Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת משטרה סמויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי דבר מדהים:

עמדתי במוסך של MAZDA והגיעה LANTIS לבנה של המשטרה, אם לוחיות אדומות (משהו כמו מ-814). בתוך הסלון אין מחשב וכל זה, נראה אוטו רגיל של השוטר, אפילו SUN ROOF היה לו. בקיצור, אני עומד ומסתכל לו על לוחית הרושוי ובצחוק שואל אותו איפה אפשר להשיג לוחיות כאלה אדומות, כי זה יותר יפה מצהובות. בזה הרגע הוא לחץ על המספר הרישוי והוא פשוט התאפך אם הגב והגב שלו היה.... צהוב רגיל אזרחי (58-312-50)! אני הייתי המום:shock: . הוא הסביר לי שה"צהוב" הוא סתם להסוואה והאדום הוא האמיתי. יש לו מנגנון כזה פשוט מקדימה ומאחורה והוא הופך את המספרים ממשטרה לסתם אזרחי. זה משהו חדש בשבילי, לא ידעתי שככה הם מסווים את הניידות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

למעשה זה גובל בהונאה לא?

הרי אם אזרח ישים דבר כזה על הרכב שלו, הוא יתבע על הונאה - האם השוטרים פטורים?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הייי אני רציתי לעשות משהו כזה בבוא העת

*כן אני יודע צפיתי בטרנאספורטר יותר מידיי פעמים* חח

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יוליה, כשאזרח נוסע מהר זה ד"וח, אבל ששוטר נוסע מהר זה בסדר. שאזרח עומד עם הרכב בתחנת אוטובוס זה לא בסדר, אבל ששוטר עוצר שם כדי לעצור אנשים בסיבוב זה בסדר

אותו הרעיון גם פה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש הבדל גדול בין לעמוד בתחנת אוטובוס לבין להחליף לוחיות רישוי

BURZUM - זה הזמן להגיש תלונה. אף אחד לא מעל לחוק.

פורסם

בדיוק כמו שיש הבדל גדול מאוד בין אזרח לשוטר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

יש לי דבר אחד לומר לכם - רובכם משלימים עם רוע הגזירה ששוטר זה שוטר והוא יצא מכל דבר. אני לעומתכם לא הייתי מפסיקה לנסות, מי יודע, אולי יום אחד זה ישתנה. לדעתי זה לא ניסיון שווא.

פורסם
נשמע לי בדיוק להפך (אזרח שמנסה להתחקות לשוטר על מנת שניידות לא יעצרו אותו על מהירות וכו')...אבל הכל אפשרי.
מה פתאום? זה שוטר דוגרי במדים וזה מוסך שירות של המשטרה (MAZDA מרכזי) כל השוטרים באים לשם. לפי דעתי זה בדיוק הענין של ההסוואה, הם מנסים להתחכם בכביש ובשכונה, כדי שלא נזהה אותם לפי מספרי רישוי. לגבי המספר הצהוב המזויף הוא אמר לי "שיצלמו אותי מצלמות מהירות, כוס עמק, מה אכפת לי?". אני אומר לכם יש ניידות כאלה שכמעט ולא ניתן לזהות אותם (חוץ מזה שזה LANTIS לבנה, אבל יש באמת המון כאלה).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קודם כל - למי אכפת מה המספר רישוי המדוייק של השוטר? לפי דעתי אין טעם בלחשוף אותו סתם.

שנית, בתקופה שהייתי חייל, המפקד שלי היה שוטר, נצ"ם במשטרת ישראל עם בדיוק אותו הרכב אגב, לאנטיס לבנה עם לוחית אדומה, וכאשר היה הופך אותה מספר אזרחי רגיל - אגב, לכל לוחית אדומה של שוטר קיימת גם צהובה כאשר הופכים אותה - זה משהו שתמיד ידעתי עוד לפני שירותי הצבאי. מבחינת החוק (כמו שהמפקד שלי הסביר לי) הוא יכול לשנותה ולהחליפה מתי שרק הוא חפץ, ואינו חייב לתת דין וחשבון לאף אחד.

אז זה לא דבר כזה מדהים (בוקר טוב!). בוא אני אגיד לך מה מדהים, יום אחד שהיה פקק שנסעתי עם מפקדי, הוא שאל אותי אם אני ממהר, אמרתי לו שלא ממש, כי עלה לו רעיון פשוט לשים צ'קלקה ולעקוף את כל הפקקים (שוטר בתפקיד, אתה יודע) וזה דבר למשל שאינך יכול להוכיח אם השימוש בה מוצדק או לא, מכיון ששוטר בדרגה בכירה כל כך לא נתון לשום דיווח או לחצים ואינו נבחן תחת עין מיקרוסקופית על כל פעולה שהוא עושה.

אני יודע שזו התנהגות שמעל החוק אבל צר לי מאוד, אל לנו להתמם כי אנחנו יודעים טוב מאוד שלמשטרה יש יד חופשית ומרחב תימרון עצום מעל האזרח הקטן, ואין מה לעשות בנידון. (אולי אם זה איזה שוטר מקוף זוטר שיחטוף נזיפה) אך תאמין לי שזה לא כזה שווה את הטרחה.

