Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זימון למשפט (הייתכן?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכתב בשביל חבר, לי אין כל קשר לזה ולא הייתי נוכח במקום.

לקחתי שני חברים נסענו לבית של חבר אחרי בי"ס ניכנסתי לרחוב שלו קצת במהירות ובלמתי קצת בחוזקה והחנתי תרכב.

כשיצאתי צעק לי שוטר (היה עם מדים וכך אני יודע שהיה שוטר) שעמד שם וכניראה ראה הכל מאחורה לגשת אליו. .אמר לי שזו נהיגה בקלות ראש ובלה בלה

קודם כל השוטר לא הצגיג עצמו כשוטר לאורך כל השיחה

הוא ביקש ממני תרישיון ותרישיון של הרכב הבאתי לו הוא כתב מס זהות ראיתי שמה ואמר שהוא יזמן אותי למשפט.. חשבתי שהוא ישלול לי תרישיון במקום אבל הוא החזיר לי אחרי זה את כל המסמכים

ולא נתן לי לחתום על שום מסמסך על שום כלום רק ניסה להוכיח לי שהיום ה-27 ולא עבר לי המלווה כשבעצם ה-29 והוא עבר שלשום .. אבל מילא.

עכשיו השאלה שלי האם הוא ניסה להפחיד אותי בקח שהוא יזמן אותי למשפט ואמר איזשהו תאריך שלא הצלחתי לשמוע כמו שצריך ולא נתן לי לחתום על שום מסמך וסה"כ כתב תפרטים שפנקס שלו..

הוא טען שיגיע אלי זימון בדואר.

מה דעתכם?.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה שכתב את הפרטים היה עם מדים של שוטר וכנראה היה גם עם השותפה שלו שגם הייתה עם מדים.

יכול להיות שהשוטר הנ"ל כתב את הפרטים ביצאה שיחת טלפון שבה הוא נותן תפרטים שלו וכ'ו על מנת לכתוב לי אזהרה או משהו כזה ובלי שום כוונה לזימון

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עד כמה שאני יודע, כל עוד לא קיבלת כלום, האיש הזה לא הזדהה, לא חתמת על כלום, אין לך מה לדאוג.

ניסיון הפחדה של שוטר בשביל להרגיע את חבר שלך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אוקיי תודה לך

אשמח לשמוע עוד תגובות מאוד אנשים ששמעו או שקרה להם.. ואם זה בכלל הגיוני לזמן מישהו למשפט בלי שיחתום על שום מסמך

ובלי לקבל שלילה לבינתיים

תודה

עריכה:

כמו כן שחכתי להוסיף שכשהוא דיבר בפלאפון הוא אמר ש"עשיתי פה בדיקה לרכב" כאילו השתוללתי כאילו לא יודע מה אני חושב שהוא ממש ניפח והגזים מכל הסיפור

דעתכם בקשה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הדאגה היא כמו כיסא נדנדה...

היא מעסיקה אותך אבל לא מובילה לשום מקום.

הבל הבלים לא היה כלום ולא יהיה כלום.

שוטר ניסה להלך על חברך אימים.

אם השוטר יבוא שוב תקרא לי אני יבוא עם מדי משפט

:-)

אומנם עו"ד אזרחי אבל כמו שהשוטר הזה נראה לא תהיה בעיה.

:-)

כל טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ייתכן שכן יגיע זימון וייתכן שלא.

תלוי עד כמה לשוטר יתחשק להתעסק עם זה כשיגיע לתחנה.

אם יגיע - שישאל שוב. עד אז אין מה לעשות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תגיד לחבר שלך שפעם הבאה יקח את פרטי השוטר,כל עוד הוא לא בתפקיד גם שהוא במדים (ואפשרי לבדוק עם היה לוקח את פרטיו)אין לו זכות לעצור רכבים ולבקש רישיונות.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

עצה תגרור אותו לבתי משפט ומח"ש-מחלקה לחקירת שוטרים תטרטר אותו כאילו אין מחר שיידפק.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני (בעל הניק) מגיב בשמי

כנראה מרוב לחץ או חוסר מחשבה לא התבקשו תעודות השוטר, אבל לגבי זה אני לא ממש יודע.

בכל מקרה המלווה נגמר ב 27 למרץ! היום כבר ה 29! אולי השוטר ראה את הנייר הפשוט והתחיל להתווכח? הרשיון הקבוע עוד לא הגיע והנייר הפשוט תקף עד ה 27 ל 6.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עצה תגרור אותו לבתי משפט ומח"ש-מחלקה לחקירת שוטרים תטרטר אותו כאילו אין מחר שיידפק.

בשביל מה?

נכון, מעצבן שאיזה ביריון מנופח בכחול מתעסק איתך ומאיים עלייך כי משעמם לו בחיים ואישתו לא נתנה לו אתמול, אבל חבל סתם להגרר עם זה לבית משפט, במיוחד שהאיש לא היה טהור במיוחד, זוהי בהחלט נהיגה בקלות לדעתי לפי דעתי מה שהוא עשה, ועל זה הוא יכול להדפק אם יילך לבית משפט.

בכל מקרה המלווה נגמר ב 27 למרץ! היום כבר ה 29! אולי השוטר ראה את הנייר הפשוט והתחיל להתווכח? הרשיון הקבוע עוד לא הגיע והנייר הפשוט תקף עד ה 27 ל 6.

עמית.

כמו שאמרת, הנייר תקף.

הפלסטיק מגיע שבועיים לאחר סיום המלווה, לכן הפלסטיק בתוספת תעודת זהות הוא הרישיון הזמני של כל איש בעל רישיון חדש. ככה של"שוטר" הזה אין בכלל דיבור פה.

ושוב, סתם שוטר משועמם שרצה להפחיד את חבר שלך, אין לו מה לדאוג.

הוא בטח אחרי זה חזר לרכב שלו, התפקע מצחוק, צחק עם השותפה/שותף שלו או מי שלא היה באוטו, זרק את הפתק מהאוטו, או במקרה הכי גרוע שם בכיס, הגיע לתחנה, שם אותו איפה שהוא על השולחן, שכח ממנו, ועוד חצי שנה כשיעשה ניקוי הוא ייזרק לפח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
בשביל מה?

נכון, מעצבן שאיזה ביריון מנופח בכחול מתעסק איתך ומאיים עלייך כי משעמם לו בחיים ואישתו לא נתנה לו אתמול, אבל חבל סתם להגרר עם זה לבית משפט, במיוחד שהאיש לא היה טהור במיוחד, זוהי בהחלט נהיגה בקלות לדעתי לפי דעתי מה שהוא עשה, ועל זה הוא יכול להדפק אם יילך לבית משפט.

אתה לא חושב שאתה חוצפן.

מי אתה בכלל שתגיד דברים כאלה על שוטרים.

יש לך מושג מה הילד ההוא עשה.

כל עוד לא היית באירוע אני מציא לך ולאחרים להפסיק להגיע למסקנות כאלה נגד השוטרים.

ולילד שילמד לנהוג בצורה רגועה!

• תוכן חדש...