Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POKO - עזרה בנושא מזדה 6......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מותקנים במכוניתי זוג מגברים (עם מנחתים מובנים), זוג קומפוננט מקדימה, וזוג 6X9 מאחור.....

איכות הSOUND טובה למדי, אבל:

המערכת "מתגברת" כנראה גם את ה BEEP שמלווה כל פקודה במערכת השמע, בעקר בזמן ההפעלה מההגה. ה"ביפים" כל כך חזקים - שזה פשוט מפריע, ו"מוציא את החשק" להשתמש במערכת השליטה מההגה...

זה לא היה כך לפני התקנת ההגברה.

האם יש דרך לבטל את הצפצוף החזק הזה?

תודה

שמוליק.

פורסם

למיטב ידיעתי אין שום דרך להתגבר על ה"ביפ" המובנה לתוך המכשיר מה שאומר שאין כנראה דרך למנוע את הגברתו.

Leon Cupra 2009

פורסם
ויש אפשרות לבטל את ה BEEP..... במכשיר

אני חושב שdanny24 התכוונן להגיד שאולי יש פונקציה במכשיר שמבטלת את הביפים...

כמו שאם אני לא טועה יש פונקציה בפיוניר שאפשר להדליק ולכבות סאונד אזהרה.. אם אני לא טועה הסאונד שאם אני מוציא את המפתח מהסויטש ולא מוציא את הפאנל אז המכשיר עושה לי {פיפ,פיפ,פיפ}

• תוכן חדש...