Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים אני צריך לקבל החלטה שכן בעוד שבוע אני נוסע לניו יורק ושם כפי שאתם יודעים המחירים לא דומים לשום דבר כאן. {ברור לי שאני צריך שיטה אירופאית כדי שזה יעבוד כאן גלי הרדיו.}

אז ככה,יש לי מערכת פיונייר טובה לא זוכר דגם {דולפינים } אני מעוניין לרכוש די וי די עם מסך שקופץ החוצה, הבעיה זה המחיר ,ואין המון דגמים כי זה מיוחד לשיטה האירופית. האם אתם חושבים שבניו יורק בין כל חנויות האלקטרוניקה אני ימצא משהו ?

אם זה לא יסתדר אני יקנה די וי די ויתקין מסך מעל הראש. מישהו מכיר או יודע משהו על הדי וי די הזה?

של חברת pyleStereolsideg.gif Pyle: PLDVD134F rsideg.gifpid50016.jpg

pid50016.jpg

פורסם

מדוע לקנות זבל של PYLE בדיוק כמו בארץ, כידוע לך, בארץ רוב המוצרים לוידאו הם של PYLE.

אתה יכול ללכת על חברות ברמה כמו קלריון או אלפיין ולקנות בשליש מחיר לעומת הארץ.

רק תדאג להחביא את זה טוב טוב בתיק, המכס תופס אחד לעשרה אנשים עם סחורה מחו"ל.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
רק תדאג להחביא את זה טוב טוב בתיק, המכס תופס אחד לעשרה אנשים עם סחורה מחו"ל.

ואז זה יעלה לו פי שתיים. ואז - זה יתקלקל, ולא יהיה מי שיתקן...

המלצתי - קנה בארץ, הזול מתברר בסוף כיקר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זוויט - הבאת את התסריט הגרוע מכל :)

סיכויים קלושים שאפילו דבר אחד יתרחש מהשתלשלות האירועים שציינת, אבל עדיין - קיים סיכון, זה כן.

מצד שני, אני מכיר כל כך הרבה אנשים שהביאו חופשי מוצרים מחו"ל בזיל הזול, הם גם לא נתפסו במכס, גם המכשיר עובד עד היום. אך תמיד עדיף ללכת על בטוח...(או שלא)...

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מותר להביא עד 200 דולר ,מכשיר די וי די של פייל עולה 70 דולר, אני לא צריך שיהיה אולם קולנוע ברכב סתם גימיק לילדים,לכן אני רוצה מסך קדמי שקופץ החוצה אבל אני לא מוצא שמתאים לארץ.

פורסם

לי יש פיוניר נשלף הכול במכשיר אחד מסך נגיעות והכול (תראה בקישור למטה) קניתי אותו בארצות הברית מחיר 1300 דולר עד כמה שזכור לי ויש חניות שמכרים שם גם pal בשיטה הארופאית צריך רק לחפש

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

מניסיון בשיטוט בחנויות באיזור ניו-יורק (בעיקר מנהטן וברוקלין) תמצא הפרשי מחירים בין חנויות אשר נמצאות במרכז אשר מהוות "מלכודות" תיירים, לבין חנויות אחרות בסביבה. ממליץ לערוך חיפוש עם Mapquest.com אחר חנויות סטריאו...ודרך אגב מצאתי את :" Uzi Radio" (עוזי רדיו) אי שם בתפוח הגדול. וחלק נכבד מהמוכרים הם ישראלים לשעבר... :wink:

פורסם

דני למה אתה מוכר את המכשיר של פייל?

אני יודע שיש הרבה מלכודות לתיירים בניו יורק לכן יש חנות אחת שאני מכיר שרכשתי שם המון מוצרים

והוא אמין ומחירים טובים.

הבעיה שיש מבחר מצומצם של דגמים בגלל השיטה שחייבת להתאים לישראל , אז כמו שכתבתי יש את הפייל ב כ 80 דולר, ויש דגם של j v c חדש די וי די דגם 4200 נראה לא רע ,הבעיה שהוא לא פאנל נשלף ,ואני מפחד מגניבה {מה עוד שיהיה מכשיר משני שכן הפיונייר עם הדולפינים ... נשאר,אגב הוא עולה 220 דולר.

אני צריך את המכשיר רק לדי וי די לא ל CD,נראה לי שבשביל לשדר סרט לילדים בנסיעות מספיק מכשיר של פייל ב 80 דולר,מה אתם אומרים?? או שהוא ממש גרוע?

אגב לבחור שכתב לי שקנה מכשיר פיונייר ב 1300 דולר ,א התמונות נראות מהמם !! אבל אין לי תקציב כזה,או אפילו קרוב לזה, לכן ל צ ע ר י הרבה אני נוטה להתפשר ולקנות די וי די ,ומסך תקרתי ,כי הבנתי משיחות עם חנויות השבוע בניו יורק ומשיטוט באינטרנט שזה שהמסך קופץ החוצה מתחיל הטובים ב 600 דולר.

אז תגידו PYLE בתור מכשיר משני רק ל די וי די ולא ל CD, שווה? כ 80 דולר, או לקחת את ה j v c שעולה כמעט כפול 3 כ 220 , ללא פאנל נשלף.

תודה תודה חברים אני פשוט צריך את עזרתכם לפני הנסיעה.

• תוכן חדש...