Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה מאירת עיניים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי עד עכשיו לאפטרמט של תאונת מחרידה בראשון לציון.

ג'יפ התהפך מהנתיב הנגדי נתקע בגדר ובעמוד, ועבר לנתיב הנגדי , כשהוא הפוך על הגב.

אחת בת 20 נהרגה, חבר או חברה שלה במצב קשה....

פשוט חוויה מזעזעת ומאירת עיינים.

בידיוק 5 שניות לפני זה שאלתי את חבר שלי למה הוא לוקח ת'פנייה כל כך לאט ואמרתי לו שאני לוקח כל פנייה על לפחות 60....

אנשים - תשמרו על עצמכם!

פורסם

אין כל קשר בין סיפור התאונה לבין הפניה אליו מתייחס shsh.

הקשר היחידי הוא נהיגה זהירה/נכונה או לא.

משפט הפניה אינו מתאים לרוח הסיפור ומסיט את המחשבה לכיוון אחר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אכן, סיפור הפנייה אינו קשור. זה פשוט מזעזע לחשוב ש-5 שניות לפני שראיתי את התאונה עוד חשבתי על נהיגה לא זהירה....

זה קרה ממש ליד התחנת מכבי אש שם...

פורסם

התאונה התבצעה ממש לפני הכניסה לגשר ראשון למי שבא מכיוון מערב.

נסעתי שמה בחזרה הביתה היה מלא ניידות שחסמו הכל וכיוונו את התנועה, עכשיו אני מבין על מה היה מדובר...

פורסם

גם בכביש 20 אתמול התהפך רכב.

כשנסעתי חזרה מבילוי אתמול בלילה, הכביש היה קצת עמוס, וכשהתקדמנו ראינו שזה כתוצאה מתאונה.

רכב הפוך שכב על הכביש עם הפנים נגד התנועה.

מקווה שנוסעיו יצאו מהתאונה ללא פגע.

פורסם

אתמול גם בצומת גן שמואל קרתה תאונה שבה רכב מסוג מאזדה לאנטיס נכנס לצומת באדום, פגע במסחרית מסוג גיאמסי ספארי, ושניהם עפו על הרמזור והתפרקו.

מזעזע...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

המקרה הנ''ל כל כך עצוב וקשה.

ההרוגה ז''ל למדה בשכבה של אחותי ,בבית הספר שלי.

שזה מגיע קרוב אליך זה כל כך מצמרר.

יהיה זכרה ברוך!

פורסם

אני לא מתפלא שקרתה שם תאונה כמעט כל יום אני עובר שם והגשר הזה ממש מסוכן,

פעם איבדתי שם שליטה בדיוק בעיקול של הגשר! יש באמצע הכביש בולטים לכל אורך הכביש מין ברזלים כמו פסי רכבת וגם כל הכביש מין בקעות ובורות, ועם הכביש פנוי ונוסעים 70 ומסיטים את ההגה לכיוון העיקול האוטו מתחיל להשתגע! תזהרו שם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חברה הכבישים לא בסדר זה נכון אבל מתי לכול הרוחות תפסיקו לנסוע שיכורים ? אולי תרחמו על כל אלו שמסביבכם ? שלא בדיוק רוצים לקנות פרחים להלוויות לא נחוצות בגלל שכרות?

די מספיק תפנימו שמישהו יוצא גבר ע"י זה שהוא לא שותה כי הוא הנהג

בברכה ועצבים יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני לא מתפלא שקרתה שם תאונה כמעט כל יום אני עובר שם והגשר הזה ממש מסוכן,

פעם איבדתי שם שליטה בדיוק בעיקול של הגשר! יש באמצע הכביש בולטים לכל אורך הכביש מין ברזלים כמו פסי רכבת וגם כל הכביש מין בקעות ובורות, ועם הכביש פנוי ונוסעים 70 ומסיטים את ההגה לכיוון העיקול האוטו מתחיל להשתגע! תזהרו שם.

חשבת אולי שהגשר הזה לא נבנה כדי שיסעו עליו 70 ויאבדו שליטה?

את המהירות מתאימים לתנאי הדרך - נקודה!

נכון, הכביש לא טוב, הרכב לא תקין והרצפה? טוב - גם היא עקומה....

בסוף אתה הנהג. אתה רואה מה הבעיות וצריך להתמודד איתן נכון. על פי רוב, נהג זהיר לא יאבד שליטה על הגשר הזה או כל גשר אחר.

אני כותב על פי רוב... כי, יש מקרים חריגים בהם הנהג היה גורם שולי.... אבל הם מעטים ידידי...

מעטים מאוד!

אלון

פורסם

חשבתי לפני שנסעתי בגשר נסעתי על 70 בכביש רגיל וישר עם 5 נתיבים חופשיים כשלפתע הרכב עלה על הבורות של הגשר ולכן הרכב התחיל להזרק! מי ידע שבהעיקול של הגשר הכביש משובש? אחרי הפעם הראשונה בפעמים באות עוברתי שם בזהירות!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...