Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לכוון את ההצתה באותו שלי (סוזוקי סוויפט 92).

איך מכוונים הצתה במפלג מכאני? אני מתכוון איך מכוונים פיזית במנוע, אני מכיר את כל התאוריה אבל לא יודע במה בדיוק לגעת במנוע כדי לכוון

יום טוב גם לך

פורסם

פשוט משחררים את המפלג ומסובבים אותו.

אישית אני ממליץ לך לקפוץ לחשמלאי בשביל זה כי את מה שתשלם לו תחסוך בדלק בזכות הכיוון המדויק יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יגאל,

לא ברור לי אם אתה רוצה לכוון מרווח פלטינות או קידום הצתה. בכל מקרה, אני מתרשם שאין לך

הרבה נסיון וידע, וממליץ לך ללכת לבעל מקצוע.

מרווח פלטינות מכוונים כשהמנוע מכובה, המכסה מפורק, וגם הרוטור, טהפלטינה בנק' הפתיחה המקס'.

קידום בצתה מכוונים כשהמנוע פועל, ע"י סיבוב הדיסטר' סביב צירו כמה מעלות.

:turn-l:
פורסם

אני יודע איך הדברים נראים בפועל אבל יש לי בעיה עם שמות

אפשר הסבר מזה דיסטר

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל שלום

הבט לתמונה המצורפת.

מול המספר 19235 יש חריץ בצורת בננה, בחריץ זה יושב בורג המקבע את הדיסטרבוטור (מפלג) למנוע.

ע"מ לכוון הצתה, יש לשחר את הבורג ולסובב את המפלג.

זה הכל.

distributer1.jpg

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
יגאל שלום

הבט לתמונה המצורפת.

מול המספר 19235 יש חריץ בצורת בננה, בחריץ זה יושב בורג המקבע את הדיסטרבוטור (מפלג) למנוע.

ע"מ לכוון הצתה, יש לשחר את הבורג ולסובב את המפלג.

זה הכל.

תודה רבה רבה!!

זה בדיוק מה שחיפשתי, עזרת לי המון!

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...