Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה אספי אולי בכל זאת איזה סולובאריק במקום שתי CVRים?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה סלבה אני לא יודע,היום שחיברתי את הL7 בתיבה אטומה 31 ליטר לסאונד סטרים הבאס היה מטורף [אפילו שזה תיבה אטומה] הסאונד סטרים לא התאמץ להזיז אותו ,אבל עדין לא פאנצי ומדגיש תדרים בצורה יפה וברורה כמו הCVR לכן אני עדין עומד על ככל הניראה לצרף עוד CVR לקיים,הבעיה היא להשיג חדש את הCVR03 ב600 שח .התייעצתי היום עם עופר וכמו שכבר שיערתי -יהיה שינוי בגוון באס שה05 ייצר לעומת אחיו הבוגר ה03 ולכן אני מעדיף 03,אם תוכל סלבה לברר לי עליו במחיר שסיכמנו [אבל את ה03 לא ה05] אני אודה לך מאד.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מאוד מאוד נחמד.בתמונות הראשונות בתוך 205 אדומה ראיתי קיקר,מה הנפח של התיבה שם?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לא היה לי כלכך מה להראות ברכב שלי...

אבל היה נחמד ונהנתי לראות את המערכות ולהכיר את חברי הפורום.

איציק. :-D

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
מאוד מאוד נחמד.בתמונות הראשונות בתוך 205 אדומה ראיתי קיקר,מה הנפח של התיבה שם?
1.2 CF

SEALED BOX

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...