Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיום הגבלת "נהג חדש"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ב-15.05.2006 אמורה להסתיים הגבלת "נהג חדש" אצלי ברשיון, ז"א שאני צריך לקבל אוטומטית רשיון קבע?

כמה זמן לפני סיום התקופה אני מוזמן לחדש את הרשיון (לשלם אגרה) וכמה זה יעלה לי?

במידה ולא קיבלתי חידוש רשיון, לאן אני פונה, ואם בין סיום תקופת הנהג החדש ועד להנפקת רשיון הקבע מותר לי לנהוג ברכב?

האם יש הנחה בביטוח הרכב? החובה, המקיף?

יוסי, (שלא יכול להפסיק לחכות להוריד את השלט הארור "נהג חדש" מהחלון האחורי ברכב שלו).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לי נגמרה ההגבלה ב- 15/12/05. אני הלכתי למשרד הרישוי ב- 1 לנובמבר 05 וכבר הוצאתי בעצמי את הרשיון החדש, לאחר מס' ימים קיבלתי רשיון נוסף בדואר.

במידה ולא קיבלת חידוש רשיון פנה למשרד הרישוי, זה עניין של מס' דקות.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני אחכה עד לשבוע לפני הסיום של ההגבלה. אני מאמין שעד אז אני אקבל את זה בדואר.

כמו בפעם הראשונה, אני אקבל פתק שצריך לחתום עליו ואז אני אקבל את הכרטיס, או איך?

ושוב, יש הנחה בביטוח הרכב?

תודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אהלן.

תקבל את הרשיון זמני שתצטרך לשלם אותו. כמובן בדומה לפעם הראשונה הרשיון לא תקף עד שתשלם אותו, ז"א שלא תוכל להוריד את השלט עד שתשלם. את הרשיון הקבוע עם התמונה תקבל עד חודשיים ממועד התשלום.

לגביי ביטוח רכב אין לי ממש אינדיקציה, כי העבודה של אבא שלי משלמת את הביטוח, אבל יש סיכוי שכן מכיוון שבשנה שעברה הביטוח החובה עלה 1600 ש"ח ב"הראל" וכרגע הוא עולה 1400 ב"שירביט". (אבל שוב, זה מכרז שמשרד ממשלתי מוציא כל שנה ולפעמים כל שנה מחליפים לנו חברת ביטוח והמחירים משתנים).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני מקווה שלא ביצעת עבירת מהירות בתקופת ה"נהג חדש", כי מקבלים בונוס של עוד שנתיים נהג חדש+ תיאוריה.

אני כבר 4 שנים נהג חדש

ויש כאן בפורום מישהו שעומד לסיים את השנה ה6 שלו בתור נהג חדש וככל הנראה ימשיך ל8...

haters will hate

פורסם

ומעל 30 בכללל...

איתמר ג'י, אני קיבלתי רישיון ב15/12/05.. צירוף מקרים? אני מאמין שלא.. (אל תנסו להבין, גם אני לא מבין..)

אגב, כשמחדשים רישיון כשנגמר הנהג החדש, מחליפים תמונה?

אור.

פורסם

וההגבלה של השני נוסעים גם ניגמרת עם הנהג חדש או שלא

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ההגבלה של השני נוסעים תקפה בתנאים הבאים:

נהג חדש וגם מתחת לגיל 21

משמע אם אתה מתחת לגיל 21 ולא נהג חדש אז אין הגבלות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשובות לרוב השאלות ניתן היה למצוא על הרישון הזמני (העשוי מנייר עם פס כחול עליו)...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...