Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן זרימת אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי בורה 2L בנזין, לאחר בדיקה מעמיקה של הרכב הסתבר שהחיישן זרימת אויר תקול.בחברה החיישן עולה 800 ש"ח למחודש!!!! למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא חיישן כזה במחיר מוזל.

בתודה מראש,

רועי

פורסם

הייתה לי את אותה בעייה בטויוטה יאריס ,פירקתי את החיישן וראיתי שהוא עטוף באבק.

בעזרת קיסם אזניים ואלכוהול רפואי ניקתי את החיישן (זהירות החיישן עדין מאוד) וכך חסכתי 950 ש"ח.

תבדוק אולי גם אצלך קיימת בעית אבק בלבד.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

לMH53, לצערי אין שם חיישן שמתאים למנוע שלי 2L...

וKOBEBAS החיישן פורק ונמצא נקי לחלוטין.

כ"כ מדכא שבח"ול חיישן חדש לגמרי עולה פחות ממשופץ בארץ.

פורסם

לא בטוח שאתה בכיוון הנכון לפתרון הבעיה,למרות שכתבת,ש"הסתבר שהחיישן זרימת אויר תקול."

לא תיארת את הבעיה.האם יש לך רב מודד ואתה יודע להשתמש בו ?

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לגבי הבעיה היא די פשוטה, ככל שהטמפ' בחוץ קרה יותר כך הרכב רועד יותר בסרק. (גם שהרכב בטמפ' עבודה סטנדרטית).

מה שעוד יותר מציק שהמזגן פועל הרכב ממש אבל ממש רועד בחוזקה.

הלכתי למוסך שמתעסק עם VAG (לא מרכזי...) במוסך בדקו שאין לי צילינדר מנותק על ידי ניתוק חוטי ההצתה לסירוגין.

לאחר שהתברר שאין בעיה של נתק, המכונאי ניתק את חיישן זרימת האויר ולפתע נעלמו כל הרעידות כלא היו...

• תוכן חדש...