבל אדם או ניזוק רכוש - רשאי הוא לפסול את הנהג מהחזיק ברשיון נהיגה לתקופה של 60 ימים;

(3) בעבירה מן המפורטות בתוספת הרביעית - רשאי הוא לפסול את הנהג מהחזיק ברשיון נהיגה לתקופה של 30 ימים.

כפי ששמתם לב "היה לקצין משטרה יסוד להניח" הווה אומר ברוב המקרים (גם תאונות עצמיות) תופעל פסילה.

פורסם

כמה לדעתכם אני יקבל במשפט שלאחר החודשיים אני לא נהג חדש אבל נסעתי ב-30 קמ"ש מעל המותר בעיר כלומר 80 קמ"ש איבדתי את השליטה ברכב נכנסתי בעמוד חשמל נפלו כבלים של חשמל על הרכב ואז היו פיצוצים והאוטו התחיל לעלות באש,אחלה סיפור האא גיימ'ס בונד משהו... :(

• תוכן חדש...