לכל מי שרוצה להיות גם מעל החוק - זה הזמן להצטרף לכוחות המשטרה העמלים במלאכת ה"קודש".

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אני מבקשת - "תאמיני"...

בקיצור - אני לא מיתממת אלא מנסה לגרום לכם להבין שאמנם אין הרבה סיכויים אבל הפסימיות שלכם גורמת לכם (ותסלחו לי על השימוש בביטוי הזה בהקשר הנ"ל), ללכת כצאן לטבח.

אם לא תאמינו שאפשר, ולא תנסו - אני מבטיחה לכם שאתם תחיו כמו סוסים - לא תהיו מסוגלים לראות את התמונה השלמה או לעשות בשבילה משהו.

פורסם
אני מבקשת - "תאמיני"...

בקיצור - אני לא מיתממת אלא מנסה לגרום לכם להבין שאמנם אין הרבה סיכויים אבל הפסימיות שלכם גורמת לכם (ותסלחו לי על השימוש בביטוי הזה בהקשר הנ"ל), ללכת כצאן לטבח.

אם לא תאמינו שאפשר, ולא תנסו - אני מבטיחה לכם שאתם תחיו כמו סוסים - לא תהיו מסוגלים לראות את התמונה השלמה או לעשות בשבילה משהו.

אוי נו באמת הגזמת

נכון זה מעצבן אבל האזרח הקטן לא ישנה כלום (הרבה אזרחים קטנים אולי) אבל אם את רוצה שינוי מיידי זה רק אם יש לך השפעה או את מכירה מישהו עם השפעה, אם לא פשוט תקבלי מכתב של ''תודה שהפנת את תשומתליבנו השוטר הנ''ל קיבל נזיפה וזה ירשם לו בתיק האישי''(את באמת מאמינה?) לא יותר מזה

אם זה כ''כ חשוב לך דברי עם פותח הת'רד תגישו תלונה ביחד

לאף אחד פשוט אין זמן ואין ראש ויש דברים חשובים לעשות בסולם העדיפויות חוץ מלהטריד שוטרים, כשאתה יודע שרוב הסיכויים (ואת הסכמת עם זה) שזה יזרק לפח הקרוב.

אם אין לך מה לעשות אז בבקשה, אבל יש ים דברים שאני מעדיף לעשות ולקבל סיפוק שמה שהתחלתי מסתיים כמו שאני רוצה.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני מבקשת - "תאמיני"...

יוליה, אני לא פסימי, אני להפך, חשבתי שאני יכול לשנות את העולם ולהתנגד להתנהגות של שוטרים מסוימים במפגשים. ואיך סיימתי באותם ימים? עם אזיקים.

כשקוסטיה צילם שוטר בלי חגורה וביקש את הפרטים שלו השוטר איים עליו שהוא יתן לו אגרוף.

כשראיתי קצין דופק לילד בן 14 את הראש בניידת כי הוא בכה שאחיו הגדול בן ה16 לא עשה כלום. והוא באמת לא עשה כלום באותו המפגש, אלא אם לעמוד על המדרכה מסביב לניידת נחשב לפרחחות.

אני פניתי לאותו הקצין וניסיתי לדבר אליו שזה לא במקום, אני לא אעמוד בצד ואראה ילד עם היד עקומה מאחורי הגב והראש נדפק על הרכב במכוון. מה קרה? שמעתי אל תתערב, אמרתי את מה שאני חושב - הלוואי וזה היה קורה לבן שלך. נגעתי בנושא רגיש.

הוא עזב את הילד אבל פנה אליי כדי להוציא את זעמו, שוטר או לא אני לא מוכן שיהיו אלימים אליי.

בקיצור אתה אמור לעמוד בשקט ולקבל את הגזרה, גם אם היא כואבת פיזית.

יוליה את מכירה אותי ואני לא פראייר, אבל למדתי פשוט להתרחק, הספיק לי.

אם יש בלאגן אני פשוט לא שם בגלל שאני היחיד שחושב ככה והיחיד שלא מוכן לזה ובסוף אני היחיד שנדפק.

אז ניידת סמוייה - ביג דיל. מספרים מתחלפים - יופי לו. אני נוהג כחוק אז לא מעניין אותי אם כל הניידות סמוייות, אני לא אתן להם את התענוג. תמו ימי הדוחות והריבים עם שוטרים. ותאמיני לי שלקח לי זמן ללמוד.

haters will hate

פורסם

יוליה - אינך יודעת כמה בנצי צודק, כי בחיים יש מקרים שאתה חייב להיות חכם ולא צודק.

במיוחד אם זה נוגע ללובשי המדים הכחולים.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לכל החברה שרצים להגיש תלונות וכו' - מדובר ברכב של קצין בכיר במשטרה. 3 ספרות במספר הרישוי זה דרגה בכירה במ"י/מג"ב, של איזה נצ"מ/תנ"צ... אז תירגעו... :-)

• תוכן חדש...