Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי לי בספרינט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברק תודה :)

מושבים של פג'ו מתאימים למסילות או שצריך משהו מיוחד?

יוליה (אם אינני טועה בשמך) תודה :)

ולאחרון חביב, בנתיים לא חשבתי להצטרף, בנתיים צריך להחזיר אותה למצב קצת יותר טוב מזה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מזל טוב!

עצה שלי - תן להתלהבות הראשונית לרדת בטרם תפזר הבטחות והצהרות, תן לעצמך עוד יומים שלושה, ואז תתחיל לעבוד ( = לפרק. יאמי! :yum:).

שב עם דף ועט, ותתחיל לראות מה צריך להחליף במיידי, מה אפשר לדחות, ועל מה אפשר לוותר. (אני לדוגמא הייתי מעדיף לשלוח את הכסאות לרפד, מאשר לקנות כיסאות שישבו באיזה פירוקייה וכל החתולים עשו עליה סיבוב :) )

אז שיהיה לך המון בהצלחה ותזכור:

הספרינט היא לא קורטינה! (וטוב שכך...:biglaugh:)

יש מצב שאני אבקר באריאל בימים הקרובים, אולי נוכל להפגש.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

האוטו שלי לבד...

עידן, ההתלהבות כבר דיי ירדה, גם בגלל שאין ביטוח ובנתיים אני לא יכול לנהוג עליה, אבל עוד מעט...

תקפוץ בכיף, יש פה 4 ספרינטים ברחוב, אני צריך לדבר עם הבחור שיש לו 3...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מזל טוב, תתחדש ותהנה ואל תתבייש לשאול כל שאלה אם אתה צריך עזרה.

בקשר למושבים : אכן יכול להיות שיותר זול היה לך לרפד מחדש את הקיימים מאשר לתחוב שם מושבים של רכב אחר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לכולם :)

בנתיים מצאתי מראות אוניברסליות 100 ש''ח ל 2

צריך לקנות שמן מתאים למנוע, אני צריך להפגש עם מישהו שמבין טוב ברכבים האלה (מקווה לראות בימים הקרובים את זה שיש לו 3 ספרינטים) בשביל שיעשה אבחנה מה דחוף לי ומה פחות דחוף לטפל בו.

לגבי חלון, הבעלים הקודמים אמר לי שהוא הזמין מאי ביי, השאלה היא אם הוא באמת הזמין, הוא אמר שיביא לי חינם, אבל לכו תדעו, אולי זה היה סתם בשביל שאני לא אעשה לו בעיות כי הוא מנופץ.

היום מברר עוד ביטוחים, מחר רוצה כבר לנסוע לשלם ביטוח חובה.

יש לכם המלצות מה לעשות בקשר לחלון? התקשרתי לכמה מקומות בפ''ת וליד לשאול על חלון ולאף אחד אין, אי אפשר להזמין שיחתכו או משהו? למישהו יש הצעות? + מחיר?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תודה לכולם :)

בנתיים מצאתי מראות אוניברסליות 100 ש''ח ל 2

צריך לקנות שמן מתאים למנוע, אני צריך להפגש עם מישהו שמבין טוב ברכבים האלה (מקווה לראות בימים הקרובים את זה שיש לו 3 ספרינטים) בשביל שיעשה אבחנה מה דחוף לי ומה פחות דחוף לטפל בו.

לגבי חלון, הבעלים הקודמים אמר לי שהוא הזמין מאי ביי, השאלה היא אם הוא באמת הזמין, הוא אמר שיביא לי חינם, אבל לכו תדעו, אולי זה היה סתם בשביל שאני לא אעשה לו בעיות כי הוא מנופץ.

אם לא הכנסת את הסעיף הזה לזכרון הדברים ורק סגרת בעל פה, רוב הסיכויים שלא תראה ממנו שום חלון.

היום מברר עוד ביטוחים, מחר רוצה כבר לנסוע לשלם ביטוח חובה.

יש לכם המלצות מה לעשות בקשר לחלון? התקשרתי לכמה מכומות בפ''ת וליד לשאול על חלון ולאף אחד אין, אי אפשר להזמין שיחתכו או משהו? למישהו יש הצעות? + מחיר?

כבר עניתי לך על זה:

חלון מקורי ומראות מקוריות, תוכל להוריד מאלפא ספרינט אדומה, לאחר תאונה, שעומדת במגרש פירוק במושב ישרש

עמית.

.....
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בכל מקרה אלירן ראה אותי ליד האוטו וקפץ לשאול של מי וכו', חלקים יש לו וחלון יש לו אז זהו אני מתחיל לאט לאט, כמו כן צריך לראות כמה דברים, יש נזילת שמן... נראה הכל.

אז חלון אולי אפילו היום בעזרת ה'

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה מחפש מושבים ספורטיביים או כורסאות ?

מושבים זאת בכלל לא בעיה. לדעתי עדיף טיפה להשקיע ולמצוא מושבים מאימפרזה טורבו או כל רכב ספורטיבי שהושבת ויש לו מושבים איכותיים למכירה.

כמו כן יש ריקליינרים ובאקטים של שלל חברות (OMP, SPARCO, COBRA, RECARO....)

סה"כ רכב חמוד ולא מתוסבך מכאנית כמו האלפטה GT\GTV.

תתחדש וסע בזהירות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...