Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה חזרתי ובגדול...היום היה לי יום ארוך עם הרבה היתרחשויות...לקחתי את האוטו שיש בוא רדיו דיסק של קלריון(אני ממש נהנה ממנו תודה לאל שקניתי אותו במקום הפיונר) ורמקולים דייי טובים של אדוונט של 200 ואט ...יום שני לפני הבחירות רצינו לעשות על האש עם כל החבורה אז אמרתי לעצמי אולי ננסה להתקין את הרמקולים של סבא שלי של סוני של לפני 14 שנה קנה אותם נראה איך ישמע רמקולים אלו של באוטו למה הם רק 60 אוט זה מה שרשום והם דייי גדולים סבא שלי אמר לי שהוא קנה אותם והן היו החזקות ביותר והיקרות שיש...ואז בכדי לסדר לחברה מסיבת חוף ישבתי יום שלם אם חיבורים כי הרמקולים גדולים ובסוף היצלחתי אבא שלי נתן לי חומר מיוחד ועם חוט ברזל הצלחנו לשם אותם על הגג ...חברה אתם לא תאמינו כשאני הידלקתי אותם אני ממש מצטהר על השכנים...אז זהו מה שיש לי להגיד זה שבפוקס היתחדשתי לי במערכת שאם השוואה של חבר שיש לו 6 על9 פיונר ומגבר וסאב שלי נשמעים יותר חזק בלי מגבר אפילו חוץ מהבאס אבל תאמינו לי כשהידלקתי רעדו לי הביצים וכועבים לי כבר האוזניים מלסוע פול ווליום והאיכות אח חיים טובים בלי לשלם אגורה יש לציין שלקחתי מחבר שלי חוטים מיוחדים אם היתנגדות נמוכה מאוד

והנה סתם תמונה מלפני חודש עכשיו יש דברים חדשים יותר

Untitle3333d-1.jpg

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

מצטהר אחי שפת האם שלי זה רוסית ואת הבגרות כבר עשיתי וחוץ מזה התמונות בקרוב כי שמתי גם מדבקות חדשות חזקות במיוחד!!!!!!!!והכל בגרושים

פורסם

אלה רמקולים לאוטו שעשו לפני 14 שנה חחחחח אבל אבא שלי איכשהוא התקין אותם למכשיר הזה עם הדיסקים השחורים הגדולים כי היה שמע מגבר טוב אז ישב לנו בבית אז לקחתי למה מה קרה

פורסם

הרמקולים ניאלי בערך איזה 8-9 אינץ משהו כזה אבל יש איתם גם שתי טויטרים מובנים כאילו כל הסט נמצא בקופסה כאילו קומפוננט בלי קרוס....אהבתי דרך הגב את הכינוי שלך חזק ביותר....

פורסם

תתחדש אחי

אני עכשיו יורד לשכן שלי, סוחר חפצים (אנתיקות), ואני מביא ממנו רמקולים מלפני 20 שנה.

השכנים לא ישנו הלילה...

--------------------------------------

וברצינות

אתה יודע בלי להעליב חלילה. אבל לבחור בגילך צריך להיות קו מחשבה ולא גישה של ילד שקיבל צעצוע.

תלמד טיפה על מערכות הסטריו הקיימות ואחרי זה תחשוב על מה שכרגע כתבת.

בנוגע לעברית שלך אם קשה לך בגיל 18 ללמוד את השפה אתה יכול להשתמש בWORD, העורך כבר יסמן את כל השגיאות כתיב ויחסוך מאיתנו את שלב הפיענוח.

פורסם

חחחחח תן להם בראש לי יש זקנים אז הם לא שומעים כלום אבל אחי תאמין לי עכשיו אני מתחיל להבין איך עשו פעם טכנולוגיה בלי לחשוב יותר מדיי על הכסף היום הכל בשביל כסף אין איכות ...

פורסם

תקשיב מג01 בלי להעליב אבל אתה נראה לי מאלה שלא נהנים מהחיים ....קיבלתי צעצוע תביא להנות מהחיים ...הנאה עולה הרבה כסף(רוב הזמן) ואם אתה מקבל אותה בחינם אז תאמין לי ברוך השם ...ומה שאני מציא לך זה לא לחשוב יותר מדיי אלה לעשות....ודרך הגב הכינוי שלך זה ראשי תבות של מייקל גורדן...אם כך סחטיין אני גם משחק כדורסל כבר לא מקצוענית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...