Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש מכשיר של פיונר דגם P70BT והייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל

ובנוסך הייתי רוצה לברר אם אפשר להחליף את האנימציות שם?

תודה מראש

פורסם

המכשיר הנ"ל הוא אחד ממכשירי העילית של פיוניר, שמסופקני אם הוא מיובא בייבוא סדיר לארץ (מה שגם עלול ליצור בעייה במקרה של תקלה).

אני חושב שקשה יהיה למצוא כאן אנשים שבקיאים בהפעלת המכשיר.

נסה לשאול את השאלה בפורומים בחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1.פונקציות המכשיר מבחינת אודיו זהות ל770 של פיוניר ,

למעט HI-VOLT ביציאת קדם מגבר.

2. למכשיר יש מס' אנימציות, למיטב ידיעתי , לא ניתן לשנותן.

3.המכשיר מיובא בייבוא סדיר לארץ.

4.הפעלת המכשיר -

רישום והגדרה של הפלאפון שלך בתוך המכשיר (ניתן להגדיר 5 פלאפונים שונים)

ועוד מכשיר נוסף של אורח GUEST.

מס' זכרונות מותרים בהתאמה: 200,100,100,50,50

5.פונציות נוספות:

תצוגות:מס' פלא אישי, תאריך , מקור שמע, הוצאת שיחה/קבלה , הפניית שיחה נכנסת,

הנמכת רעשי רקע , שמירת מספרים.

6. הפנייה לאתר:

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=10477&taxonomy_id=25-121

בברכה חיים

-

פורסם

המיוחד במכשיר שהוא משמש כדיבורית אלחוטית (BLUETOOTH) לטלפונים התומכים בזה. דבר מאוד נוח. אתה מתיישב ברכב וכבר הטלפון מתחבר ל HU ופועל כדיבורית אפילו כשהטלפון נמצא בכיס/ תיק. בלי חורים לדיבורית, בלי רמקולים מיותרים. הכל אסטתי ויפה וגם כמובן מכשיר MP3 מסדרה 7 :wink:

פורסם

אני חושב ש-starlet16v קצת נסחף בהגדרת היונטי הזה כאחד מדגמי העילית של פיוניר.

אם זהו דגם מקביל ל- 770 אזי הוא דגם מאד בינוני.

למעשה יש לפיוניר דגם אחד או שניים שבאמת נחשבים משהו טוב ועולים בארה"ב כ- 1000 דולר

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_34724,00.html

פורסם
אני חושב שקשה יהיה למצוא כאן אנשים שבקיאים בהפעלת המכשיר.

נסה לשאול את השאלה בפורומים בחו"ל.

איתמר.

זה בסדר,

הוא גם שלח אותו לפורומים בחו"ל כי אף אחד בארץ לא בקיא בהפעלה .

ZZR

פורסם

אם תעשה חיפוש קצר ב-TALKAUDIO מראה שקיימות בעיות תאימות רבות בין מכשירים סוללרים לבין ה-H/U המדובר. תבדוק אם המכשיר הסלולרי נמצא תחת רשימת המכשירים התואמים.

ה"גימיק" של הBT מוסיף הרבה למחיר ה-H/U. אני הייתי קונה H/U טוב ואוזניית BT טובה באותו מחיר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אני חושב ש-starlet16v קצת נסחף בהגדרת היונטי הזה כאחד מדגמי העילית של פיוניר.

צודק :wink:

התבלבלתי עם ה P90...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...