Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדרך לגמר היורוליג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק שעם כל הספקולציות בתחילת העונה, בסופו של דבר מכבי כנראה תגיע לגמר..

כן סלומון , לא סלומון, מכבי תגיע לאן שצריך.

אבל זה מעלה תמיהה אחרת. היום רבע הגמר מול אולימפיאקוס ["הקבוצה הכי חלשה בבית" אומר קטש] וכולם מנבאים הפרשים דו-ספרתיים לטובת מכבי.

מי שעוקב בשנים האחרונות ומי שזוכר בתקופת מקדונלד ברבעי ושמינית הגמר, מכבי הייתה צריכה לעבוד קשה מאוד בכדי להתקדם שלב שלב.

מאז שחלו שינויים בליגה, הקבוצות באירופה משמשות שטיח למכבי בדרך לגביע. אבל העסק נהיה די צפוי. זה לא שמכבי קבוצה כל כך טובה. הקבוצות באירופה פשוט התפצלו ל אוסף של מזבלות, עם שחקנים בינונים שאפילו נהריה יכולה לנצח אותם ביום סביר. [ואם ניקח כוכב מכל קבוצה ונאגד אותם תחת מועדון אחד, עדיין יהיה קשה להם להתמודד עם מכבי].

בקיצור.. אירופה זה לא מה שהיה פעם. ולכן אם מכבי תזכה פעם שלישית באליפות זה יהיה לא יותר מנחמד. [אולי בר השוואה לזכייה בליגה האדריאטית המחונטרשת]..

ובכל זאת , לא נגרע משום הישג, ורמת המקצועיות הבלתי רגילה שמנצח עליה שמעון מזרחי.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
הקבוצות באירופה פשוט התפצלו ל אוסף של מזבלות, עם שחקנים בינונים שאפילו נהריה יכולה לנצח אותם ביום סביר.
תן כבוד. פרחח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

NITCH, לנהריה עוד יש סיכוי! אני בכלל אוהד חולון.. מחכה לקימבוק של ג'יימס טרי ודניס ווילאמס בימי החולוניה! .. למישהו יש את הטלפון שלהם במשען?..:-)

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

לא משנה מה העיקר שמכבי יפסידו. לא הגיע להם לזכות בשום אליפות בשנתיים האחרונות. מול ז'לגיריס לא הגיע להם, וגם מול צ'סקא לא הגיע להם, ושיפסידו נמאס לי כבר לראות את פיני גרשון הנפוח הזה מאמן שילך הביתה ושיביאו מאמן טוב יותר.

ROOONEEYY

פורסם
לא משנה מה העיקר שמכבי יפסידו. לא הגיע להם לזכות בשום אליפות בשנתיים האחרונות. מול ז'לגיריס לא הגיע להם, וגם מול צ'סקא לא הגיע להם, ושיפסידו נמאס לי כבר לראות את פיני גרשון הנפוח הזה מאמן שילך הביתה ושיביאו מאמן טוב יותר.

חביבי , לך תמצא חיים .

לא מאחלים למישהו אחר שיהיה לו גרוע .

מאחלים טוב לעצמכם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

והכי חשוב - לא אומרים צ'סקא אלא צסקא!!! עם צ!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
חביבי , לך תמצא חיים .

לא מאחלים למישהו אחר שיהיה לו גרוע .

מאחלים טוב לעצמכם .

צודק. טוב אז שלא יפסידו רק שלא ינצחו.

וצסקא אכן כותבים צסקא ולא איך שכתבתי, טעות שלי.

ROOONEEYY

פורסם
מצחיק שעם כל הספקולציות בתחילת העונה, בסופו של דבר מכבי כנראה תגיע לגמר..

כן סלומון , לא סלומון, מכבי תגיע לאן שצריך.

אבל זה מעלה תמיהה אחרת. היום רבע הגמר מול אולימפיאקוס ["הקבוצה הכי חלשה בבית" אומר קטש] וכולם מנבאים הפרשים דו-ספרתיים לטובת מכבי.

מי שעוקב בשנים האחרונות ומי שזוכר בתקופת מקדונלד ברבעי ושמינית הגמר, מכבי הייתה צריכה לעבוד קשה מאוד בכדי להתקדם שלב שלב.

מאז שחלו שינויים בליגה, הקבוצות באירופה משמשות שטיח למכבי בדרך לגביע. אבל העסק נהיה די צפוי. זה לא שמכבי קבוצה כל כך טובה. הקבוצות באירופה פשוט התפצלו ל אוסף של מזבלות, עם שחקנים בינונים שאפילו נהריה יכולה לנצח אותם ביום סביר. [ואם ניקח כוכב מכל קבוצה ונאגד אותם תחת מועדון אחד, עדיין יהיה קשה להם להתמודד עם מכבי].

בקיצור.. אירופה זה לא מה שהיה פעם. ולכן אם מכבי תזכה פעם שלישית באליפות זה יהיה לא יותר מנחמד. [אולי בר השוואה לזכייה בליגה האדריאטית המחונטרשת]..

ובכל זאת , לא נגרע משום הישג, ורמת המקצועיות הבלתי רגילה שמנצח עליה שמעון מזרחי.

כמה דברים. מכבי העונה מאוד לא צפויה, והכושר שלה ירד הרבה. אם זה בגלל עזיבתו של שארונאס, או בגלל הגעתו של וויל סולומון, שפשוט לא ממלא את החלל הגדול ששארונאס השאיר לפני שהלך לNBA. מכבי דיי מתקשה, אפילו מול נהריה (שאגב רושמת העונה ניצחונות מעולים, כולל האחרון שהתרחש ביום ראשון) אך בשיניים היא ניצחה. מכבי לא אותו הדבר כמו פעם, נקודה. דיבורים על הפרשים דו ספרתיים? אל תשכח שבשלבים המוקדמים, זה ניגמר רק ב-6 הפרש לצהובים, ואחר כך הפסדנו ביוון.

אולימפיאקוס השנה קבוצה טובה, לא מספיק כדי להגיע לשלבים המאוחרים של היורוליג, ודיי ברור שמכבי תעבור אותה, אך עדיין לא צריך להמעיט מערכה. עם רכז מעולה כמו אדני, וסנטר אימתני כמו בייבי שאק שעשה צרות גדולות למכבי במשחקים ביניהם העונה, יש להם סיכוי (אומנם קטן, אבל עדיין סיכוי) להפסיד בהפרש קטן בהיכל נוקיה.

פורסם

חלאס לריב כמו ילדים קטנים - זה לא יגמר אם לא תספר...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש המון שחקנים טובים בליגה, ולמכבי לא הגיע עד כה לנצח ולהגיע למקום שלה כרגע.

אני אישתי לא מפסיד בחיים משחק שלהם, ולא זכור לי שהייתה מכבי כל כך חלשה כבר המון שנים!

ומה הסיבה לכך? אולי זה שאין לקבוצה רכב ושבויצ'יץ' הוא הרכז שלהם.

אה וזה שיש לקבוצה שחקן שמשחק לבד נגד עוד 9 שחקנים על המגרש גם מאוד עוזרת לכך שמכבי כבר לא אותה קבוצה.

מצחיק אותי כל פעם מחדש לשמוע איך השדרנים שונאים את אותו הקוץ בתחת (חשוב לציין שהוא בחיים שלו לא נשאר בקבוצה אחת יותר משנה אחת!) ששמו הוא סלמון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...